![]() |
Re: Штатный Круиз Контроль/Лимитер в Трафообразных.
Цитата:
|
Darts-Trafik, лимитер- ограничитель максимальной скорости
|
Цитата:
Прочитал в нете об этих системах-пассивные,адаптивные,активные,но так до конца и не понял. |
Цитата:
их не так много всего 2... и то... трохи непонятка.. |
Цитата:
Лімітер- (Speed limiter) обмежувач швидкосі заданний користувачем. Тобішь виставив швидкість 62 км/год. І авто цю швидкість не перевисить. В в заводських налаштуваннях авто з 2006 року, присутній круіз і лімітер. А от в стороннього виробника блоків круїзів, за звичай присутня функція, тільки круїзу. Якщо користувач хоче мати і обмежувач, то система комплектується ще одним блоком. Блоком лімітера.(річ не дешева) Отож зважаючи на ціну блоку лімітера. Користувачі обирають за звичай, лише функцію круізу. Тобішь роль у виборі, грає,ціна питання! ;) До речі. Мені згадався пост Володі Шкодніка, коли він розповідав, буцім то спостерігав в Карпатах, на шкоді, на бортовому компі, при використанніКК, збільшенний розхід пального, при наборі обертів на підйом. Чомусь, тоді не було сказанно, шо на спускі автівка підтримуючи заданну швидкість пригальмовує двигуном. Так от. При гальмуванні двигуном на спускі з круїзконтролем, БК- показує розхід - 0,0 л/годину. Я й раніше знав це. Але після встановлення приборки з БК, при використанні круізу це якось стало більше впадати в очі. :) І іще- Проїхав 930 км за дві неділі. Частково використовую круїз, де це можливо. Хай буде 50\50 місто-траса. Середні розхід по БК склав 7,7 л/100 км. От такі справи. ;) Добавлено через 7 минут Цитата:
Добавлено через 22 часа 7 минут Втрапив сьогодні в мої руки Мовано.2008 року. Фсьо. Поїхав з круізом і лімітером/ http://s019.radikal.ru/i632/1603/bf/e9aafd93f34f.jpg |
Цитата:
хочу зайняти місце.. не бачу поки бажаючих :) Буду першим :beer: |
Цитата:
До речі. Це тема інформаційна. Давно володію інформацією та мануалами по встановленнню штатного круїзу на деякі ренохи. Заводський круїз закладенний в мозгах багатьох реношних автівок. Старожили реношного форуму, це чудово знають. |
Ні так ні.. буду без круїзу значить
|
Цитата:
я думаю рішимо... |
Кияни та Колокияни. У кого трафообразний бусик з двигунцем 2,5 G9U(авто до 2005року) коробка робот або переробка з робота. Треба авто для експеременту з запуском круізу.
Нещодавно грався з переробишом. Запущений лімітер, є відображення на приборці. Треба ще на одній спробувать. Бажано авто з роботом. До речі. Бензинки також вітаються. |
Бензинка те зачем? :beach:клипсы заберешь коли?
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Взяв |
Цитата:
|
Цитата:
|
мені до києва 300 км, якщо тобі поставить круїз, то я зразу в черзі
|
Цитата:
З круїзом повернешся до дому, це 95 %. (5%- це навсяк випадок, на западло :) ) Якщо без круїзу будеш повертатись з похмурим настроєм. То для підняття настрою, ключик з привязкою я Тобі подарую. ;) |
А зараз по чарівному Ірпінському лісі, катається в тестовому режимі. Автівочка одноклубника з двигуном 1,9. З встановленим туди круізконтролем.
Можна ощасливить на даний момент ще пару власників дорестайлових бусів. ;) |
Цитата:
|
Хтось ам"ятає мій пост? - https://busovod.ua/showpost.php?p=363471&postcount=300
Дак от- http://s019.radikal.ru/i605/1605/9b/6512e95bb0fb.jpg Фсьо просто! ;) Тільки чур в мене, потім черевиками не кидать. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:40. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©