![]() |
Re: Форсунки ремонт.
Цитата:
именно на ваш мотор....єлектромеханические если интересует - тел 098 255 71 58 |
Дякую за пропозицію,поки що все працює заводиця і їде добре,корекція +-0.1---0.6
Хотілося би знати до чого бути готовим по $... |
Цитата:
Від 1500 грн. Все залежить від поломки та того чи вийде вона цілою ))))))) |
bobrow, Юра, розповіси чим усе скінчилось.
|
У меня была большая ошибка-не тем людям доверил авто(хотя не первым попавшим отдавал), тяжело спецов найти. В итоге потерянное время, деньги и нервы(не считая этого я потратил около 12ти тыщ). Проблема была в обратке, она не открывалась( "специалисты" ни как не хотели её проверять пока она не лопнула) в результате было поменяно 4 форсунки и сама обратка. Я купил только 2 форсы, остальное за счёт сто
|
Маю три б/у форсунки з 1.9. Хочеться перевірити і якщо є зміст відреставрувати (мати в запасі). Підскажіть де нормально це зробити?
|
Цитата:
|
Подскажите по такому вопросу на холодную работает по ощущениям как 3цилинра мотор колбасит когда через пару минутпрогреется все ок по работе больше замечаний нет ,тяга и расход в норме.На сто сказали после диагностики клипом что нужно менять две форсунки,стоят они новые некисло потому не знаю как правильно поступить....
|
Тут чтобы что то сказать нужно провести углубленную диагностику....
Кроме цены форсунок не забывайте что и их демонтаж ставит многих в тупик.... Хотя на авто после 2010гг при правильном подходе, часто форсы удаеться снять целыми и впоследствии отремонтировать... Удачи |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
коля +380965211021 |
Хлопці така проблема глохне на холостих коли стою у пробках форсунки поміняв але нічого не змінилося.куде ще дивитись?
|
а чого зразу форсунки міняв? на діагностику заїхати не помішало б..
|
Форсунки лили одна була неробоча і глохла на холостих
|
значить десь таки провіряв? якщо так, їхати перевіряти далі. що покаже діагностика. Може регулятор тиску, може татчик тиску, може проводка... може форсунки так зробили..
|
Цитата:
коля +380965211021 набери....домовся... хлопці провірять Стьопа не поможе тут ні фейсбук....ні бусовод.уа..... |
Цитата:
|
Сьогодні провіряв форсунки на обратку (шпріци 20ка). В перший набрало чуть більше 20, друга 20, третя 16, четверта 20мл (набирались повільно). Тоість виходить що тільки 3 форсунка пряцює коректно - решта переливають? Може хтось знає за скільки часу на холостих форсунка має злити 20мл соляри? Мотор 2,5 G9u
|
Сдаланая форсунка 5-7 кубов за минуту при длине капельницы 75 см
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:44. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©