![]() |
магнітофон з CD-чейнджером на Трафік
У темі 1 долучень
Продам магнітофон з CD-чейнджером на Трафік в хорошому стані 1000грн
063 93 O21 OO |
Re: магнітофон з CD-чейнджером на Трафік
2.5 Создавая тему или пост в разделе Продажа,помимо описания, автор обязан указать цену,комплектацию продаваемого товара и свои контактные данные,а также разместить реальное фото товара,или указать ссылку на товар если он новый и запечатан(в упаковке).
Неполные или несоответствующие обьявления закрываются с последующим удалением. Это в последний раз |
vogurko, И без дисплейчика тяжело с ним обращяться
Добавлено через 54 секунды Как узнать диск, трек? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Красиво! |
DRB, :lol: как сделал красава :en:
|
:+1::lol:
|
всі посміялись ха ха ха !!! от тепер напишіть хто знімав той дисплей при заміні магнітофона , а от який диск і трек показує на чейнджері.
|
Цитата:
Дисплей без мафона нікому не потрібен і мафон без дисплея теж. Мало того, дисплеї різні бувають на трафіках. А в мене стоїть емулятор чейнджера - і на дисплеї також показується трек. Я просто перебрав все що можна коли собі хотів mp3 і AUX - бо хотів щоб працювала ручка під кермом на перемикання треків і гучність. - зупинився на емуляторі CD чейнджера. І ще - як Ви збираєтесь код розблокування вводити до магнітоли без дисплея? Доречі - питання до автора топіку - CD чейнджер MP3 читає? бо якщо ні то його у Вас навряд хто купить. Добавлено через 6 минут Цитата:
http://g.zeos.in/ а потім https://goo.gl/ щоб лінк не був довгий |
ну як магнітофон знімають дисплей то лишається
|
Цитата:
Зазвичай і його знімають, хоча люди різні бувають.. Сенсу залишати дисплей не бачу. |
а як магнітофон поломився ) тоді шо, треба шукати оригінал до дисплея
|
Цитата:
А ще є така штука "Ремонт" |
:aiwan-hi:
|
Я купил здесь на форуме магнитофон . У продавца он работает, треки и волны показываются,у меня нет возможности даже код ввести. Разный протокол передачи данных. Ото так . А на вид один в один и дисплей и магнитофон.:beer:
|
Цитата:
але що є то є.. .на рено є 2 типи дисплеїв які між собою несумісні Але код можна ввести без проблем і без дисплею :) І працювати буде. Доречі - з дозволу ТС - я насправді купив для експериментів магнітолу, віддав 200 грн. Вона не підходить до трафіків 2007 року (точніше до дисплеїв з цих трафіків) і старше. Код вводиться, і навіть радіо ловить. Кому треба погратись - можу поміняти на 1-2 пляшки квасу. |
500грн:beach:
|
сд чейнджер 300грн
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:05. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©