![]() |
Встретимся?
olexa, я мля наверное буду 14-15 в районе киева,очень хочу с тобой встретится как ты на это смотришь,достал ты лично меня со своими сообщениями,ты сам себя не боишься,кинь мне телефон в лычку,хочу с тобой пообщаться
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Хлопці, дайте слово вставити!:D:D:D
|
Цитата:
Цитата:
p.s. tel in personal mailbox О..., сер'йозно налаштована людина! |
Цитата:
|
кабан, Привет!Давно занимаешься?У меня много друзей,кумовьев этими видами занимаются.Есть призеры мира.
|
Цитата:
|
олежка, колёса с Полтавы
|
Хай йомму грець!:) Не встигаю клацати пальцями по клаві, а то сиплются повідомлення і тема гуляє!:D Кабан, радий буду познайомитись особисто у будь який час, тільки подзвони за день, хоча б.:cool:
|
Цитата:
|
я сегодня был в Керчи,потом в Форосе,потом в Севастополе(на 5 км домино,)потом в Балаклаве,в Донузлаве,приехал домой сел за комп ,и кто-то говорит мне что праздники закончились,не зли меня шановный
|
Цитата:
|
Слухай, ти почав цю балаканину, що моє(минуле вже) повідомлення тебе дістало, в інших сьогоднішніх також емоції переважають над логікою. Тож думай що і кому писати, шановний! Я тобі не кум, сват, брат! А скільки і куди ти їздив? - мені байдуже, головне, - що ти пишеш, щоб інші читали. Все, з тобою досить! Будеш в Білій Церкві - радий буду познайомитись, телефони ти маєш!
|
Бог дасть свидимся!
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:42. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©