![]() |
Подсветка в багажник
У темі 1 долучень
Давно хотел себе сделать ,на самом деле очень удобная штука.вопрос откуда берут питание на плафон,со временем хочу вот такую штуку поставить
|
Re: Подсветка в багажник
У темі 1 долучень
Вот такую фишку только нарыл в левой стойке
|
єто не оно
єто парктроник |
Цитата:
|
Неужели никому не интересно себе сделать подсветку?спасибо что подсказали что то для партроников ,для фонаря так подозреваю просто в колодке провода добавляют - там есть в одной свободные места ....
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Крайний плафон на потолке,хрен знает где от багажника .свет с верху не освещает тк две полки стоят |
Цитата:
Задній повинен працювати від задньої дверки! Якщо в тебе не було штатного освітлення багажного відділеня, то не факт що є проводка до заднього фонаря. Коли відчиняєш задні двері, освітлення салону вмикається? |
Ставив собі додаткові леди на підсвітку багажника: на Алі шукай COB LED з ліпучкою
Клеїв в двох місцях: на стелю (для полки) + справа на пластик, щоб під полкою теж освітлення було. Проводка: у мене переробиш з грузового, тому проводку до лівого ліхтаря (оригінальний плафон, що в боковому пластику стоїть) вів від останнього салонного ліхтаря в стелі. А до діодів вже вів від лівого ліхтаря (паявся в сам плафон) - щоб діоди працювали разом з лівим боковим ліхтарем. Робив давно, зараз може б по іншому розвів все. https://lh3.googleusercontent.com/2f...g=w711-h947-no https://lh3.googleusercontent.com/Po...=w1263-h947-no https://lh3.googleusercontent.com/sQ...Q=w711-h947-no |
делал себе в багажнике.
к задней лампочке (LED) подпаял провода, вставил ее назад, и вывел провода наружу светильника (который продолжил работать стандартно). На выход через штекер подключил 12в диодную ленту, примерно 1м, ну и прицепил к потолку. Собственно вот и все. |
Я брав пластик з комплектом проводки. В проводці назад було все для підключення плафону. Значить у Вас проводка інша. Оригінальний пасажир же є трьох видів
1. частково пластик і метал зверху - тут напевне Ваш варіант - і в багажнику напевне проводки нема 2. повний пластик - мій варіант - проводка має колодку. Ы там ще купа проводки на задній кондиціонер 3. Generation - тут думаю теж є проводка. |
Частково пластик и метал зверху -так у меня.хотел к стати докупить пластик и сверху нашел на короткий просят 10000 грн:oh:
Проводов куча но разьема никакого свободного я не нашёл кроме как выяснилось для партроника Когда задние двери открываеш то подсветка в салоне включается |
Там жгут проводки йде аж спереду. тому просто видно пластик+ метал його нема.
Докупити пластик наверх не вийде - низ теж треба міняти. Мало того, і стелю також. Той що обшитий пластиком - він має нижчу стелю (зверху задній кондиціонер). Подивіться мій бортовик. |
Я смотрел ваш бортовик,насчёт низа спорить не буду не пробовал,но причём здесь потолок у меня есть второй кондей с соответствующей крышей на что я Ее менять буду)))
|
приедь в ирпень....доделаем
Добавлено через 1 минуту Цитата:
э моменти - але вийде |
Цитата:
Цитата:
|
Якщо тільки стойку може і так, але якщо весь пластик салону... сумніваюсь. Ввечері загляну ще раз.
Може і помиляюсь. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:44. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©