![]() |
Re: Подсос воздуха на Трафике 2.5
Може в кожного різні відчуття нестабільної роботи!
На холодну він довбить як скаженний, а бензинщикам здається що троїть. |
если всё исправно , то и в -25 он после запуска будет нормально работать , его колбасить не должно , он должен шептать
|
Цитата:
|
Очередная телефонная консультация говорит о том, что подзабит топливоприемник в баке, и как причина, насос тянет откуда угодно, в т.ч. и воздух с магистрали. Нагрузка насоса может закончится износом и попаданием стружки в т.ч. в форсунки- это все со-слов супер-пупер мастера. Буду снимать бак, но причину попробую найти.
|
Цитата:
Як будеш знімати бак, підготуй спочатку ключ, щоб відкрутити накидну гайку і гумову ущільнюючу прокладку! |
Цитата:
|
Цитата:
Марно! Він буде шукати чорну кішку у темній кімнаті до останнього! Цікаво знайде чи ні? |
Завязываю с 《черной кошкой》 и не буду мешать машине работать. Во-всяком случае пока все нормально работает. Всем спасибо за подсказки и критику.
|
Та прозора трубка, для того щоб бачити наявність палива, а не повітря...
Якщо є підозра на "підсос", накачай грушою і заводь. Допоможе, значить повітря, якщо ні, хороша діагностика ( компресія, тиск в рампі під час запуску, корекція форс... щось по-любе є). П.С. не значна наявність бульок є в кожного, і в мене ,і в нього, і в нього... і на них ніхто уваги не звертає так як все працює добре. Можливо всяке, десь підтерло, прослабло...Але це не основна причина . П.П.С. це так як з гальмами, всі їздять, все працює, а потім заміна колдок... і приїхали ! педаль провалюється !! Що робити? |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:39. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©