![]() |
Трафік, водійський склопідйомник, режими
В пошуку не знайшов. Чи є можливість змінити режим роботи водійського склопідйомника, щоб він працював так як і правий (поки тримаєш кнопку їде), зараз там якийсь імпульсний режим, нажав коротко, а він поїхав до кінця. Дякую за допомогу.
|
Re: Трафік, водійський склопідйомник, режими
kosjohn, это так называемый режим авто, нажимаешь коротко до упора(легкий щелчек) и идет вниз(может еще и вверх), пробуй легкое нажатие и должен работать как ты хочешь.
|
Цитата:
kosjohn перезвони будь ласка мені... я тобі обьясню що треба , для того щоб так робило як ти хочешь заводьського буде замало.... номер мій в тебе должен бути |
А навіщо це переробляти.
У пасажирскього одне положення а у водійсього просто їх два - не підіймай кнопку до кінця, там посередині є таке ж положення 1. до кінця - автозакриванні 2. посередині - поки тримаєщ - скло їде, відпустив зупинилось 3. Підняв до кінця - поїхало автоматом. Підняв ще раз до кінця - зупинилось підняття. Те ж саме з опусканням. Може я щось і помиляюсь -сяду за кермо все інтуїтивно. Але два режими точно є |
Цитата:
|
kosjohn, Я себе на Спринтере наоборот, сделал как на Виваро, чтоб автоматом и водительское и пассажирское закрывалось и открывалось.
А было на Спринтере с завода, как ты хочешь, пока держишь кнопку - стекло едит, бросил - остановилось. Мне лично так на много удобней. |
Цитата:
|
Цитата:
|
поставте доводчика стёкол
і буде все красіво да і функціонал розшириться |
Цитата:
|
да зря ти Михалич сміешься.....
не будешь як лох щоб відкрити\закрити вікно кожен раз смикати ключом а буває ще таке... виліз з авто....клац центральним замком.... блин... вікно осталось відкрите....... лізешь, одкриваешь авто. повертаешь зажиганіе !!!!!! закрив вікно. зашибісь.... а так клац - і все закрило. і вікна , і двері |
Цитата:
|
а він не жере акум
закрив і все...одключився..... а насчёт відкритого вікна. а дулі потицяти..... похаркати в вікно... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:54. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©