![]() |
Re: Штатный Круиз Контроль/Лимитер в Трафообразных.
я думаю це буде не дуже вдала ідея, таким занятись по інтернету
ключ у вас кстаті.... 2 чи з кнопки? Добавлено через 5 минут бо якщо маемо ключ на 2 кнопки - то я зміг би цю роботу зробити на своему авто просто потрібний буде цбкєс щоб не гнати авто якщо на 3 кнопки - вибачайте...непоможу |
Ключ на 3 кнопки...
Добавлено через 7 минут А які варіанти чіп-тюнингу є на моє авто? Потужність, економічність... І чи варто? Егр і сажевий ще свої функції виконують. Можливо надумаю, і все одним махом зробимо. Ну і цінник? Дякую. |
Василий Ш.,
Не провоцируй Володю отвечать на такие вопросы в техветке... Есть комерческая тема, есть личка в конце концов |
:oh:Поняв
|
Перечитав і з'явилось запитання, якщо ключ на 3 кнопки не вдасться взагалі зробити чи без машини не вдасться?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
то я ж тобі написав
треба шити цбкєс откат робити а потім вже кліпом дополіровувать ну йо ма йо..... |
Уважаемые бусоводы, а что если есть круиз то и ограничитель должен быть? Тоесть, можно ли избавиться от сирены при достижении 130??? Спасибо.
|
Цитата:
|
Всем привет! Ребят, а нельзя ли гайд подключения для всех двигателей выложить (для которых возможно) с фото. Вроде, ничего сложного но от и до гайда нет. Буду очень благодарен (думаю, не только я). Перечитал страницы этой темы, только на 2 странице +- гайд, но хотелось бы по реле и по контактам понимать. Спасибо!
П.С. например, у меня трафик и есть подрулевой переключатель магнитолы. Можно обойтись малой кровью, т.к. руль с лагуны денег весьма приличных стоит |
Там же shuma все написав. Добавити немає чого відносно проводів і кнопок. Піни ебу є, розєм р34 є. А кнопки підрульового музики НЕ ПІДІЙДУТЬ без модернізації. Хіба може тільки вдасться "+", і ,,воост"...
|
Цитата:
1)Что с приборкой делать? Что и куда впаивать, почему нельзя сделать фото с указанием, что впаивалось и куда? Как на других форумах. 2) мне непонятно, что сделать с подрулевыми переключателями на трафик, чтобы они была адаптированы под КК? 3) Как руль подключить? хотя для трафика он ненужен. Жутко неудобно листать тему, в которой по кускам приходится собирать информацию. И пока я дойду до последней страницы, выясняется, уже все то, что было раньше, неактуально для некоторых двигателей - комплектаций. Спасибо за понимание! |
ну ти вже вибач, шо заставляєм тебе перелистувати тему і що не зробили гарно оформлений гайд для підключення КК. Доречі, можеш офіціалам зарядити таку саму тєлєгу - хай випустять брошурку кольорову.
п.с. як правило, подібні речі (встановлення КК) робляться методом проб і помилок, витрачається купа часу на пошуки інфи, енергії на підключення і т.п. І відповідно кожен, хто зробив щось подібне може взагалі ні з ким не ділитись подібною інфою, про розгорнутий огляд я взагалі мовчу. Так що давай, зберись із силами і починай шукати інфу - 99% вже розписано. Може не конкретно в цій темі, але інфи досить багато |
Цитата:
|
Vitaliy87, совести у тебя совсем нет, ты хочешь оставить бедных инсталяторов КК без куска хлеба, а у них поди дети малые.
Цитата:
|
Цитата:
|
та не в наживі справа. Щоб зробити подібний мануал треба написати купу тексту (логічного і легко читаємого), зробити купу фото, надьоргати купу картинок з різних джерел (ел.схеми) - тобто витратити добрячу годину просто щоб узагальнити все те, що вже є. Можеш сам зробити, бо, повторюсь, вся інфа вже є. І тобі корисно буде, бо розберешся і іншим добра справа.
п.с. Я круїзи не встановлюю, але свого часу прийшлось розібратись мінімально що і до чого, щоб собі активувати. Але описувати весь процес банально нема бажання/часу/сил. Добавлено через 1 минуту по-пам’яті - гуглите про встановлення круїзу на будь-який Renault. Здається по кенго була розгорнута тема. Там вся суть є і номінали кнопок такі самі, треба тільки перевірити піни на ЕБУ в схемі чи такі самі як на Трафіку |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:06. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©