![]() |
Re: Строим форум вместе :)
підтримую +1 і менше кидалова (більше інфи про продавця)
|
:+1:
|
+1
|
Також за. Бо деколи аж бiсить, коли нема нумера тел.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
С общего одобрения добавил в Правила пункт 2.5.
|
Шкодник, Володя добав ще обов'язок заповнення особистих даних по авто, місцю проживання і вікові форумчан. А то виходить шо пішоход з полоси прибою х.з. скільки років цікавиться чому колеса у Т/В/П крутятьс я в одну і ту ж саму сторону.
|
А возможно ли сделать указатель того, что, к примеру мое сообщение процитировали или оно кому-то понравилось? Думаю так проще строить общение, если открывая форум человек сразу видит в какой теме и на какое сообщение ему ответили. Или может такое есть? А я просто.....?
|
Цитата:
Имхо тот кто пришол к нам всерьез и надолго тот заполнит сам и без напоминаний,а к незаполненным карточкам и отношение будет соответствующее. Добавлено через 33 секунды Вик123, передам вопрос техадмину. |
Цитата:
|
Путин
Добавлено через 49 секунд Тест Путин |
Путин та таки воно працює.:yo-ho-ho:
|
Автозамену убрал
Но вручную можно вставить Путин **** |
От у мене таке прохання, невпевненний що такого нема, чи можна біля окремої теми створити кнопку "прочитана". Знаю що є "всі теми прочитані" та це трішки незручно, прочитання деколи відкладаєш на потім. А теми є відверто нецікаві конкретно для мене, а список непрочитаних величезний...
Добавлено через 2 минуты Ще - анімовані аватарки заборонені ? Тільки для мене? |
Цитата:
Путин **** |
У всіх, при відкриванні будь-якого вікна на форумі , вискакує внизу та зправа рекламка? Вона, мягко говоря, задрала. ЇЇ якось можна відключити?
|
Цитата:
|
Степан, Сноси полностью хром и все сопутствующие папки с кешем и заново устанавливай. У многих такое сейчас. вирус подхватывает, а антивир его не ловит((( помогает только хардкор))))
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:29. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©