![]() |
Мигает лампа ESP
Привет!
В среду на машине ездил- ошибок не было, авто сутки простояло на улице, и сегодня с утра как только тронулся- стала мигать лампа esp. Мигает как в движении так и в покое, как на запущенном моторе, так и просто после включения зажигания. Других лампочек не светится. Подскажите что это может быть, куда смотреть? Может проводка или датчик абс? На нормальное сто для диагностики сейчас нет возможности попасть. В распоряжении есть obd2 сканер, ошибки не видит Заранее благодарю |
Re: Мигает лампа ESP
Буває, якщо зняти клему на ...надцять хвилин допомагає. Тільки після того потрібно проїхатись метрів 30, може потухнути. Якби датчик абс, то по абс булаб помилка. Датчик положення руля ще є... кнопочка, проводочки. Не легко вгадати без діагностики.
|
Насколько я понимаю, есп берёт информацию в том числе и с датчиков абс. Кстати, но кнопку отключения есп не реагирует
Попробую скинуть клемму, спасибо |
Цитата:
|
Цитата:
|
Значить з"явиться знову.
|
Цитата:
Цитата:
|
може просто глюк
|
Їхав сьогодні з Умані в Білу Церкву і по дорозі під колеса влетіла якась "хреновина", швидше за все з зустрічної машини. Що то було не розгледів, бо якось під великим кутом летіла чи, вірніше, котилась. Після удару зупинився метрів за 20 і глянув, що там. З боку водія бампер був у багнюці і у місці для протитуманки виявив вибито частину пластику, думаю, що декоративний ковпак. У щілинах відколупав білі пластмасові друзки якісь. Вертатись, шукати не захотів, дощ зі снігом, болото... Ну то таке. Але от що цікаво, коли рушив, то засвітились значки АБС і ЕСП . Заглушив, завів - нема, поїхав - знову засвітились. Тепер шукаю діагноста, що там могло бути?
|
olexa Можливо пошкодило дріт що йде до датчика АБС
|
Цитата:
Вангую що обрив...Маю Кліп - можу глянути , але в Умані . |
Цитата:
|
Цитата: