![]() |
Re: Штатный Круиз Контроль/Лимитер в Трафообразных.
Цитата:
И распиновку где глянуть по ЕБУ? Что активировать по компу? |
підрульовий перемикач - це всмислі ти хочеш реношний перемикач для магнітоли використати як перемикач круїза?
|
Женя. Тролінг. Danger!
|
Цитата:
|
|
Десь близько тридцяти власноручно перелопачених трафообразних автівок.
5 шт. Так і залишились без круізу. 2 шт. ті що на початку були, без відоображення на панелі. (Зараз це питання вирішую з за допомогою Вєктри) За рік. Перероблював три автівки після самостійного/ не самостійного втручання. З ціх трьох, одну так і не вдалось запустить. Гайд кажете? Тут роман потрібно писать. Свого часу викладував інформацію. Після того з"явились кудєснікі. Які умудрялись впихувать круїз клієнтам по 500 американських гривень.( Боярка на приклад) Тоді і почистив за собою на форумах. Не хочу щоб на мойому досвіді, хтось заробляв бабло. Добавлено через 1 час 52 минуты Випадок 2. Іду минулого року до Тернополя. Питає в мене людина з відти про чіп, та круїз. Озвучую ціни. Мнеться людина. Каже що чіп йому зроблять дешевше.... Круіз не потрібен.. Спілкуюсь зі знайомими. Виявляється той чувачок прощупав і інших. І кругом нив що є дешевше. Пробиваю по номеру телефону що то за фрукт. Обба на. Продає на ОЛХ приборку з БК. Всього за 3200 грн. При ціні у інших 2700. Це був жовтень минулого року. Виходить своє цінується. А інших.....? Зараз те щасстя шукає хто його чіпоне в Тернополі або у Львові. Попутно на реношному, пускає бульки що повидаляли інфу по круізу. Мовчу, що великий підказчик СЕМ ткнув зовсім в іншу тему флюєнсовську. Де все зовсім по іншому ;) |
Цитата:
Хотябы статистику вести какой двигатель и маркировка, что получилось что нет. |
Цитата:
|
все дуже просто....
хтось хоче заробить, а хтось хоче зєкономить і те, і друге мае право бути присутнім.... але якщо чоловік немае поняття в електриці, в схемах(як мінімум) і в по-дальшому програмуванні і при цьому хоче дану опцію - от за це і беруться гроші сам же писав - рыночные отношения але ж получаеться в твоему випадку , ти не розуміешься ні в електриці, ні в схемах.... кан кліпа в тебе нема.... і ти кажешь - НАВЧІТЬ МЕНЕ !!! начебто і не питання..... але цього не буде. лічно од мене обьясню чого. в той час коли ти пьеш пиво,або в 2 часа ночі вже спишь - я сижу перечитую профільні форуми, знайомлюсь з людьми, скуповую ті долбані програматори\сканери, ставлю різні експеременти(заміть...ризикуючи привалити чужі блоки). і тут на тобі - вчіть сідай,разом будемо вчитись, до півночі перечитувати форуми - і ти все це сам зрозуміешь. і зробишь потім. бо сьогодні круїз,а завтра ти скажешь - вчіть ключі привязувати( а хулі там сложного), потім мотати пробіг, потім ти скажеж :а що мені купити , щоб прибити егра і як це робиться. тут список може бути ой який довгий... до тебе нема ніяких претензій закономірне бажання проскочити на халяву.... сам такий але я наприклад, не побачив в твоей писанині жодного натяку на технічне. пін такий то, опір такий то... щоб появилось в мене бажання тобі допомогти побачив одне тільки - дайте інструкцію. а її нема. вчи теорію... бо щоб ти хоть трохи зрозумів , там подаеться напряму в блок 12 вольт. як ти думаешь , що буде якщо не туди ти зафігаришь 12 вольт? хотя в мене блоки є... але тут опять попруть питання - а як підвязати б\у блока? іммобілайзер падлюка не запустить же. шось багато я написав надіюсь смисл ти вловив |
Цитата:
І їздить до цих пір не чіпований. Ринкові відносини кажеш? Добре. Готуй гроші приїзди, зробимо! Альоо. Добрий день. Я ваш телефон знайшов на форумі. Розкажіть будь ласка як запустить круїз на мастєрі 14го року. Кліп є. А то до мене приїздив клієнт і я не знаю як. ;) |
Ох и Серега :D:D
|
Цитата:
|
Если у кого есть, подскажите плз эксплуатационный мануал на КК Golden cruise с джойстиком CM5. Джойстик вот так выглядит
http://s014.radikal.ru/i328/1703/76/63863ffb091b.png |
в мене тіко на WAECO є
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Не, то не аглицкий а нидерландский наверное. Был бы английский, вопросов бы не было))
Цитата:
|
Цитата:
Гугли Бендер... Гугли... |
Цитата:
Добавлено через 8 минут Цитата:
1) Зачем тогда нужен форум??? Зачем кто-то что-то будет вам выкладывать? (а вы же сами написали, что черпаете инфу откуда-то не только со своей головы). Тогда ненужно ни с кем делиться ни чем, ни какой информацией и будут все жить сами по себе. Ведь, вы же тоже учились по форумам и т.д. Я вам привел пример с другими форумами. Тот же рено флюэнс форум, КК расписано все. 2) Я не сказал что у меня нет клипа 3) По факту, что такое круиз. Из ебу 4 провода. Нужно скоммутировать это все на 4 кнопки управления и приборку. Какие сопротивления должны быть на кнопках? Какие резисторы впаивать в приборку для кк? 4) не переживайте, я мотать и подключать за деньги никому не буду, мозг выносить за год тоже. Добавлено через 12 минут Цитата:
|
Цитата:
Полізла людина, спалила ЕБУ. На форсунки подавлось 210 вольт після цього,а не скільки треба. Тільки після другого кола заміни форс вкурили в чому проблема. Винуватий був Шума, бо розповідав що там все легко і чудово. Назачєм воно мені треба, проходить це іще раз? Качайте схеми, вивчайте чим Ом відрізняється від Вольта, Ампера. Влазьте в ази прогамування. І буде вам щасття. :) |
Цитата:
4. - в приборку впаювати світлодиоди, а не резистори - розбери приборку стане ясно, що і куди - опори на кнопках здається такі самі як і в кенго. Набери в радіодеталях купу різних, якшо не впевнений, або один зі змінним опором і підключай і одночасно по кліпу слідкуй за показами (якшо кліп є) Добавлено через 4 минуты п.с. форум справа добровільна - хочу пишу, хочу не пишу. Те що на флюенс форумі все є - ну так супер, прочитай там інфу, дьорни шмат інфи з кенго, ще трохи тут - і все осилиш сам і отримаєш великий власний досвід як мінімум |
Цитата:
|
все вірно - в деяких приборках потрібно і світлодіоди впаювать, і резистори і ........ :meowth:
Добавлено через 13 минут Цитата:
причому один із них 782, а другий 788 тобто блоки різні, а проблема одна й таж сама так що є і в мене сумна статистика ;) |
Цитата:
|
Круиз своими силами
https://www.drive2.ru/l/461032373425801629/#comments
Добавлено через 1 минуту Думаю данная тема будет интересна |
Re: Круиз своими силами
Если честно ! Нифига непонял че он там написал КК, пины , цифорки какие-то, а сам пишет что ничего в этом нишарит.
|
Цитата:
https://www.drive2.ru/l/471076961901347783/ |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Рылся в нотах /инструкции/ по блоку EDC16CP33, вот проверка круизконтроля /кнопок/
Проверьте состояние выключателей на рулевом колесе следующим образом: разъедините разъем компонента 689 под центральной облицовкой рулевого колеса (подключите омметр к вилочной части разъема выключателя на рулевом колесе). Величина должна соответствовать: ●900 Ω (± 10 Ω) при нажатом выключателе "Возобновить". (импульсный выключатель "R" с правой стороны рулевого колеса) ●0 Ω (0,8 Ω, не более) при нажатом выключателе "Приостановить". (импульсный выключатель "O" с правой стороны рулевого колеса) ●300 Ω (± 10 Ω) при нажатом выключателе "Set +". (импульсный выключатель с левой стороны рулевого колеса) ●100 Ω (± 10 Ω) при нажатом выключателе "Set -". (импульсный выключатель с левой стороны рулевого колеса) ● Сопротивление бесконечность в отпущенном положении.–Если полученные значения не соответствуют норме, замените выключатели на рулевом колесе.–Если значения сопротивления в норме, выполните такую же проверку цепей 86G и 86M от компонента 120 (при соединенном разъеме выключателей на рулевом колесе). |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Вот 16, вроде загрузил, хотя самому это же скачать не могу- не получается
|
Кльово! І шо далі? ;) Мо алі підскаже;?
|
Дали, смотрим в инструкции схемы, смотрим куда подключить кнопки, подключаем, активируем как здесь http://fluence-club.ru/forum/showpos...8&postcount=76 , или как изменял конфигирацию тут http://www.renault-club.kiev.ua/foru...opic=59386&hl= ,возможно , что можно активировать и в этом пункте - как активировали часы https://www.drive2.ru/l/469967279791014602/#comments хотя , если повтарять по ссылке али https://www.drive2.ru/l/461032373425801629/#comments после подключения кнопок круиз уже должен появится . При изменении конфигурации надо следить, что бы аккумулятор был исправен и заряжен, а так же, что бы двигатель был холодный /там есть ограничение по температуре при програмировании/.Напомню, что для работы круиза- должны полностью быть исправны концевики педалей /особенно вторая контактная группа на педали тормоза, а также педаль газа, и..... Все проверять- перепроверять!
Да, при активации перепрограмированием,- не стоит дополнительно активировать борткомп /если его нет в приборке/, парктроники /если ЦКБ на это не расчитан,/. Можно активировать только то, на что способен ЦКБ |
Всім доброго дня:). От і в моїй історії авто трапилась така подія що без ,,Ірпінського лісу" нікуди(хоть і віртуально). Та шо там ліс, головне люди:yes3:. Благодарочка Володимиру (vectra20) за допомогу, і терпіння в реалізації штатного круїза. :respekt:.:ga:
|
Цитата:
|
"Грався" з двома автівочками...
Танці з бубнами допомогли- флюєнс 2014 року. Лагуна 2010 року- не допомогли. Трафоподібні? Все стандартно. Приблизно з тридцятки бусиків. 7 авто, тільки з лімітером, але без круізу. |
Доброго дня!Підскажіть,хто розбирається в цьому..це дійсно все так просто,замінити кермо і доставити кнопку круїза?..нічого не треба активувати після цього?..точно таке саме авто як на відео,з тими самими ро"ємами і заглушкою,все один в один виглядає.
https://www.youtube.com/watch?v=RN4cKRJLa3o Добавлено через 27 минут Цитата:
|
wasya, вот выкладывали https://www.drive2.ru/l/487003387829682434/
|
Сем там буде трохи по-другому
з трафом не коректне порівняння |
Цитата:
|
Цитата:
|
шума питання було про траф ?
чи смайлики не знаеш куди подмігующі понатикувати? чи може я не вірно відповів, що там не так трохи як з трафом?;) |
vectra20, Вы верно подметили, я не заметил, что речь идет о сценике
|
Цитата:
круїзи витворяеш ти. і ще дещо...;) |
Цитата:
|
Цитата:
може хто кнопку таку має за "не дорого" :) |
wasya, бублик от европейки или турка? они не взаимозаменяемы
|
Цитата:
|
Цитата:
За одне і глянеш на шлейф. Чи є там вільні кінці. Всяке може буть. На Флюенсі 2014го Та Лагуні 2010. Шлейф був з завода. |
Цитата:
|
Цитата:
вставить отвертку крестовую + нажать на отвертку и сбить подуху вниз удачи |
Цитата:
|
тех.нота предусматрівае скидання
видео те Вася якесь трохи ніто.... тут краще написано http://dedushkascenic.narod.ru/1.html правда там шось сказано про 2003 рік а в тебе який? вже побачив. 2011 мабуть тобі той мануал не дюже... |
Шлейф буде там це 99%.
Виглядає він по іншому чим в Трафі. Ось це гніздо шлєйфа куди ввіпхнуті дротики. Але кермо- ТУРОК. http://s019.radikal.ru/i636/1712/20/6b3f27802916.jpg Але. Просто встановивши кермо та кнопку. Ти нічого не досягнеш. Потрібна активація. І навіть стандартна процедура з Кан Кліпом не пройде. Там потрібен не стандартний підхід. Коли дойде до цього справа розповім особисто. |
купить вася кліпа або свого відішлеш
поправиш йому файлика ,тай можливо активуеться або зайде под иконку с книжкой. Там будет описано пошагово. |
Ціна питання 1500грн.кермо з кнопкою...якщо не вийде.буду мати шкіряне кермо і кнопку круіза замість заглушки:)
|
У темі 1 долучень
Получил сегодня такую кнопку..правда не по той цене,что в обьявлении,а за 10$..поставил,подключил..и теперь у меня есть кнопка круиза,но нет самого круиза:D...вообщем реакции никакой на панели.
завтра ожидается еще кожанный руль с кнопками..и тогда будет у меня еще руль с кнопками..а вот будет ли круиз,вопрос???:maybe: |
Цитата:
|
Цитата:
кермо,також на ОЛХ,на іншій розборці,правда з мегана..ще їде,не бачив стан.. |
У темі 2 долучень
..не вірте Ютубу..як і очікувалось,тепер маю шкіряний руль з кнопкою круїзу..але не маю самого круїза:D
P/S дякую дядьку Сергію(Шума) за онлайн консультацію по заміні керма і подушки. |
Шлейф є? Повинен буть!
|
Цитата:
..старе кермо продалось відразу за 600грн..так що весь "круїз" обійшовся 500(кермо нове)+260(кнопка).. |
wasya, Вась, к толковому на клип нужно
|
Цитата:
|
wasya, Вась, изучай http://fluence-club.ru/forum/showpos...8&postcount=76
|
Цитата:
Або до мене безтолкового чимчикуй. :) |
wasya,
|
разобрался с круиз-контролем и ограничителем)))
https://youtu.be/OwsKhF3fLVs |
samarec63, на 99% авто такая схема работы штатного круиза/ограничителя
|
Vet, может быть...
у меня никогда не было КК раньше, пришлось гуглить)) |
Цитата:
|
Vet, так я по цьому відео і робив..нічого не працює,так просто як на відео:(
|
Вот и погодка подходит хорошая...
Есть желающие на обустройство круиза\лимитера ? http://i.piccy.info/i9/d77e46c45d631...083801_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-03-25-09...66x755-r/i.gif http://i.piccy.info/i9/7f07711e46602...083848_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-03-25-09...55x566-r/i.gif |
Добрий день. Яка вартість за обладнання і роботу на vivaro 2.0 2008 року?
|
відповів в л\с
|
и мне цену 2,0 2007г
|
Цитата:
Добавлено через 8 минут Цитата:
є в мене людина....живе относітельно не далеко од харькова поїдешь і зробе він тобі всьо на вишому уровню або давай до мене ;) |
Цитата:
Действительно если в Киев не попути заезжайте ко мне все сделаю.... Если хочеться штатно комплектуху у Вектры закажете При необходимости моггу сделать не только круиз... Удачи |
Вирішив вчора завершити свою епопею з встановленням круїзу..і записався в чергу до самих "крутих" спеціалістів у нашому регіоні...
по телефону сказали приїдеш,заміним конфігурацію і все буде працювати..:maybe: ..перед цим ,декілька днів назад їздив до електрика,підключав якийсь діагностичний прилад,хотів також змінити конфігурацію(включ.в мозгах круїз),нічого не вийшло в нього, включ. в меню "круїз вкл.",йому через декілька секунд скидувало" без круїза"..сказав ідьте до тих,хто має дилерський "кан кліп".. ..і от я приїхав,дійсно в них були різні діагностичні прилади..почали клацати по всьому меню,різними приладами,в результаті нічого не вийшло.. сказали ,напевно в тебе кнопки не працюють,і комп не бачить.. розібрали половину авто,зняли руль,подушки,панель,комп...ітд:oh:..я стов,дивися на це все,і вже не хотів круїза,тільки ,щоб зібрали все докупи,і працювало:D перевірили всі шлейфи,напруги,від кнопок,всі сигнали,що звязані з круїзом..все працює,всі сигнали поступають в комп.блок двигуна..а круїз не працює:maybe2: в результаті,зробили висновок : напевно,коли видаляли мені програмно сажовий фільтр,щось зачепили в програмі,по круїзу...і тому він не працює.. наскільки це правда,не мені судити..але пробіг сказали в мене оригінальний . хоч це утішило :) |
Цитата:
|
так у нього не бус))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 19 часов 28 минут Заїхав сьогодні на офіційний Рено-сервіс по ходовій подивитись,замінити,що треба..і поки розбирались і замінювали в ходовій,підійшов до їхнього елетрика..кажу,така ситуація,замінив кнопку,кермо і ніхто не може мені круїз включити...відповідає,та фігня питання,зараз зроблю,просто вони барани,не вміють діагонстичн. приладом користуватись..питаю,скільки...100грн.відповідає.. кажу,без питань,дам 200,якщо включиш :) заїхав до нього ,підключили..і годину клацав там щось в себе на компі,розвів руками:maybe:...ну не знаю що то,в меню все повключ.,а він не працює.. вообщем четвертий електрик не може з цим розібратись...:oh: тепер не знаю,чи такі електрики всі,чи там дійсно щось не вистачає в прошивці? |
Цитата:
Якщо,серйозно,то так і вийшло..обїздив всіх іменитих майстрів в нашому регіоні,ніхто з цим не впорався,не запускався ні круїз,ні ліметер,хоча в проводці і в мозгах все було нормально...позвонив Сергій(Шума),пояснив деякий технічний момент,і все подробно описав як зробити..поїхав з цією інструкцією до наших "іменитих",зробили все покроково,як було описано в файлі..і відразу все запрацювало штатно..:ok: не буду описувати,що і як,бо це його "технічні секрети"..за консультацією звертайтись особисто до нього. Сергій, дякую за допомогу !!!:Laie: |
ух ти
як все закручено як в тому шпійонському детектіві |
Цитата:
|
Нарешті вдалося випробувати круїз, поїздка до Одеси і назад. Не скажу що без нього ніяк, але нога має можливість відпочити під музику...
|
треба ще пару разів поїздити на дальняк і тоді точно скажеш "без нього ніяк"
|
А хіба добавочку я нескидував.?Порийся в архіві. А то щось забув. :)
Для тих у кого можливо не запрацює КК. СОСТОЯНИЕ 3 КОНТРОЛЬ СКОРОСТИ ДВИЖЕНИЯ АВТОМОБИЛЯ Состояние ET557 изменяется на "СОСТОЯНИЕ 3", если получаемое ЭБУ значение скорости автомобиля не соответствует текущему. При наличии неисправностей проверьте ЭБУ АБС (см. 38C, АБС). __________________________________________________ ___________________ Если неисправность сохраняется, обратитесь в службу технической информации.Примечание: Напряжение питания № 2 подается на следующие приборы: – датчик положения педали акселератора, токопроводящая дорожка 2, – Датчик положения клапана рециркуляции ОГ, – датчик положения заслонки впуска воздуха – переключатель регулятора/ограничителя скорости (на рулевом колесе). Проверьте напряжение питания следующих цепей: – 3LU компонента 921, пин 5 – 38KQ компонента 1461, пин 2 – 3GC компонента 169. Если значение хотя бы одного из напряжений превышает + 5,1 В, разъедините поочередно эти разъемы. Если после разъединения разъема блока заслонки впуска воздуха напряжение принимает нормальное значение: Проверьте отсутствие замыкания на +12 В в цепи: – 38KQ между компонентами 120 и 1461. (ЗАСЛОНКА ВПУСКА ВОЗДУХА) Если после разъединения разъема датчика положения педали управления подачей топлива напряжение принимает нормальное значение: Проверьте отсутствие замыкания на +12 В в цепи: – 3LU между компонентами 120 и 921. (Педаль газа) пин 5 |
Цитата:
дякую я з твого дозволу розміщу це на реношном? |
Цитата:
|
То все ку@ня
запустить круіз на Мастері3, оце діло :meowth: Хто мав схеми і в них розумівся давним-давно робить круізи :) |
Вітаю всіх. Підскажіть в кого можна придбати підрульовий перемикач (джойстік) радіо перепаяний для використання в управлінні круіз - контролем. Раніше бачив дані речі в (Сергія) shuma34, але нажаль давно не заходив на сайт, тому трішки плаваю де і що. Цікавить саме підготовлений для управління круізом, а то оригінальний є й в самого, просто переробить немає кому.
|
У vectra20 запитай, може є на продаж або переробить. Якщо ні, то я можу допомогти. Правда я собі кнопки руля переробив+ підсвітка
|
Ок. Дякую. У випадку чого, що по ціні...?
|
та можна і переробити
в принципі є в підпису номер тел. звони, якщо вирішиш перероблювать |
Цитата:
|
Цитата:
Подскажите плиз, между крутилкой корректора фар и кнопкой отключения парктроников и антибукса есть заглушка сзади к этой заглушке подходит штатный синий разьем с проводами, их там шт 5 помоему нет случайно схемы его распиновки? в книге нету на этом месте должна кнопка круиза стоять? или другое что? можно ее на тот разьем подключать? П.С. Судя по книге - там стоит "выключатель регулятора ограничителя скорости движения", т е кнопка круиза, если правильно понимаю, но в отчетах о нештатном круизе - эту кнопку ставят возле кнопки центрального замка - то для удобства или как? спасибо |
Цитата:
|
Цитата:
на панелі приладів навіть різні індикатори в них. Обмежувач швидкості, то кастрирований круїз, він не контролює зменшення швидкості і не виключається коли тиснеш на зчеплення/гальмо.:meowth: Зручно користуваттись в населенних пунктах де контроль швидкості на кожній прямій! |
Цитата:
П. С. У меня таки 3 провода идёт на тот разьем+ перемычка в самом разъёме, тоесть под ограничитель заложено |
У темі 2 долучень
еще вопрос есть
во всех отчетах о допиливании круиза пишут про пины ЭБУ А2С3 D2D3, в книжке на схеме А2С3 D2В3 где правда? или в книжке опечатка? |
Посоветуйте в Харькове человека со сканером, нужно в приборке активировать диод круиза??
|
Крім діода все працює?
|
Цитата:
|
Подскажите, прокинул провод на С9-А2, собрал пульт управления, ограничитель заработал, КК не заработал
От кнопки в салоне провода на включение КК и ограничителя звонятся на массу по 1.75 кОм Может нужно КК включить в мозгах, или мне с ним не повезло? |
Потрібна допомога по круіз контролю на рено трафік 2008 2,0.
В машині встановленно штатний обмежувач швидкості. (Присутнє: Кнопка включення обмежувача швидкості, кермо із кнопками) Я вирішив встановити круїз контроль. Питання: що потрібно для того щоб круїз запрацював? Кліпом дивились все включене. Чи може бути так, що буде достатньо встановити лише кнопку на 3 положення? Дякую за відповіді.:beer: |
Можуть бути варіанти. Але висока ймовірність що буде достатньо просто кнопки.
|
У темі 2 долучень
Може в когось є схемка як працює кнопка круиз контроля? Які контакти замикаються для включення круиз контроля. Хочу спробувати без встановлення кнопки перевірити чи буде працювати круиз контроль.
Може хтось підкаже для чого служить сірий роз'єм (що ним підключається)? |
Встановив кнопку круіз/лімітер: Лімітер як працював так і працює, а ось круіз не запрацював де шукати щоб його активувати? Може хтось допомогти ? Може щось потрібно активувати за допомогую кліпа? (кліп є, хто допоможе віддячу). До кнопки приходить 3 проводи, напевно до кнопки не вистачає ще проводів чи провода. На фото в попередньому пості є роз'єм з проводами. Може в кого є схема підключення данної кнопки?
|
Цитата:
2. Вірно, не хватає дротиків… 3. Сірий роз‘єм, парктронік або ESP |
а в мене на 3 трафіку круїз не працює, аж бісить. коробка механіка. круїз штатний. спочатку просто вибивав і писав перевірте круїз контроль, тепер ця помилка одразу і не включається. лімітер швидкості також не працює.
|
Якась помилка блокує вкл. круїза
|
Відповідь: Re: Штатный Круиз Контроль/Лимитер в Трафообразных.
Цитата:
|
Помилка P0564-15
|
Замінив підрульовий шлейф. Тепер все працює справно.
|
поділіться інфою плз, чи комусь вдалось запустити круїз на 2.0 2009 року (АБС BOSCH)?
|
Відповідь: Штатный Круиз Контроль/Лимитер в Трафообразных.
Всім доброго дня!
Є питання: маю Трафік 2.0 дизель 2008 року Штатно встановлено обмежувач швидкості (з заводу все точно як у Avov2010 в попередніх повідомленнях), але він НЕ працює. Пробував активувати через PyClip, PyRen як з телефону так і з ноутбука. В ЕБУ пише, що лімітер є, та реагує на натискання кнопок і на панелі і на кермі. Але в налаштуваннях приборки пише, що немає ані круїзу ані лімітера. І активувати теж не дає. Немає такої опції. Відповідно, лампа на приборці не горить, налаштування лімітера не з'являються. Підкажіть, як її "включити", або порадьте хто в Харкові зможе це зробити. Всім дякую за відповіді і поради |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:06. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©