![]() |
Ивеко-болталка
я так розумію форум український,тому позволю собі спілкуватися на цій мові.
-що хочу сказати,покишо тут нас мало,але це питання часу. -питаня до модераторів,було б добре в профілі відображати(по бажанню) контактні номери форумчан зокрема дейліводів,як не як по Україні носимося постійно хто зна де біда застане,а так вже були б заочно знайомі:o,і як мінімум інформацією допомогали...як варіант? ______________ 097 921 09 24-Андрій Рівн.обл.:cool: |
Цитата:
А ось контактні данні виводити на загальний розголос не варто. Для цього існує приватний номер (для тих хто зустрічався в реалі). Також можна персональні данні в приватному порядку відправити модератору або нАсЯльнику данного форуму, в свою чергу Ви отримаєте список контактів тих бусоводів які надали свої данні. Так було зі мною. Просто контактні номери не всім хочеться світити на загал.:) |
АНДРЮХА24, говорить можно на любом языке удобном для Вас и собеседника.
Цитата:
Некоторая часть есть у BUSOVOD, их можно запросить у него. Мне высылать бесполезно. |
Для всіх і зокрема для Чижик:
як віправити свої дані модератору,і про зустрічі в реалі детальніше можна.? P.S-Ну от ти з Теребовлі,минулого року часто,а цього рідше але,:( хожу по маршруту Рівне-Тернопіль-Чернівці через твоє місто... |
АНДРЮХА24, запрос через Личные Сообщения (ЛС, личку). Указываешь ник BUSOVOD, тему и сообщение.
Про встречи в Жизни Форума |
Цитата:
Он тебе скинет потом те што у него есть. Свой мобильный скину в сообщении. Буш проездом? Звани, пЫва (безалкогольн6ого) выпем. :) |
Все ему я отправил жду от него инфо
|
отримав мою інфу?
|
Цитата:
|
на мою думку для повної інформації потрібно ще зазначати хто на чому їздить.:cool:
|
Цитата:
|
Цитата:
Единственно, может есть смысл вывести эту информацию в левый угол профиля при написании топика. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:25. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©