![]() |
Re: Подвесной подшипник
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
Если он должен стоять жестко в металлической обойме,которая крепится к авто, то такого люфта не должно быть, значит ему настал гаплык, или нет? |
Підшипник повинен вільно рухатись разом з резиновою обоймою. Резинка слугує амортизатором та гасить вібрації кардана. Недавно я також з цим зіткнувся, лазив під бусом шукав люфти і стуки (стукав сайлент аморта). Так у мого буса резинка взагалі трошки просіла донизу. Я навіть купив підвісного в зборі від Н-1/Н-200, він такий самий, тільки відрізняється наружною металевою обоймою,яка кріпиться до кузова ( до Н-/Н-300 продається тільки з карданом). Так у новому підвісному також є люфт.
У своєму випадку я висвердлив точечну сварку, яка з'єднує половинки обойми та розвернув резинку на 180 градусів. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Каспер,
Теперь понятно спасибо за обьяснения, а если менять подшипник отдельно я понял номер его 6206? И как его достать ? |
менял подшипник ничего сложного все разбирается и собирается ничего там не вварено а стоимость подшипника вроде 40грн китай 90 европа 170 япония я брал в специализированном магазине по подшипникам сальникам и т д правда наездила машина чуть больше тысячи и как она будет ходить после такой переделки не известно но посмотрим завтра буду в гараже пофоткаю что как разбирать собирать
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Всім привіт!
Н-1,2011 року,лопнула резина підвісного підшипника. Підскажіть,яка підходить,з якого авто,що можна придумати. В оригіналі на Н-1 нашого випуску тільки в сборі кардан. Саня Каспер пише,що можна від Н200,Стьопа каже, ні! Допоможіть,хто знає! |
Цитата:
|
Та переробіть вже на газєлєвський та не мучтесь.
|
А нельзя купить подвесной в сборе, поменять и забыть?
|
У темі 1 долучень
В закромах мається пара запасних обойм. На вигляд такі ж самі. Якщо підійде- можу презентувати яку забажаєш.
|
Цитата:
|
Найдешевший узборі коштує 450грн. А сам підшипник ,японський, я купляв за 120грн. в Ірбісі.
|
Цитата:
|
Так а чё не поменял в сборе сразу. Насколько слышал замена самого подшипника без обоймы резиновой это как минимум не надолго.
|
Gena-street, Надовго.:yes3: Усе залежить від самого підшипника. Вірніше, від його ущільнювання. Там тіки одна біда- вода попала і пісець. Заглянь до моєї теми про Хайс.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:52. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©