Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Єлектрообладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=129)
-   -   Подогрев задних окон (https://busovod.ua/showthread.php?t=15074)

vitos svp 14.10.2015 04:04

Re: Подогрев задних окон

Цитата:

Допис від oleg9489 (Допис 341422)
Бывают и лобовое стекло с электро подогревом ( нити накала не видны ). Мазда 6.Вольво с 40 и тд. :meowth:

А шо та панелька с Мазды 6 или с Вольвы 40? :maybe:

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від Bober (Допис 341424)
...,но на климате чаще всего эта кнопка делает функцию быстрого распотевания лобового.

Соответствует ручному режиму: обдув стекла + конд. вкл.
Через определенное время должен автоматом отключаться, по крайней мере на правильных климатах так, как у жабоедов х.з.:maybe:

Bober 14.10.2015 11:33

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 341441)
по крайней мере на правильных климатах так, как у жабоедов х.з.

Думаю также,бо без кондея ни как.

shur1k 15.10.2015 07:59

Цитата:

Соответствует ручному режиму: обдув стекла + конд. вкл.

Именно! У жены меган2 с климатом (там точно такая панель стоит). Так вот, в инструкции написано - режим антиобледенения или отмерзания (как-то так). По факту - включает кондер, печку на максимум, вентилятор на максимум.

vitos svp 15.10.2015 12:34

Цитата:

Допис від shur1k (Допис 341740)
Именно! У жены меган2 с климатом (там точно такая панель стоит). Так вот, в инструкции написано - режим антиобледенения или отмерзания (как-то так). По факту - включает кондер, печку на максимум, вентилятор на максимум.

По факту оно этот режим через некоторое время само отключает или вручную ту кнопку жмакать надо на отключение?

shur1k 15.10.2015 12:49

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 341809)
По факту оно этот режим через некоторое время само отключает или вручную ту кнопку жмакать надо на отключение?

Честно говоря, не знаю. Мы никогда не дожыдались, пока выключит само, стекло оттаяло и вперед.

DRB 15.10.2015 13:06

Цитата:

А шо та панелька с Мазды 6 или с Вольвы 40? :maybe:

Панелька на трафіках теж є - це кліматом управління. Повний комплект (з електроприводами і т.д.) ціну зарядили 400 доларів (це замість просто кондиціонера зробити клімат)
Продається на розборці у тернополі.. зараз пошукаю може знайду

vitos svp 15.10.2015 14:10

Цитата:

Допис від DRB (Допис 341814)
Панелька на трафіках теж є - це кліматом управління. Повний комплект (з електроприводами і т.д.) ціну зарядили 400 доларів (це замість просто кондиціонера зробити клімат)
Продається на розборці у тернополі.. зараз пошукаю може знайду

:maybe:

Я задав це питання, бо людина порівнюе кліматичну установку мазди і вольви, з хранцузьким комерційним авто. А у французів багато речей зроблено не так як у льдей! Порівняяня мегана з. Трафіком нормальне, бо воникрім кузова майже ни чим не відрізняються!:negative::D

Ти бумаеш багато тим кліматом на трафіку виграєш!

DRB 15.10.2015 14:31

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 341825)
:maybe:

Я задав це питання, бо людина порівнюе кліматичну установку мазди і вольви, з хранцузьким комерційним авто. А у французів багато речей зроблено не так як у льдей! Порівняяня мегана з. Трафіком нормальне, бо воникрім кузова майже ни чим не відрізняються!:negative::D

Ти бумаеш багато тим кліматом на трафіку виграєш!

Вибачай, всю тему тяжко перечитати :)
Я й не рекомендую нічого робити - хіба що якщо з нуля все ставиться :)
а якщо є кондиціонер - його вистачає і за 400 доларів можна й вручну порегулювати :) :beer:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:55.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©