![]() |
Re: Штатный Круиз Контроль/Лимитер в Трафообразных.
Цитата:
И тебе все разжуют и сделают твоими руками.... по фото или по интернету... Тут много способных.... |
Esli estj kto to kto hocet pomoc za razumnij honorar napisite v licnuju poctu.
Добавлено через 11 минут Raz razjoma net eto znacit nado eti provoda s ecu tjanutj? |
Цитата:
|
Naskolko ja ponel to posle 2006 goda mozno prosto eti 4 provoda protinutj i vse....
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго дня всім. Підкажіть будь-ласка, провід на вкл.круізу дотягнув від R34, всі інші були. В моторному 120 появилось регулятор ,,с". А в інших немає пункта про зміну, програмування функції... І приборку мій кліп не бачить... Є різниця яка версія кліпа повинна бути? До речі круїз працює. Дякую.
|
Приборка конфігурується в ЦЕКБС
https://drive.google.com/a/hivext.ne...w?usp=drivesdk |
Цитата:
|
Приборка з БК, св.діоди допаяні, і резистори теж. При тесті приборки все світиться... При конфігурації ЦЕКБС немає рядка з ,,рег-р,ограничитель скорости"
|
розумієшь.....
таке можливо, як ти описуешь що нельзя прописати значення для приборки з ,,рег-р,ограничитель скорости" там не зовсім та процедура як вказана в документі, що тобі скидували воно хоче ответного кода от ділера я це рішав перешивкою блока цбкєс там теж є свої ньанси але ті ньюанси легші для мене, ніж поиметь код ділера якось так.... будеш мимо Ірпеня їхати - заскоч....зробимо |
Які версії кліпа у вас?
Добавлено через 4 минуты Дякую. Це значить .... не бачити мені круїза. |
127
все воно бачить я ж обьяснив..... що я лічно стикався з тим, що нема можливості прописати в цбкєс бо запрашує ділерський код я це рішав заливеою програмного з більш старішого року. помоему 2007 там деякі ньюнси вилазять по ключам але то ерунда для мене по сравненію з ділерским кодом тім более шо трохи згодом наблатикався зразу туди і ключи в це програмне засовувати |
Мимо Ірпеня їхати точно не буду. Круіз працює, простіше тоді діоди шлейфом в приборці засвітити. Але... це не правильно. Заливати чим треба? БДМ маю.
|
та який бдм
там блок комфорта курочити а потом дамп правити ти зможешь? |
Сам ні, а з вашою допомогою можливо і зміг би. За винагороду звичайно.
|
а звідки ти сам?
|
З Луцька
Добавлено через 1 час 10 минут А дамп чим, як правити? Може хтось ближче є з необхідним девайсом, і допомогти? Добавлено через 2 часа 28 минут Виходить одним кліпом не обійтись? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:28. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©