![]() |
Дим з маслозаливної горловини
Доброго!
Щось я захвилювався... Дим з горловини біленький, та і з під щупа, як підняти... Це капут, чи може несправна верниляція картера... скажіть щось хороше.....:notworthy: |
Re: Дим з маслозаливної горловини
Від'єднай патрубок вентіляції.Якщо димить- поршньова усьо.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
І через щуп не завжди видно. |
Цитата:
Добавлено через 17 минут Цитата:
(просто я раніше не мав машин з кучою кученною трубочок, електронік, єгеерів-шмегеерів і т.п. примочок. я 20 років мав волги жигулі газони камази урали зіли.... власної сучасної машини не було, і не обслуговував ніколи. Тому я як би то новачок... зі стажем :D ) Добавлено через 24 минуты Цитата:
Чи я помиляюсь? Добавлено через 11 часов 50 минут що, ні в кого такого не було? Добавлено через 11 часов 52 минуты Дядьки, підкажіть... Ніч не спав.... |
В мене вентіляція- гумова трубка діаметром десь 25-30мм, йде з клапанної кришки у повітряний колектор перед турбіною.
|
Цитата:
Зверни увагу на рідини (масло, тосол), якщо іх стан і колір правильний і не діваються і не добавляються, то і не треба шукати собі проблем. |
Poroh, Про що ми балакаємо? Зроби відео, як димить.
|
Цитата:
Схоже на дірку в прокладкі голови. |
стравив повітря з пробочки. наче б то став бути на місці рівень антифризу, і пшшшшшшшшшик малесенький , пшіть і все... далі видно буде.
мембрана на сапуні робоча, в сапун димок іде нормально (як кришку сапуна зняти і вийняти мембрану). але чого не висмоктує воно цей дим у впуск? шланчик від сапуна на впуск не забитий... не ясно... буду далі рить. да... до відео якось руки не доходять... тре зробить. Добавлено через 22 минуты наткнувся тре й собі фільтр глянуть... просто фільм жахів якийсь :shock: https://www.youtube.com/watch?v=9ye6EF9qX_Q |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:13. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©