![]() |
Re: Нет тяги до 2400 оборотов
Сегодня сделал диагностику. Показало,датчик давления турбины.Поставили датчик с другой машины и все стало на свои места.
|
Доброго вечора.Недавно придбав трафа.Є підозра на трандюсер.Питання такого плану-може в кого є неробочий.Заберу.Хочу спробувати перемотати.
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
хоча однозначно трандюсер потрібно замінити на новий,якщо дійсно він... навіть якщо Вам якимось чином його перемотають,то пізніше настроїти під параметри його роботи,сумніваюся...уб"єте турбіну. |
Цитата:
|
Цитата:
Удачи |
Єдиний параметр потрібний для трандюсера це опір 16-20ом.Одного разу перемотував датчик колінвала до вектри.Вже три роки без проблем
|
Колхоз, конечно, дело добровольное, но ездить на нормальной машине, а изобретать как для Газели или Рафа , ну не логично как-то... ИМХО
|
Цитата:
|
Датчик турбины потом чуть дороже обойдется, ну а про турбину лучше помолчу..... Нынче цены на все космос.....на жаль
|
Ще коли купував машину 2, з половиною роки тому). В помітив провальчик незначний. В районі між 2200 -2400 обертів. І то відчувалось тільки при стабільній їзді на малому газі. Якщо навалюавати обороти набирала чудово. Подумав, а якась дурничка, може фільтр)). За два з половиною роки машина пройшла в в районі 80000 км. Були замінені 4 розпилювачі, воздухомір обидва датчики турбіни. І прочіпована недавно. Розхід чудовий, тяга є ,практично не димить. А провал як був так і лишився.так і їзджу. Правда не давно, при заміні масла, не змогли грушкою накачати пальне. Підвис клапан, аж поки не залили шприцом в зворотню сторону не розрухали клапан і не змогли накачати. Тепер час від часу пробую грушку. А вона раз накачуется до твердого, а деколи просто постійно перепускає. Я иак розумію треба міняти грушку. Цікаво чи може це бути причиною?))
|
Sustanon_250, Уверен на 99%, что проблема не в груше.
Добавлено через 2 минуты Я вот тоже всё гадаю, куда моя тяга пропала. Подозреваю или форсунки или ГРМ сбился и стоит не по меткам. |
Мою тягу егр випльовував, зняв і зрадів.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У меня ЕГР заглушен, но тяга не вернулась.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:07. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©