![]() |
Re: На заводится, не крутит стартер
Цитата:
|
Проблеми з запуском двигуна .
Доброго дня поважаємі форумчани. Хочу поділитись проблемою ,може хто щось підкаже. Дев"ять років був щасливим власником Трафіка (1,9 DCI . 1983 р.в.) . Бачили ми з ним багато , і от прийшов час оновити авто . Придбав Траф. 2,5 кінець 11 - початок 12 р. Їзжу більше місяця , і все було б чудово , як би одного морозного ранку він мені не відмовився завестись . Тобто з першого разу схоплюює секунду - дві , і відразу глохне . А на другий , третій раз вже жужить (так як ніби бендикс не крутить ) . Думаю що глохе від соляри (мо прихватила , хоча заправляюсь на WOG і крайній раз лив зимову ,і більше ніж пів бака ) , а от чому "жужить" , не зрозумію , постоїть з годинку - один раз схопить , а далі -маслає в холосту . Ну і те що хочу спитати - чи можна ставити АБ на зарядку не знімаючи аккумулятора , бо тільки поставив після підзарядки , і бачу що з діагностуванням він мені знову сяде. В старому авто я це робив , а в новішому щось боюсь . Я стільки страшилок тут начитався , і іммобілайзер і ключ може відвязатись і т.д. , що без трьох поклонів і підходити боюсь .;) Вибачте за довгий опус . А то вже грішна думка починє з"являтись - і нащо я його продав ? Ну і звичайно - путинх
|
Re: Проблеми з запуском двигуна .
вийми для начала з колби фильтр топливний і подивись чи не в парафіні.
якум так як на старому... чого це должен ключ відвязаться? це ж не собака... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Re: На заводится, проблема со стартером.
ну й шо?
він же не знав що в нас горючка гівно да і акум думаю німець тобі нового не дав |
Цитата:
|
можна
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Проблема вирішена . Вчора поїхав . Топливний фільтр - чистенький , аккамулятор (як було сказано вище людьми , яким вдячний за допомогу )-"подуставший" , WOG - гі...мно. Як сказали знайомі ,які працюють на заправці , що вивісили зимову , а допродували звичайну . І хто перепитував , то казали правду :secret:, а хто вірив написаному - той ...:( Прийшлось відігрівати .Зато в процесі "вилізла" і позитивна новина . При наявності сервісної на авто , мануалу на автомагнітолу , бланків ТО за всі роки безтурботного життя в "бундесі" , кодів на автомагнітолу ніде не знайшов ,що передбачало певні додаткові рухи, а вона просто не заблокувалась :beer: , ну і молодець. Всім нових авто , і старих друзів у Новому Році !:beer:
|
Добрый день!
Подскажите, куда рыть, может у кого было Не завелась после короткой стоянки Стартер не щелкает и не вращается, вообще никаких звуков и шевеления при повороте ключа. Периода "умирания" стартера небыло. Вся салонная и бортовая электроника работает без проблем. Стартер пол года назад восстанавливался, заменены на новые: бендикс, реле, щетки. Мне похоже на проводку, слетевшую клемму, т.к. на днях обслуживали робот, могли как вариант задеть рукавом. Подскажите, где искать? Снимать стартер ради посмотреть, на дому нет возможности. Благодарю. upd: Да, еще одно. Под расширительным бачком может быть не подсоединенный ни к чему провод с овальной клипсой на конце? |
Я когда-то по невнимательности снял управляющий провод со стартера(тот, что от замка зажигания, там просто папа-мама). У меня правда Hyundai. Зачем сразу снимать стартер? Его у вас не видно совсем?
|
Як варіант-контактна група на замку запалювання.
У мене вона розсипалася. |
woody, Массу смотри, могла окислиться и нет контакта!
|
робот.....
очень даже большая вероятность , что робот не даёт добро на запуск вместо релюхи можно перемічку вкарячить если стартер крутанёт - то робот не крутанёт - в другом причина диагностика могла б помочь сузить круг поиска |
Есть ли где-то провод между роботом и стартером?
Или провод через релейный блок между роботом и стартером? |
если не понял о чём я те сказал - лучше не лезь
там всё управляется сигналом от мозгов |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:22. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©