![]() |
Заміна на сік або на невеликі суми зайвого
Все розібрано... нічого не залишилось
:) |
Re: Заміна на сік або на невеликі суми зайвого
Привіт!
Цікавить пункт 2 і 4, так як сік не доставлю, озвуч еквівалент в національній валюті.:) |
Цитата:
Але вишлю орієнтовно лише в суботу. реально просто займає місце. Ще маю карти під ручні склопідйомники, але вони без карманчиків вже - також можу комусь якщо треба подарувати. |
DRB, карти я заберу. Кинув в лічку координати відправки.
|
Цитата:
|
Цитата:
Будь-ласка, дайте свої дані якщо ще зацікавлені. якщо ні, то пункти 2 і 4 з п"ятниці знову можете забирати кому треба Добавлено через 42 секунды На даний момент залишився не заброньований ніким склопідйомник лівий і правий. Якщо комусь треба - забирайте за будь-яку ціну |
Цитата:
|
Цитата:
Кинь про всяк випадок дані в приват. Бо в суботу буду на інтайм їхати, в мене гараж далеко від дому, хотілось би зразу все повідправляти. |
Цитата:
|
Цитата:
Piric - чекаю реквізити для відправки покриття східців. Без броні поки що залишився пункт № 4 (нижній вихід пічки) Все інше розібрано. Відправлю в суботу все що залишилось, гляну що ще зайвого маю. |
Цитата:
|
Цитата:
Тому пункти 1 і 4 доступні знову |
Підлога і карти дверей поїхали.
Залишилось те що в 1 повідомленні. |
Доброго дня,
могу предложить за пункт №3 (подьемники) три литра :beer: домашнего яблочного сока, отправка за мой счет:secret: |
Цитата:
Давай реквізити в приват - відправлю. Але швидко не обіцяю, напевне вже наступної суботи - підійде? :beer: Я ж не заради торгу, насправді багато місця то все займає. Ще кришку багажника від Опель Кадет треба кудись пристроїти |
Цитата:
Сходи (водій пасажир) і нижня частина пічки все ще є. Є же деякі речі до Опель Кадет - нема кадетоводів? (прим"ятий багажник на седан, піддашки (сам дивуюсь що завжди називали козырьок), ущільнювач між кузовом і дверима (такий є на нексіях і не вистачає на кадетах дуже його взимку, знято з нексії), десь ще має бути електропривід для люка. Треба буде на автоуа то все позакидувати щоб люди розібрали, але може тут десь в когось ще є кадет? Бо наприклад цей ущільнювач дуже хороша штука, треба лише двусторонній скотч докупиити і зняти старий з нього. Все віддається за "дякую" або якщо не шкода якихось коштів - то в касу |
Привет! Бронь можно до выходных на нижнюю часть печки,надо уточнить эта ли деталь мне нужна)
|
Цитата:
:beer: |
Цитата:
Залишились лише права-ліва сходинки. Ну ще десь є магнітола під дисплей (без дисплею) і ще якісь речі.. Створю нову тему пізніше |
Все.. сходи теж кудись поїдуть. чекаю координати для відправки.
Нове що познаходжу буде інша тема |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:43. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©