![]() |
Re: Штатный Круиз Контроль/Лимитер в Трафообразных.
У вас в темі фіг зрозумієш - ви Круїз на 1,9 вже придумали?
Якщо так - яка вартість рішення? (нехай без самого перемикача) Бо щось блін 400-470 доларів ... дорогувато.. |
vixents, постав підрульовий з трафіка, як на останному фото - дуже зручно. І по грошах думаю дешевше
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 7 минут Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
КнопАчка красіва за 350 грн. не нннада? ;) |
ну кнопочка ж окремо все одно
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Думаю що щось з жабками. Треба в Ірпінь в гості їхати... |
Цитата:
фунавас... хоч би щось озвучили |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Головне ж я так розумію - горішки з собою взяти? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
"За горішки" в 1,9 пока нема. І не відомо чи буде. |
Доброго дня.От сиджу і читаю темку,не знаю,може я чогось не доганяю-а нашо воно за такі гроші,як що його нема?! Це питання в більшості до споживачів,без цього не їздиться?
Роботу майстрів поважаю(!)-вони пропонують послугу,це вже наше діло скористатися,чи ні. |
Цитата:
Бортовик мне интересен) круиз как бы нет |
Нащо? Бо то класна штука. реально. Хто пробував круїз хоч раз в далекій дорозі - зрозуміє :)
Ну а не проблема в роботі майстра якраз. То виробник продає за тією ціною. з Суми 399 у.о. самому майстру то якраз не думаю що щось перепадає. 399 це лише комплект, який або треба встановити самому або з майстрами домовлятись |
Цитата:
При облаштуванні Штатного КК для двигунців 1,9. Стоїть ризик вкласти ЕБУ 1. Прошивка блоку не дозволяє це зробити. 2. При перепрошивці блоку, скажімо з другої автівки а потім підлаштування її до трафа мінється розпіновка ЕБУ і інших виконавчих механізмів. Які в цьому випадку можна зробить висновки? При гулянні з цими цяцьками ми ризикуємо, вкласти деталей більш чим на 399 У.О. DRB, Ти згоден ризикнути своєю автівкою, і потім віновлювати її за свіої кошти? На так називаємих "простих" автівках в яких можливо реалізувати штатний КК без подібних шаманств. Також не все гладко. З 15 автівок. Мінус 4 в яких працює тільки лімітер. Мінус 2 шт. В яких не вдалось реалізувати відображення інформації на приборці. І це тільки моя статистика. Все просто кажеш? Добавлено через 16 минут На всякий випадок розкажу про свої відчуття коли експерементував зі своєю автівкою, в той час коли було "не так просто" з встановленням кк. Я чуть не обісрався. В першу чергу, ввімкнув на помацки лімітер. - Все пісєц! Вклав блока! Авто не іде! ;) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:47. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©