![]() |
Re: Форсунки
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
ціна 4 форсунок,наскільки я знаю і говорят 2.5 до 2007р найлекше знімаються форсунки
|
Цитата:
Что до 2007 года, что после 2007-го. Ну. да, чем моложе авто, тем проже. Но не столь важно. Путкает Ваш мастер с 2,0 мотором... |
ліпше нові форсунки ставити?З цоканов форсунков по їзді відчутно і розхід більший?
|
Можна купити бу нормальнI З ДОНОРА З МАЛИМ ПРОБIГОМ.
Добавлено через 4 минуты Наприклад на 1.9 можна найти форсу номальну за 650 гривень на 2 кубового знайомому привозили за 120 уе . |
Цитата:
Да и Б/У форсунка как повезёт... Может проходить долго. а может и умереть через 1000 км. Про Б/У форсы на 2,0 мотор я вообще молчу. |
був сьогодні у майстра говорить що не форсунки цикоти а гідрокомпнсатори потім говорить що може ГРМ.Компютер показав що 2 і 4 вмінусі.Вже незнаю куди іти і куму вірити
|
Цитата:
|
Всім привіт,хто знає який вприск форсунки має бути нахолодному двигуні і нагарячому 1.9 100ка по Оп ком в мене нахолодну при заводці 13 на прогрітому двигуні 6
|
Цитата:
|
Масло міняю на 8 тис,заливаю АРАЛ 5W40
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
І на яке ви перешли?У мене сальник тік і я долив півлітер масла,на холостих прогазував і на пару мінут гідрик менше став стукати
|
Цитата:
|
Залил мобил 3000дизельпрошел(6000) масло чистое еле помутнело, прям мистика!
|
Вообще-то это должно означать, что масло плохое.
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:12. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©