![]() |
Обмежувач(фіксатор) передніх дверей.
Доброго дня! Може хтось підкаже де у Львові можна відремонтувати обмежувач-фіксатор передніх дверей на Опель-Віваро.
|
Re: обмежувач - фіксатор передніх дверей
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
вітер смикнув дверкою і тепер вона не фіксується, може там випав або виламався якийсь ролик?
|
Цитата:
|
о, і в мене така халепа на дверях водія.
|
Цитата:
Зїдять. В темі про мексіканський серіал. :nasmeshka: |
Цитата:
Мне вспомнился анекдот: Заяц купил Жигули. Едет по лесу, на встречу волк. Ну он волку и говорит: - Эй, волк, я вот машину купил, cсадись, покатаю. Но волк сел, и спрашивает: - А куда поедим-то? - Как куда - отвечает заяц - лису трахать! - Ты что заяц, разве ж она тебе даст!? - Ща посмотришь!!! - отвечает заяц. Подъезжают к домику лисы, заяц открывает окно и начинает кричать: - Лиса, выходи, трахать буду! Взбешенная лиса выбегает из дома и в окно раз... А заяц в это время зажал голову лисы стеклом. Вышел из машины, ..... лису по полной, открыл стекло и уехал. Едут дальше. Ну заяц у волка и спрашивает: - Ну что, волк, будешь машину себе покупать!? - Ой, про машину не знаю - отвечает волк, - а вот дверь куплю точно!!! Сори за флуд! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Re: Обмежувач(фіксатор) передніх дверей.
дверка не фіксується пр відкритті, фіксатор і служить для того щоби регулювати хід дверки.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Re: Обмежувач(фіксатор) передніх дверей.
Сьогодні відремонтував фіксатор водійської дверки.Дійсно випала вісь одного з роликів.Ролик знайшов в дверці.Робота зайняла до 1 години.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:30. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©