![]() |
Зона обігріва двірників
Всім доброго дня, підкажіть будь ласка як і до чого краще підключити стрічки для підігріву зони двірників. Купив на Аліекспресі 2шт силіконові підігрівальні стрічки 12в 50w, хочу зробити підігрів зони двірників, в ідеалі було б зробити з регулюванням, бо нагрівається дуже швидко і сильно
Ссилка на фото стрічок https://ibb.co/8zqBx7L |
Re: Зона обігріва двірників
Дуже захотілося зробити тріщину на склі?
Як варіант, можна з`єднати послідовно, тобто знизити потужність в 2 рази. І на цьому зупинитися, без будь-якого регулювання.Тому що людський фактор, все одно колись в -15 по забудькуватості підіігрівач залишиться ввімкненим на всю катушку. |
Цитата:
|
Якщо прикурювач не буде використовуватися по прямому призначенню, і підігрівачі будуть ввімкнуті послідовно, то струм буде близько 5А, можна і на дроти прикуювача. Але обовязково припаяти.
Таке питання, а куди саме плануєте клеїти грілки? Через них же нічого не буде видно. Та й ПДД забороняють зайві предмети на склі. А поліцаям буде готова причина, щоб зайвий раз зупинити... |
Планую наклеїти внизу скла де двірники зупиняються, стрічки мають товщину 1,5см, довжина 50см, тому ніяк огляду не будуть заважати
|
Відповідь: Re: Зона обігріва двірників
Цитата:
по друге - цей нагрівач не призначено для підігріву скла, для скла використовують плівкові підігрівачі: https://i.postimg.cc/d3pMmC9k/100253...002538066.webp https://i.postimg.cc/jdnYq8sz/100253...002538067.webp https://i.postimg.cc/J72WLwWr/100253...002538059.webp ну і в третє - щоб не розколоти скло - треба ставити терморегулятор, перепад температури по склу повинен бути не більше 15'С. |
У Сценіка для обігріву скла електричний фен з заводу встановлений. Чого тільки не придумають французи, аби тільки нормальну пічку зразу не зробити...
|
Відповідь: Зона обігріва двірників
Цитата:
Ну и ставить от клеммы 30 через свой предохранитель Я бы еще через реле времени поставил, как обогрев заднего |
Re: Відповідь: Зона обігріва двірників
Цитата:
Але ще трохи сумніваюсь чи потрібно ставити підігрів, з такими зимами які зараз є ); |
Відповідь: Re: Відповідь: Зона обігріва двірників
Цитата:
|
Цитата:
Вся проводка на сжимках и скрутках! И если увидите автоэлектрика с паяльником,.......бегите от туда! =================== а по теме,......если по прогнозу налипание снега или ночной снегопад-----я снимаю уплотнитель капота и катаюсь. Тепло от моторного отсека обдувает нишу забитую снегом и сами дворники и низ стекла не леденеют. На моей аве виден мой Виваро в день покупки,......все залеплено. Домой в снегопад ехал 400км без уплотнителя капота и Ок. И так четвертую зиму практикую. На мотор ни чего мокрого не попадает,....все стекает в слив под крыло. |
Цитата:
Цитата:
До речі, "оттуда" пишеться разом. А пайки в авто немає тільки по одній причині, це було б дуже дорого в виробництві. Хоча, деякі клеми( під круглі контакти) в з`єднаннях автомобілів Мерседес W116, W123, W126, W124, W140 були пропаяні. Це було в ті роки, коли автомобілі проектували ще конструктори, а не менеджери. |
за бей в гугл почему не пропаивают автомобильную проводку.:+1: шоб шедеврами не казалось!
--------------- а те очкарики из моего детства которые писали без ашипок уже давно лысые нищие и большенство спившиеся! А у всех моих знакомых двоешников по жизни все Ок! Хоть и с грамотическими ошибками но заработали себе на машишы дома лодки и патроны:D |
Відповідь: Re: Зона обігріва двірників
Цитата:
В мене сусід займався професійно паянням і лудінням! Так розповідав що до нього приїхали водії машин Швидкої Допомоги, які позбирали на базі Рено Мастерів, кажуть гріється і відгорає кабель на клемах АКБ. Тіпа пропаяй з'єднання клема-кабель! Він спробував! Каже я не знаю з якого матеріалу жила, але вона не лудиться від слова зовсім, навіть з кіслотою, хоч на вигляд наче мідна, після кіслоти чорніє. А так пропайка самий надійний варіант з'єднання жил кабелів і проводів, але муторний. |
Цитата:
Цитата:
На Трафік2/Віваро1 проводка паяється чудово. Тому при ремонтних роботах це треба робити обов`язково. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:42. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©