Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Двигун та паливне обладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=90)
-   -   не ровно работает движок movano 2.2cdti (https://busovod.ua/showthread.php?t=9160)

alexusaty 24.03.2012 18:34

о нафлудил!

Чижик 24.03.2012 18:51

Цитата:

Допис від alexusaty (Допис 114629)
о нафлудил!

Эт не флуд. А информация.:p
И то не я, то знакомый накнопал. :cool:

push82 24.03.2012 20:41

Сегодня ехал по бану 125км/ч на тахометре 3000оборотов чек погас. съехал с автобана так он зараза снова выскочил. он восновном выскакивает при разгоне когда обороты между 1000 и 3000. или когда едишь 50км в час на четвёртой , видишь знак 70, газку даёшь = и вэтот же моемент чек выпрыгивает с сопровождение аирбака

Чижик 24.03.2012 20:43

Цитата:

Допис від push82 (Допис 114635)
Сегодня ехал по бану 125км/ч на тахометре 3000оборотов чек погас. съехал с автобана так он зараза снова выскочил. он восновном выскакивает при разгоне когда обороты между 1000 и 3000. или когда едишь 50км в час на четвёртой , видишь знак 70, газку даёшь = и вэтот же моемент чек выпрыгивает с сопровождение аирбака

А АБС не горит?:(

push82 25.03.2012 12:58

АБС не горит!! он потух вместе с заменой генератора

Серьожка 07.11.2015 22:02

Re: не ровно работает движок movano 2.2cdti

Рено трафік погано працює на холостих ( задихається ) Сьогодні поліз під капот , при пацюючому моторі зняв фішку з воздухомера -- мотор погано працював , но перестав задихатись , надів фішку опять плаваючі обороти , зняв , вроді пропали плаваючі обороти , надів знову появились , який висновок можна з цього зробити ?

denisungvar 08.11.2015 00:23

На диагностику чтобы не пароть гарячку
но по идее кердык воздухомеру
и на всякий случай почистить контакты

Alekss II 08.11.2015 10:19

Цитата:

Допис від Серьожка (Допис 347904)
Рено трафік погано працює на холостих ( задихається ) Сьогодні поліз під капот , при пацюючому моторі зняв фішку з воздухомера -- мотор погано працював , но перестав задихатись , надів фішку опять плаваючі обороти , зняв , вроді пропали плаваючі обороти , надів знову появились , який висновок можна з цього зробити ?

воздух в топливке?

Серьожка 08.11.2015 18:25

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 347940)
воздух в топливке?

Як узнати чи є воздух ???

Добавлено через 5 минут
Ці плаваючі обороти почались після заміни одночасно , одного распилителя , датчика ТНВД і датчика на рейці.. От тепер незнаю , що думати , може бути що один распилитель міняє деколи роботу топливної ( а ще при оборотах у 1700 - 2200 чути в салон як працює форсунка , такий звук -- як би на стенді. ( ледь ледь чути , але все ж таки чути )
Діагностика нічого не показала...
машина у нормі..

Добавлено через 17 минут
Заводиться на ура. пів оберта , позавчора поміняні всі фільтра ( пурфлюкс )

Alekss II 08.11.2015 19:20

Цитата:

Допис від Серьожка (Допис 348062)
Як узнати чи є воздух ???

Добавлено через 5 минут
Ці плаваючі обороти почались після заміни одночасно , одного распилителя , датчика ТНВД і датчика на рейці.. От тепер незнаю , що думати , може бути що один распилитель міняє деколи роботу топливної ( а ще при оборотах у 1700 - 2200 чути в салон як працює форсунка , такий звук -- як би на стенді. ( ледь ледь чути , але все ж таки чути )
Діагностика нічого не показала...
машина у нормі..

Добавлено через 17 минут
Заводиться на ура. пів оберта , позавчора поміняні всі фільтра ( пурфлюкс )

На опелях виваро после фильтра стоит прозрачные трубки , как у Вас не знаю, если идет воздух то машина работает не стабильно..на холостых.

Серьожка 08.11.2015 19:27

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 348097)
На опелях виваро после фильтра стоит прозрачные трубки , как у Вас не знаю, если идет воздух то машина работает не стабильно..на холостых.

Я так зрозумів після фільтра до ТНВД.
у мене не прозорі трупки. Так що треба напевно придбати і перевірити наявність.

Але до моєї грандіозної поломки було все норм , до трубок ніхто не лазив , а іменно після поломки відразу почалась така фігня.

Alekss II 08.11.2015 19:43

Цитата:

Допис від Серьожка (Допис 348100)
Я так зрозумів після фільтра до ТНВД.
у мене не прозорі трупки. Так що треба напевно придбати і перевірити наявність.

Але до моєї грандіозної поломки було все норм , до трубок ніхто не лазив , а іменно після поломки відразу почалась така фігня.

Обычно распыл цикотит под нагрузкой.. и то не должно'.
распылитель меняли, значит форсы трогали и трубки откручивали ...

Иногда смена Сто помогает..))

Серьожка 08.11.2015 19:51

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 348106)
Обычно распыл цикотит под нагрузкой.. и то не должно'.
распылитель меняли, значит форсы трогали и трубки откручивали ...

Иногда смена Сто помогает..))

Всі форсунки витягували , на стенд , виявили один несправний распилитель , того і поміняли , ( після цього ще була така ситуація - лопнула трупка подачі топлива від рейди до форсунки , сам міняв )

мені здається якщо є воздух у системі , то він автоматично з часом пройде ( ну звичайно якщо десь немає постоянного підсосу воздуха , це вже інша проблема.

Alekss II 08.11.2015 19:53

Цитата:

Допис від Серьожка (Допис 348112)
Всі форсунки витягували , на стенд , виявили один несправний распилитель , того і поміняли , ( після цього ще була така ситуація - лопнула трупка подачі топлива від рейди до форсунки , сам міняв )

мені здається якщо є воздух у системі , то він автоматично з часом пройде ( ну звичайно якщо десь немає постоянного підсосу воздуха , це вже інша проблема.

Вы сами отвечаете на свой вопрос , подсос воздуха - может что то не докрутили.. По идеи тнвд создает хорошие разряжение..

Eugene 08.11.2015 19:59

Серьожка, Вводні данні автівки вкажи, або заповни толково профіль, а то Рено трафік, а тема про 2.2 двигун мовано, а ви хлопці сидіть вангуйте, що до чого.

Серьожка 08.11.2015 20:04

Ну тоді будем думати логічно
1 якщо є підсос воздуху на рейці або на форсунках , тобто дирка , то б з неї сочилась соляра , адже тиск від ТНВД не маленький ,
2 на обратці форсунок тоже саме.
3 значить треба розглядати варіант підсосу повітря до ТНВД

А на трафіку є датчик холостого ходу??

Добавлено через 2 минуты
Цитата:

Допис від Eugene (Допис 348116)
Серьожка, Вводні данні автівки вкажи, або заповни толково профіль, а то Рено трафік, а тема про 2.2 двигун мовано, а ви хлопці сидіть вангуйте, що до чого.

заповнив профіль

Eugene 08.11.2015 20:10

Цитата:

Допис від Серьожка (Допис 348118)
на обратці форсунок тоже саме.

От, як раз, обратку і переглянь, там де вона вставляється в саму форсунку. Витягни штуцерки і глянь на гумові кілечка, якщо з закусами, тоді звідти і ноги ростуть, проходили.

Серьожка 08.11.2015 20:12

Обратка повністю поміняна в зборі , від рейки до ТНВД , на старій обратці погані обороти і на новій таке саме.

Eugene 08.11.2015 20:18

Цитата:

Допис від Серьожка (Допис 348124)
Обратка повністю поміняна в зборі , від рейки до ТНВД , на старій обратці погані обороти і на новій таке саме.

Трохи не зрозуміло, від рейки до ТНВД. Я кажу про ту частину, що від форсунок до датчика температури, палива, а саме штуцерки, що вставляються в форсунку, при неправильному (халатному) монтажі закусюються, або обсікаються гумові кілечка.

Серьожка 08.11.2015 20:38

Стола стара обратка після поломки , погані обороти , купив нову обратку у зборі ( вона тільки так на розборці продається , з новим датчиком температури топлива ) вставив у форсунки , зафіксував , теж саме погані плаваючі обороти.

Вони не постоянно проявляються , а якщо проявляються , хватає включити першу передачу і проїхати 3 метра як вони пропадають..

Добавлено через 1 минуту
Чи є датчик холостого ходу на трафіку ??
Чи можу бути забитий фільтр і підкачуючий насос у баці ?

якщо щось не так поправте...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:17.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©