![]() |
Re: Штатный Круиз Контроль/Лимитер в Трафообразных.
Цитата:
Може комусь про запас потрібно. Цікавий момент, що замінник цієї зборки не так то просто купити. В Київі, на Кардачах наприклад не знайдеш. Тільки під замовлення, з терміном поставки, десь неділя. А тут на тобі- "аріхінал" і є в наявності. ;) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Мені йшло 8 днів. |
вопрос....
народ ждущий, скажите мне - во сколько вы оцениваете наличие в вашем авто этого долбаного Круиз-контроля? уточню вопрос .... Сколько вы готовы потратить на его присутствие ? Мне надо для себя знать. так, как это похоже просто так не проканает.... сегодняшний день вроде как принёс результаты. но вопросов появилось больше, чем ответов. если вообще в этом смысл продолжать.... |
Не знаю скільки готовий потратити. Чесно.
На Шкоді круїз доставити обійшлось біля 70 доларів на Грандісі - десь 60 Тут схоже проблема глибше. Називай ціну - будемо думати |
та проблема как бы есть ....
упирается в блок. я заказал в польше для експеримента.... похоже , что несколькома дротыками не обойдётся Добавлено через 1 минуту а назвать цену и не могу... пока.... сугубо спорт.интерес пока |
Цитата:
2.Підлаштування П.О. ЕБУ близько 70-100 У.Е. 3.Добавка недостаючої частини проводки. близько 20 У.Е. 4. Органи керуванння КК . а) "Феншуйний" реношний перемикач- 250- 400 грн. б) Адаптований джойстік від магнітоли 250-350 грн. 5. Приборка: а) впаювання гедостаючих елементів 100-150 грн (без деталей) б) Деталі в Приборку( в залежності від побажання власника, зі зміною підсвітки та доп індикацією, типу відкритих дверей 30- 90 грн.) Про приборку з Б.К. Окрема мова. От і прикидуйте приблизний бюджет. Молживо в деяких сумах помиляюсь. Але думаю, що не суттєво. |
по 2 и 3 пункту может и меньше.
меня блок смущает.... я ещё разок свой блок помучаю шоб бедится окончательно , шо оно ....... |
Цитата:
Всі чекають з нетерпінням "шарового" вирішення питання по КК для дорестайловських автівок. Володя. Я за Твою роботу також переймаюсь. Хоча інколи під*обую Тебе в особистій переписці. Але "хворію" за Тебе!!!:beer: |
шары не будет - это однозначно.
а вопрос задан для того, чтоб понять стоит ли ваще это продолжать. я например сегодня день убил из-за этого кизяка |
Цитата:
На мій погляд, варто продовжувачи, при наймі, для того, щоб зробити собі. А також за ради спортівного їнтєрєса. (Хоча в Тебе і встановленний "лівий "КК) і начеб то воно не впиралось нікуди. Але..... Самий мінімум, по моїм прикидам 200 баксів. А можливо і 250. Хто з власників бусів з двигунцем 1,9 згоден віддать 250 баксюків за КК? |
поясніть ламеру а як взагалі на мех кпп може бути круїз? чи в рафіку електропедаль газу?
|
Цитата:
На Туксоне тросик был? |
Цитата:
WAECO таки да.... електронная педаль... |
Цитата:
Наглядный пример- сегодня ехал от Володи с Ирпеня на Малин (по варшавке), выставил на круизе 100 км и себе акуратно выставляю стрелки на спидометре (так как занимались любовью с щитком приборов):ok: и очень удобная функция эта - Круиз Контроль! :vo: Так что кто говорит что это у нас не практично - тот им не умеет пользоваться)):nasmeshka: Да, на первом месте вопрос заключается в цене на это удовольствие на 1,9. А в нас на дорогах таких машинок основная масса. :( По этому тут уже каждый думает для себя что ему важнее - купить новую резину или отдавать пару сотен баксов за комфорт. Но смысл продолжать есть всегда! Даже ради доказать для себя! :respekt: |
А яка ціна все ж на ЕБУ?
бо реально хз Основна ціна адаптація його до авто. крім ЕБУ (ціну треба дивитись) маємо 1. робота в районі 100 у.о. з проводкою (плюс-мінус 20 у.о.) 2. деталі підсвітка і т.д. ще плюс 1000 грн )плюс мінус) ціну ЕБУ навіть приблизно не знаю, але без нього поки що виходить більш-менш адекватно. Єдине - перемикач крім на магнітолі якийсь можливий? бо ручку магнітоли використовую саме для магнітоли. Якщо загальна сума 200-250 у.о.... як тільки виплачують премію - я буду готовий (обіцяють на початку листопада) |
DRB почекай....
може і нетреба буде єбу..... я сам ще не докінця розібрався..... одне поняв - не все так просто , як на 2.0 і 4 дротиками необійдеться |
Цитата:
http://www.ebay.com/itm/Cruise-Contr...FV8Ukd&vxp=mtr Але все одно його треба буде перероблювать. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:48. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©