![]() |
Відновлення рульової рейки чи є сенс?
Усіх вітаю ! Зіткнувся з дилемою, відновлювати чи ставити нову. Розумію що нова однозначно краще ніж відновлена, але цінник на нову + работа....
Хто скільки проїздив після реставрації. Знайомий з СТО каже що сенсу нема вистачить на рік-півтора. |
Re: Відновлення рульової рейки чи є сенс?
Все залежить хто реставрує. В Харкові є Мастер-сервіс, багато знайомих там робили і я рік тому робив за 3500. Всі кажуть що норм.
Думаю і в Київі є норм контрори по реставрації. Питай у місцевих. |
Ремонтував рейку теж на Мастер -сервісі ще у 19 році. Деякий час поїздив, замінив на нову і знову встановив стару. Катаю до сьогодні. Правда, трохи потік сальник валу черв'яка. Сальник коштує копійки, але треба знімати рейку, зараз ліньки. Нова лежить у запасі.
|
Двічі реставрував у вище згаданому мастер-сервісі. Перший раз вистачило на пів року, другий на пару місяців, потім поставив нову і забув. Реставрація на той час була десь 2500-3000, нова 6000.
|
Відповідь: Відновлення рульової рейки чи є сенс?
Дякую за відповіді
|
Відповідь: Відновлення рульової рейки чи є сенс?
Маю таке питання : міняв колеса на зиму, заодно оглядав все, що в полі зору. Так от - пильник рульової тяги зліва на рейці в маслі. Не капає, але вже запітніло. До чого готуватись?
P.S. Люфтів немає. |
Re: Відповідь: Відновлення рульової рейки чи є сенс?
Цитата:
|
Відповідь: Re: Відповідь: Відновлення рульової рейки чи є сенс?
Цитата:
|
я так стук шукав років з 5, а потім як знімав рейку на ремонт, виявив що це був карданчик керма.
|
Відповідь: Re: Відновлення рульової рейки чи є сенс?
Цитата:
|
Re: Відповідь: Відновлення рульової рейки чи є сенс?
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Відновлення рульової рейки чи є сенс?
Цитата:
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Відновлення рульової рейки чи є сенс?
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:05. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©