![]() |
Re: Обсуждение ДВС Vivaro, Trafic 1.9 или 2.0 или 2.5 плюсы и минусы каждого.
я так зрозумів шо то євро 5 іде після 2010 року.підскажіть будьласка а опель віваро чи рено трафік вони ідуть по тому закону(бо чув шо казали шо той закон тільки на легкові автомобілі)а ті бусіки вони відносяться до легкових?бо я хочу взяти пасажира.
|
Бодік, так попадають під дію того закону, ти можеш пригнати бус пас заводський не старше 2010,.... чому раніше не приганяли? бо їх прирівняли до легкових і акциз був астрономічний, а тепер все інакше.... приклад я приглянув скудо панорама 2010 р ціна 5500-6000 там, тут орієнтовно 9000-10000, за такі гроші зараз тут просять 2007 рік в заводському пас, різниця в три роки сутєва і в стані теж. Но треба трошки почекати.
|
Шо собою представляє опель віваро з мотором 2.0 після 2010 року? Бо 2.5 дорогуваті
|
представляэ собою будку.
в котрый э чотири колеса. э мотор. такий само, як і до 10 года, але форсунки електромеханічні що не впливає на сильний геморой з їх доставанням( головка таж осталась) є ще сажовий хвільтр. і отшити\прибити почті на халяву, як у 2_0 до 10 року не прокате от 150 і не накаждом углу зробишь той блок. піонери не потянуть, або привалять. евро 5 однако.. а так бричка як бричка |
Був настроявся на 2.5 но іх малувато і всі переобіждають на 2.0 після 2010
|
якщо маешь якийсь доход - чого бояться?
бери нічого там страшного нема все робиться |
Цитата:
|
Я то розумію шо робиться но 2.0 до 2010року не хвалять.
|
Цитата:
Трохи більше заморочок. Одна з яких ЕВРО 5. В цьому випадку добавлений сажовик. ЕБУ двигуна новішого покоління в порівнянні з попереднім. До того ЕБУ не так то просто долізти з програмуванням. Скажімо при винекнення проблем з ЕГР, та тим же сажовикои та програмній відшивці цих деталей. І як наслідок, дорожчі ціни за роботу на програмному рівні. По слухам- на більш новіших M9R, ланцюг ГРМ, вже не такої якості як на попередніх. Багато хто радіє що на новіших M9R встановлені не п"єзофорсунки а електромеханічні. Але ця радість не зовсім обгрунтована. 1. Електромеханічні форси на більш новіших автівках, при не належній якості пального вилітають, з такою ж коррекцією як і п"єзо. 2. Смикаються електромеханічні форси, так же ж хреново як і попередні п"єзо. Десь так. |
То виходить краще взяти старіший 2006-2008 рік з мотором 2.5 і не паритися
|
Сколько перед покупкой не смотрел машины /именно 2л, и комплектация с 08.2010/- сажевого не встречал.
При пробивке моего винкода - выдает евро4 /машина комплектации10. 2011года/- получается, что она не подпадает под новые правила расстаможки /во франции можна ездить на евро4, а у нас- низзя/ Искал с электромеханическими, ибо бытует мнение, что пьезо портятся от времени и пробега, а электромеханические- от качества топлива /это хоть как- то возможно контролировать/ |
У меня 2.0 2010 , сажетрус . Ща 103000 пробега, ничего не вырезал не удалял, кароче все стоит , машиной даволен. Заправка вог и авиас.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я не знаю, но прошитий 1,9 валить як дурний. На світлофорі любий ланос і шевроле пропадає ззаду, а на трассі так швидко набирае 140 -150 ,що і не помічаєш. Що ще потрібно для буса? Хоча він в мене для роботи, тому мені вистачає. А гонки щоб влаштовувати треба брати бмв))
|
Цитата:
|
Цитата:
Шіснадцяиклапанка робить свою справу. :) |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:04. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©