![]() |
M9R, подача палива на ХХ
Привіт, можливо хтось знає норму для параметрів PR157 чи PR017 (подача палива)? Або просто поділіться вашими значеннями цих параметрів на прогрітому двигуні
|
Re: M9R, подача палива на ХХ
У темі 1 долучень
Привіт. Різні двигуни, але хоть щось...
|
Цитата:
|
У меня на прогретом стоя при 775 оборотах около 5-5,2, а в движении на холостом при 850 оборотах 4,7-4,9 mg/cp. Это показания торка, но пиды с пирена.
|
У темі 1 долучень
От тримай з 2,0
|
Я правильно міркую, що чим вище покази, тим краще? Занижені покази - ллє в циліндр?
|
Цитата:
|
ти трохи про інше кажеш. Ясно, що це витрата палива за цикл і для прогріву буде більше використання палива. Але я хочу зрозуміти норму цієї витрати. ЕБУ підтримує оберти ХХ через цей параметр. Відповідно, якщо форса неконтрольовано ллє в циліндр, то ЕБУ старається утримати зростаючий ХХ і зрізає подачу палива і сканер покаже менше значення PR157. Тобто виходить, що чим менше - тим гірше. От я і шукаю, яка норма цієї подачі, щоб розуміти стан форс. Чи я не так міркую?
|
У темі 1 долучень
у мене так
|
Насколько помню льют пьезы только в обратку, но могу ошибаться
|
Цитата:
А шо в авто не влаштовує ? Розхід палива ? Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Ну і просто цікаво, яка норма ось цього параметру: на твоєму скріні 6.7, у мене 4.8, чо так? sergeyss9, який пробіг у форс, що на твоєму скріні? |
Цитата:
Доречі скрін не свіжий - від лютого 16 року , як буду мати час - зроблю новий. |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Обновив дані на прогрітому двигуні .
Долучення 59820 |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:19. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©