![]() |
Re: Форсунки ремонт.
Цитата:
|
Цитата:
|
Ну я и имел ввиду см кубические ))
|
Всім привіт. Підкажіть будь ласка. Якщо на холодну одна форсунка завалює -1.2 до -1,4 . А на гарячу працює в районі - 0.8. решта відповідно підкорегоаують ,але там 0.4+-. То пора їх кидати на стенд? Чи ще нема про що переживати? 2.0 2013 рік. Працює добре вроді. При яких показниках вже треба знімати і кидати на стенд?
|
Кидати на стенд тоді,коли є питання до споживання палива або до потужності. Та і не факт що їх можна буде поставити на стенд ))))
|
Трафік 2007, 2.0. Перша форсунка (пьєзо), закоротила. Відкинув від неї фішку. Так доїхав до дому 350км, на трьох циліндрах. Хочу замінити її одну. На сто наполягають діставати всі і діагностувати. Враховуючі, що вони не діставалися, як мінімум 270тис пробігу і три роки, дістати їх без пошкодження дуже сумнівно. Чи є сенс їх дьоргати, чи замінити одну?
|
Всім привіт. Скажіть хто займається ремонтом форсунок Сіменс? З ким можна зв"язатись щоб дещо уточнити? Дякую.
|
Звони
Добавлено через 4 минуты Цитата:
Харьков и Днепр 200км.... Вэлкам.... |
Всех с НОВЫМ ГОДОМ!!!
Цитата:
Добавлено через 5 минут А есть ли разница по сливу в обратку между пьезо- и электромагнитными форсунками? Какие льют больше, какие меньше? |
Трафік 2007, 2.0 помилка р0203.чим полити щоб лекше пішла.вдешка.солярка не помагає.хто що порадить.дякую...
|
нічого не поможе...
|
Доброго дня. Підкажіть будь ласка,на рахунок форсунок. В мене на машині стоять форсунки Сіменс 9659337980 на 120 коней, але я таких не знаходжу. Більше всього форсунок з номером 9657144580, вони встановлюються на двигун потужністю 136 коней.
Питання: які будуть наслідки, якщо замінити всі форсунки з другим номером? |
Доброго дня. Сьогодні підключався до авто діагностикою і така історія. На холостих оборотах і якщо тримати обороти біля 1500(бо на більших корекцію вже не показує) корекція по циліндрах менше 1. Але якщо дати зависоку передачу і на малих оборотах дати газу. То в другому циліндрі корекція взлітає до 5,5. Всі решта відповідно йдуть в мінус. Типу під нагрузкою. Так може бути, чи це вже щось не добре? І скажіть ці форсунки взагалі ремонтуються, чи тільки заміна? Там просто зараз ціна космос. А другій форсунці мабуть капець, треба її витягати.
|
Уже є питання.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:35. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©