![]() |
Re: Автономные отопители салона на ТрафоВиваСтарах
Цитата:
https://d.radikal.ru/d30/2112/4c/8e858478b214.jpg ти вважаєш часи з "демісезонною" соляркою на АЗС скінчились? |
ти вважаєш часи з "демісезонною" соляркою на АЗС скінчились?[/QUOTE]
:lol: |
Цитата:
|
Цитата:
Мда, якась нєпонятная хрєнь. Коротше, як завжди, треба з собою в багажнику возити 3 метра нейлонової трубки 10-тки. Цитата:
Ну в своєму місті я точно знаю, де є зимова. А якщо в мороз на дальняк, то з дому повний бак, і каністри з перевіреною соляркою. Тільки так. |
Цитата:
Що ха-ха! Така була в моему житті!:out: Давно, ще на початку 2000-х. Заїхав на АЗС, питаю в касира ДП зимове чи літнє, вона відповідає - демісезонна!:oh: Я питаю далі - це як "демісезонна"? Вона - ну ви як :duren:, його треба заливати, коли вже не літо, а морозу ще нема! Я просто випав в осадок! А ти ха-ха! На Трафіку ДП залите на початку січня, запарафінилось при -8'С. Було і таке! Заправка брендова була. Правда заправлявся коли з Карпат повертавcя і температура була коло 0, а виїхав з бокса в лютому коли похолодало! Мені здаєтся що вони ту "зимову" солярку колотять прямо на АЗС, добавляючи бензин коли морози наближаються. Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
Давно, ще на початку 2000-х. Заїхав на АЗС, питаю в касира ДП зимове чи літнє, вона відповідає - демісезонна!:oh: Я питаю далі - це як "демісезонна"? Вона - ну ви як :duren:, його треба заливати, коли вже не літо, а морозу ще нема! Я просто випав в осадок! А ти ха-ха! На Трафіку ДП залите на початку січня, запарафінилось при -8'С. Було і таке! Заправка брендова була. Правда заправлявся коли з Карпат повертавcя і температура була коло 0, а виїхав з бокса в лютому коли похолодало! Мені здаєтся що вони ту "зимову" солярку колотять прямо на АЗС, добавляючи бензин коли морози наближаються. Добавлено через 2 минуты А проходний діаметр паливозаборної трубки Ебершпехер ніколи не міряв?[/QUOTE] Нет, эту не видел и не мерял |
Цитата:
Бензином не можна, бо смердітиме бензином, може бути скандал. Бодяжать тими ж антигельними присадками. Тільки з великої розфасовки. Таку солярку можна легко виявити по різко підвищеному розходу( на 20-40%). Цитата:
Не знаю на рахунок демісезонної. Але товариш працював директором 2-х заправок WOG, так у них в накладній до кожної партії вказується температура замерзання. З середини березня і до початку листопада мінус 5, в листопаді мінус 10-15 , взимку мінус 25. |
Цитата:
|
Цитата:
На всіх машинах, що були в мене раніше, при використанні антигелю був підвищений розход. Правда там мотори всі були без СommonRail. Можливо це якось впливає. |
Можливо, бо в мене - всі з СommonRail
|
Відповідь: Автономные отопители салона на ТрафоВиваСтарах
Готуючись до нового опалювального сезону, врізав в тумбу сидіння вимикач маси буржуйки опалення салона, бо задовбався за 9 років постійно лазити до АКБ щоб скинути/накинути клему масу.
Вимикач придбав на Говноекспресі за 5,38 дол, на 50А, замовив 6 вересня, отримав 23 вересня. Виглядає якісно, клеми з жовного металу схожого на латунь. Під сидінням в жестянці підлоги просвердлив отвори діаметром 12 мм, вставив в них гумові упори капота Ланоса, через отвори яких протягнув провод типу ПВ-3, перетином 4 мм.кв. і проклав їх по кательному каналу в покритті підлоги. https://i.postimg.cc/Y0hy6BYd/S24e28...3e0724fer.webp https://i.postimg.cc/Vs4JBt1h/1.jpg https://i.postimg.cc/L6Xnys88/2.jpg |
Re: Відповідь: Автономные отопители салона на ТрафоВиваСтарах
[QUOTE=vitos svp;469314]Готуючись до нового опалювального сезону, врізав в тумбу сидіння вимикач маси буржуйки опалення салона,...............
Я встановив вкл. маси від камаза, чи чогось подібного, з дистанційним ввімкненням. Вмикач - він же вимикач, під полом , активується спеціально підготованим гвіздком:D через мало помітний отвір в ковру, під правою ногою.:krutoy: |
[QUOTE=ПавелК;469354]
Цитата:
|
Відповідь: Re: Відповідь: Автономные отопители салона на ТрафоВиваСтарах
Цитата:
|
То не буржуйки, загальний.
|
Цитата:
|
Згадане на швидкість не впливає! )))
|
Та воно то не впливає, а от як злетить іммобілайзер то буде весело.
|
Відповідь: Автономные отопители салона на ТрафоВиваСтарах
Перед опалювальним сезоном перший раз за 10 років поміняв повітряний фільтр на автономці:
https://i.postimg.cc/kg3TRgM8/IMG-20...57038-MFNR.jpg треба якось частіше міняти. |
:nasmeshka:
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:04. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©