Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Єлектрообладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=129)
-   -   Подсветка в багажник (https://busovod.ua/showthread.php?t=20829)

madi 11.09.2019 18:30

Подсветка в багажник

У темі 1 долучень
Давно хотел себе сделать ,на самом деле очень удобная штука.вопрос откуда берут питание на плафон,со временем хочу вот такую штуку поставить

madi 11.09.2019 18:41

Re: Подсветка в багажник

У темі 1 долучень
Вот такую фишку только нарыл в левой стойке

vectra20 12.09.2019 08:12

єто не оно

єто парктроник

vitos svp 12.09.2019 08:55

Цитата:

Допис від madi (Допис 453578)
Давно хотел себе сделать ,на самом деле очень удобная штука.вопрос откуда берут питание на плафон,со временем хочу вот такую штуку поставить

Керує освітленням блок комфорту!

madi 12.09.2019 12:16

Неужели никому не интересно себе сделать подсветку?спасибо что подсказали что то для партроников ,для фонаря так подозреваю просто в колодке провода добавляют - там есть в одной свободные места ....

vitos svp 12.09.2019 14:22

Цитата:

Допис від madi (Допис 453591)
Неужели никому не интересно себе сделать подсветку?спасибо что подсказали что то для партроников ,для фонаря так подозреваю просто в колодке провода добавляют - там есть в одной свободные места ....

В тебе штатний пасажир чи переробка?

Шкодник 12.09.2019 15:37

Цитата:

Допис від madi (Допис 453591)

В мене верхня достатне освітлюе, якщо б робив доп то цеплявся до крайнего плафона.

madi 12.09.2019 17:57

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 453594)
В тебе штатний пасажир чи переробка?

Оригинальный пассажир
Крайний плафон на потолке,хрен знает где от багажника .свет с верху не освещает тк две полки стоят

vitos svp 12.09.2019 19:27

Цитата:

Допис від madi (Допис 453598)
Оригинальный пассажир
Крайний плафон на потолке,хрен знает где от багажника .свет с верху не освещает тк две полки стоят

В теба получається 2 салонних, які працюють від сдвижної дверки!
Задній повинен працювати від задньої дверки! Якщо в тебе не було штатного освітлення багажного відділеня, то не факт що є проводка до заднього фонаря.
Коли відчиняєш задні двері, освітлення салону вмикається?

x_mad 13.09.2019 09:28

Ставив собі додаткові леди на підсвітку багажника: на Алі шукай COB LED з ліпучкою
Клеїв в двох місцях: на стелю (для полки) + справа на пластик, щоб під полкою теж освітлення було.

Проводка: у мене переробиш з грузового, тому проводку до лівого ліхтаря (оригінальний плафон, що в боковому пластику стоїть) вів від останнього салонного ліхтаря в стелі. А до діодів вже вів від лівого ліхтаря (паявся в сам плафон) - щоб діоди працювали разом з лівим боковим ліхтарем. Робив давно, зараз може б по іншому розвів все.
https://lh3.googleusercontent.com/2f...g=w711-h947-no

https://lh3.googleusercontent.com/Po...=w1263-h947-no
https://lh3.googleusercontent.com/sQ...Q=w711-h947-no

WolkCub 16.09.2019 13:56

делал себе в багажнике.
к задней лампочке (LED) подпаял провода, вставил ее назад, и вывел провода наружу светильника (который продолжил работать стандартно).
На выход через штекер подключил 12в диодную ленту, примерно 1м, ну и прицепил к потолку. Собственно вот и все.

DRB 16.09.2019 16:16

Я брав пластик з комплектом проводки. В проводці назад було все для підключення плафону. Значить у Вас проводка інша. Оригінальний пасажир же є трьох видів
1. частково пластик і метал зверху - тут напевне Ваш варіант - і в багажнику напевне проводки нема
2. повний пластик - мій варіант - проводка має колодку. Ы там ще купа проводки на задній кондиціонер
3. Generation - тут думаю теж є проводка.

madi 16.09.2019 18:57

Частково пластик и метал зверху -так у меня.хотел к стати докупить пластик и сверху нашел на короткий просят 10000 грн:oh:
Проводов куча но разьема никакого свободного я не нашёл кроме как выяснилось для партроника
Когда задние двери открываеш то подсветка в салоне включается

DRB 17.09.2019 16:13

Там жгут проводки йде аж спереду. тому просто видно пластик+ метал його нема.
Докупити пластик наверх не вийде - низ теж треба міняти.
Мало того, і стелю також. Той що обшитий пластиком - він має нижчу стелю (зверху задній кондиціонер). Подивіться мій бортовик.

madi 17.09.2019 17:32

Я смотрел ваш бортовик,насчёт низа спорить не буду не пробовал,но причём здесь потолок у меня есть второй кондей с соответствующей крышей на что я Ее менять буду)))

vectra20 17.09.2019 17:46

приедь в ирпень....доделаем

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від DRB (Допис 453675)
.

якщо про стойку разгорор....вийде...
э моменти - але вийде

x_mad 18.09.2019 09:13

Цитата:

Допис від madi (Допис 453660)
Частково пластик и метал зверху -так у меня.хотел к стати докупить пластик и сверху нашел на короткий просят 10000 грн

ну ти його дешево і не купиш. Може і знайдеш дешевше, але не так шоб за копійки. Це салон все-таки

Цитата:

Допис від DRB (Допис 453675)

Чому не вийде? Я верхню обшивку окремо докупав, все там стає.

DRB 18.09.2019 09:15

Якщо тільки стойку може і так, але якщо весь пластик салону... сумніваюсь. Ввечері загляну ще раз.
Може і помиляюсь.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:44.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©