Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Домашні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=72)
-   -   Охоронні системи (https://busovod.ua/showthread.php?t=6876)

Степан 24.11.2009 16:56

Охоронні системи

Уже двічі хтось намагався проникнити в мою квартиру, де ми зараз не живемо (сусіди спугнули). Нічого там цінного немає, але все одно деякі речі є. Не думаю, що туди хтось серйозний лізе. Швидше за все або наріки, або алкаші. Так от, для відлякування сьогодні придбав таку охоронну сигналізацію.http://www.strag.com.ua/item_54.htm Щойно опробував і мені сподобалось. Ціна,можна сказати, що даром - 50$. Мені тут в місцевій канторі по охороні приміщень вчора нарахували від 1500 до 2000грн. Вечером встановлю і вже буду спати спокійно.
Р.S. Сигналізація, зараза, така голослива, що якщо, не дай Бог, спрацює, то я сусідам не заздрю.

abez 24.11.2009 18:22

Степан, мы тоже брали не дорогую с возможностью звонка !
Два датчика движения, геркон на дверь, колокол.

Nazar 24.11.2009 20:05

Цитата:

Допис від abez (Допис 50527)
Степан, мы тоже брали не дорогую с возможностью звонка !
Два датчика движения, геркон на дверь, колокол.

А яку брав, скільки там датчиків на двері і на вікна можна підключити? вот зараз собі вибираю, на квартиру щось, з функцією GSM вбудованою це обовязково, недавно брав окремо блок GSM до сигналізації підключав влетів в 900 грн.

Беза 24.11.2009 20:13

Хорошо конечно, только это автономка и при срабатывании менты не приедут. Только пугалка

Nazar 24.11.2009 20:31

Та як там нічого не має ціного, то не має сенсу ставити дорогий пульт, і платити за це гроші, а так для такої квартири ця сигналізація підходить нормально.

abez 24.11.2009 20:47

Nazar, в метро брал полтора года назад за 500 грн. примерно.
Все безпроводное.
Геркон один и два датчика движения.
Хоть и дешевка, но работает!

Nazar 24.11.2009 21:08

Ясно, мені значить прийдеться брати щось з централю, дорожче, а то датчиків на двері треба 3 штуки, на вікна, датчики руху, газу диму весь комплект коротче.
В метро дивився, щось там не має нічого доброго, буду брати в компанії "БК", компанія установлювала охорі системи на оперний, метро, і т.д., якщо комусь тут потрібно кажіть зробим дешевше, в мене там знижка є.

alexusaty 24.11.2009 22:26

У меня сосед по рынку установил в павильоне обычную автосигналку. Работает и оправдывает себя на все 100! Правда ему датчики движения и на окна не нужны. Просто концевик на размыкание на дверь. Уходя брелоком пикнул и пошел домой.

Nazar 24.11.2009 22:35

Цитата:

Допис від Степан (Допис 50511)
Мені тут в місцевій канторі по охороні приміщень вчора нарахували від 1500 до 2000грн

Уявляю, що тобі там нарахували, щойно сів підрахував з датчиками: дверей, вікон, руху, розбиття скла, централю, сиренами зовнішньою і внутрішньою вийшло 1900 грн.
Хтось ставив датчик газу? який доречі у нас газ в трубах(метан, пропан, бутан)?
Сподобалось також датчик затоплення, весела штука, але як сусіди затоплюють уже то і так будуть платити, толку з датчика.

alexusaty 24.11.2009 22:41

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 50558)
метан, пропан, бутан

Метан. Пропан и Бутан это сжиженные газы. Обычно в баллонах.
Ставил у родителей двухконтурный котел - заставили поставить СГБ - сигнализатор газа бытовой. Реагирует на опасную концентрацию в воздухе СО и СН. Питается от 220. Думаю не сложно переделать на более низкое питание и вывести срабатывание в шлейф сигналки....

Nazar 24.11.2009 23:03

Цитата:

Допис від alexusaty (Допис 50565)
Ставил у родителей двухконтурный котел - заставили поставить СГБ - сигнализатор газа бытовой. Реагирует на опасную концентрацию в воздухе СО и СН. Питается от 220. Думаю не сложно переделать на более низкое питание и вывести срабатывание в шлейф сигналки....

А скільки коштує той битовий? а то є спеціальний який підключається до централі, за 530 грн реагує на метан, і є також за 530 який реагує на чадний газ, дороговато виходить, як половину всієї системи, що вище писав.

alexusaty 24.11.2009 23:17

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 50575)
скільки коштує той битовий?

Кажется гривен 150. Правда брал прибор в самом начале кризиса. Ща может и дороже

Степан 26.11.2009 11:39

Цитата:

Допис від Беза (Допис 50537)
Хорошо конечно, только это автономка и при срабатывании менты не приедут. Только пугалка

Я ходив в ментовку, так там такий розклад: підключаєшся до пульта і платиш щомісяця по 90копійок за 1 м.кв. площі. На однокімнатну квартиру - це фігня, але обладнання і монтаж коштують 2000грн. В моєму випадку достатньо звукового сигналу, щоб відлякати взломщиків, а в якоті GSM служить сусідка, в якої записані всі номера тел, де мене можна знайти.
До цієї сигналки, що я придбав, безпровідно можна під'єднати ще датчики руху і датчики на розбивання скла. Надіюсь, що не знадобиться.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:00.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©