Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Двигун та паливне обладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=90)
-   -   Трафік: шипить під капотом при акселеруванні (https://busovod.ua/showthread.php?t=19581)

Maddream 17.08.2017 07:07

Трафік: шипить під капотом при акселеруванні

Трафік 2.0 2007 (дизель)
Під час інтенсивної їзди по трасі з'явився неприємний звук шипінння повітря що точно
повторює по гучності положення педалі акселератора. Із збільшенням оборотів посилюється. Якщо дати нагрузку по серйозному (4000 обертів і газ в максимум) з'являється помилка (катушка+ Serv) і після цього двигун швидше ніж 3000 обертів не крутить поки не перезапустити.

Дорога назад 1000км. При собі мінімум інструментів. Що скажете? Патрубок якийсь? Egr? Підкажіть де дивитись бо навіть комп'ютера тут при собі нема (. Які шанси доїхати назад без посилення проблем?

Vet 17.08.2017 07:15

Re: Трафік: шипить під капотом при акселеруванні

смотри патрубки на и с интеркуллера

Romaha55 17.08.2017 08:29

десь просто пропускає воздух

D.A.D 17.08.2017 20:48

Maddream, Смотри всею магистраль (патрубки) от турбины до впускного коллектора. Где то или патрубок порвало или хамут не затянут. Если патрубок порвался, то перемотай хоть изолентой по больше, чтоб домой доехать.

shuma34 17.08.2017 21:03

Цитата:

Допис від Maddream (Допис 417432)
Трафік 2.0 2007 (дизель)
Під час інтенсивної їзди по трасі з'явився неприємний звук шипінння повітря що точно
повторює по гучності положення педалі акселератора. Із збільшенням оборотів посилюється. Якщо дати нагрузку по серйозному (4000 обертів і газ в максимум) з'являється помилка (катушка+ Serv) і після цього двигун швидше ніж 3000 обертів не крутить поки не перезапустити.

Дорога назад 1000км. При собі мінімум інструментів. Що скажете? Патрубок якийсь? Egr? Підкажіть де дивитись бо навіть комп'ютера тут при собі нема (. Які шанси доїхати назад без посилення проблем?

Доїдеш. Але в аварійному режимі.
90% - патрубок інтеркулєра.
Як недавно "лазили" до ЕГР, форсунок, свічок догріву антифризу..

Maddream 18.08.2017 12:50

Я не можу добитись цього звуку на стоячій машині, немає ідей як в кустарних умовах заставити двигун розкручуватися понад 3000?

До его і турбіни останні роки ніхто навіть не дивився, я так розумію треба було(

paskaarty 21.08.2017 18:57

та не помішало б))

Ключик 21.08.2017 20:21

paskaarty, що тобі там мішає?

Добавлено через 1 минуту
Поділись з нами

вите4ек 21.08.2017 22:31

По моему трафу разгоняю до 2200и переключаюсь, на 6 передаче и 3000оборотов стрелка спидометра упирается в 165-170 км. Спокойно доедь домой а там будеш смотреть.да наверно уже и доехал

Maddream 22.08.2017 07:36

Ще не доїхав, на нейтралці в мене більше 3000 двигун не крутиться і все, на таких обертах не знайшов де шипить, доходу дійсно додому, бо то не діло, і буду шукати патрубки якось що спускають. Всім дякую за поради!

Romaha55 22.08.2017 08:13

як знайдеш причину відпишись, можливо колись комусь пригодиться))

Maddream 25.08.2017 19:17

короче дотошнив додому: 1100км і на свіжу голову глянув: відійшов патрубок з самого верху над повітряним фільтром (прямо біля датчика маси витрати повітря). Дотягнув і помилки немає. При тому, що шум залишився але я так і не зрозумів поки звідки він.

Виявилась інша проблема: масло в патрубках інтеркулера. Буду шукати що робити далі по форуму. Всім дякую за поради!

вите4ек 25.08.2017 19:50

Ну мог бы и раньше открыть капот и подергать все подряд может и обнаружил раньше свою беду.

Maddream 25.08.2017 21:07

Цитата:

Допис від вите4ек (Допис 418107)
Ну мог бы и раньше открыть капот и подергать все подряд может и обнаружил раньше свою беду.

на стоячій машині більше ніж 3000 обертів не дозволяє розкручуватись навіть на щепленні, дьоргати я дьоргав, але не побачив. Думаю по дорозі назад проблема стала більш очевидною, просто

Romaha55 26.08.2017 19:39

2-х літровий більше 3000 здається тільки при русі можна розкрутити, так що тут сцеплення нажимай не нажимай толку 0

vtx7 29.10.2017 13:03

Эх... У меня подобное случилось. Чипонул мне Вектра мого жабоедика. И я на второй день с Киева на Житомир рвонул. На трасе резко наступил на педальку и на 170км услишал хлопок воздуха. Оторвало усики на патрубке интеркулера возле турбины. Взял у дальнобойщиков пару пластиковых стяжек, поставил на место патрубок на него сверху стяжкой притянул деревяную ручку от молотка и прижал всь этот колхоз корпусом фильтра. Цена вопроса востановить патрубок 1000-1500грв. но его нужно снять и отправить в другой город. А машинка нужна постоянно. Так и катаюсь как олень:vinovat::oh:

shuma34 29.10.2017 13:32

Цитата:

Допис від vtx7 (Допис 422078)
Эх... У меня подобное случилось. Чипонул мне Вектра мого жабоедика. И я на второй день с Киева на Житомир рвонул. На трасе резко наступил на педальку и на 170км услишал хлопок воздуха. Оторвало усики на патрубке интеркулера возле турбины. Взял у дальнобойщиков пару пластиковых стяжек, поставил на место патрубок на него сверху стяжкой притянул деревяную ручку от молотка и прижал всь этот колхоз корпусом фильтра. Цена вопроса востановить патрубок 1000-1500грв. но его нужно снять и отправить в другой город. А машинка нужна постоянно. Так и катаюсь как олень:vinovat::oh:

Я їх реставрую. ;)
І не так далеко Вишневе, від Нових Петрівець.
Приїхав, замінили зломаний на реставрований. І погнав далі.
А ще... Є там одна заморочка з занадто високим тиском надуву. Чіповка там ні при чьому. Але!
http://s45.radikal.ru/i107/1608/bc/983216931b9f.jpg

vtx7 29.10.2017 14:47

Как Не причём... Разве не чиповка накручивает турбину? Чиповка сняла все ограничения в мозгах авто и наверное как-то сняла и у меня с мозгов ограничения. Это я олень наступил до 170км его. Теперь буду думать следуйщий раз что не стоит насиловать моего жабоедика. Ато и томстить может

shuma34 29.10.2017 15:32

Цитата:

Допис від vtx7 (Допис 422082)
Как Не причём... Разве не чиповка накручивает турбину? Чиповка сняла все ограничения в мозгах авто и наверное как-то сняла и у меня с мозгов ограничения. Это я олень наступил до 170км его. Теперь буду думать следуйщий раз что не стоит насиловать моего жабоедика. Ато и томстить может

Кажу ж не при чьому!
Обмеження при чіповці не знімаються!
Твій патрубок вже був "підгулявший".
Хіба Ти до чіповки туди заглядував?
Більш за все там вже була тріщинка. А от Ти вирішив спробувать. Давонув на газюльку.
Патрубок який не мав попередніх дефектів, веде себе на чіпованих автівках цілком адекватно. ПЕРЕВІРЕНО!!!

Bircha 29.10.2017 15:39

Цитата:

Допис від vtx7 (Допис 422082)
Это я олень наступил до 170км его

То не Вы виноваты то дороги у вас хорошие, у меня например в радиусе 100 км негде так разогнать машинку :ah:

Добавлено через 52 секунды
Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 422083)
Більш за все там вже була тріщинка

100% возможно и было

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:42.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©