Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   отвратительное отношение интернет магазина запчастей (https://busovod.ua/showthread.php?t=17341)

Зуб 04.11.2015 10:53

отвратительное отношение интернет магазина запчастей

auto-mechanic.prom.ua
Это не реклама-ЭТО АНТИРЕКЛАМА.
уже второй раз присылают некачественные запчасти. Менять не хотят-мотивируя это тем что я якобы их уже ставил.
Продают хорошо-мило. а вот если звонишь и хочешь что то заменить -сразу в отказ.
НЕ СОВЕТУЮ ИХ НИКОМУ!!!!!
первая история-купил у них переключатель дворников. получил на почте-приехал на сто -поставили -не работает-звоню,мол так и так,не работает-они мне:мы ничего не знаем ,мы вам отправляли качественное и проверенное. Итог:валяется этот переключатель на складе. Спасибо Бусоводу-извините не помню кому( SHUMA 34, помоему) прислал мне бу преключатель который работает.
Вторая история- сайлентблоки задние на Виваро.Получил на почте -привез на сто -распечатываем-они треснутые . Отправляю обратно-сейчас звонит говорит ,что я их уже ставил-снял и пытаюсь ему их вернуть-обманывая их.
вот такая история с этим магазом.
сижу и думаю-раз обжегся, второй раз зачем делал :dash2:
расстроили :(
путинх

DRB 04.11.2015 10:56

Re: отвратительное отношение интернет магазина запчастей

Дивно, проблем з ними не мав.

Зуб 04.11.2015 10:56

Только написал ,наверное прочитали здесь или совесть заработала, звонок. извините простите разобрались-поменяем.
но осадок то остался.:beeee:

DRB 04.11.2015 11:01

Ніяк не могли вони за 7 хвилин знайти ще й прочитати :)) і т.д.

такий відгук треба було писати на їх сайті. Там би прочитали

Вик123 04.11.2015 11:02

Цитата:

Допис від Зуб (Допис 347179)
извините простите разобрались-поменяем.

А чё, втюхали два раза, а извинились один? Это :oh: Давно уже покупал у них и в следующий раз задумаюсь.

Григорий Саныч 04.11.2015 11:03

Перед тем как забрать товар нужно его проверять
А если тебе кирпич прислали ? Вместо нужного товара пока он не оплачен это их гемор,забрал,ужетвой..... А посылку при тебе открывали??? может стошники подминили?

Bober 04.11.2015 11:25

Заказывал у них топливный фильтр короткий,но когда снял свой понял что коротких два вида и это не тот,поменяли без проблем,а вот заказывал передние ступичные подшипники,на картинке сайта они с колечками под АВS,а пришли без них.

x_mad 04.11.2015 12:11

ну то не мовчіть - одразу дзвоніть/пишіть. Тема потрібна )

п.с. купую в основному у них - проблем не було

olexa 04.11.2015 15:28

Також зараз повністю перейшов на Автомеханіка! Подобається сервіс і відношення до клієнта. Може шось десь і є дешевше, але коли береш одну цяцьку - то пересилка з'їдає вигоду, тому пакуюсь у них всім, що треба. Та й скидку вже маю деяку.

Игорь 78 04.11.2015 16:12

Уже гдето года 2-2.5беру у них запчасти проблем ни разу не было, мож они персонал поменяли.

ivan!!! 04.11.2015 17:04

К Автомеханику претензий нет всегда на 5 .точно и в срок и перезвонят и согласуют заказ. Претензий нет. Дают скидку. Вот авторазборки с ними надо поосторожнее действительно кота в мешке пришлют.

Eugene 04.11.2015 17:34

Цитата:

Допис від olexa (Допис 347203)
Також зараз повністю перейшов на Автомеханіка! Подобається сервіс і відношення до клієнта. Може шось десь і є дешевше, але коли береш одну цяцьку - то пересилка з'їдає вигоду, тому пакуюсь у них всім, що треба. Та й скидку вже маю деяку.

Ситуація аналогічна.:+1:

Купував декілька днів назад, комплексний заказ, передзвонили, узгодили, про роліки здвижки попередили, що виробник прописаний Польща, а на самому ділі Китай. Дещо запізнились з відправкою на один день , та то думаю не критично.

Horton 04.11.2015 18:21

Тфу тфу 3 раза.Сколько раз заказывал,ни разу не было боков с их стороны.Когда искал генератор,то даже сказали,что он не новый,а восстановленный.

Вик123 04.11.2015 18:29

Это понятно, что у многих есть положительный опыт общения с этим магазином, у меня кстати тоже. Но с нашим одноклубником у них случился косяк, причём не первый раз. Сергей не тот человек, чтобы сомневаться в его словах.

olexa 04.11.2015 18:39

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 347227)
Сергей не тот человек, чтобы сомневаться в его словах.

Ну і шо тепер? Не сумніваюсь, що далі? Я купував, купую і буду там купувати, поки мені вигідно і зручно, а ти що пропонуєш? Вірити одному з форумчан, а думку інших пох...ти? Хай змінить постачальника і тоді відпишеться! А то
Цитата:

Допис від Зуб (Допис 347177)
НЕ СОВЕТУЮ ИХ НИКОМУ!!!!!

Сам можеш
Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 347181)
в следующий раз задумаюсь.

Для чого цей ажіотаж? Мені незрозуміло, але попаxує негарно, як на мене. Особисто не знайомий ні з ТС, ні з Вик123, а є постійним клієнтом auto-mechanic.prom.ua.

Вик123 04.11.2015 18:55

Цитата:

Допис від olexa (Допис 347235)
а є постійним клієнтом auto-mechanic.prom.ua.

А з ними ти особисто знайомий?
Цитата:

Мені незрозуміло,

Навіщо тоді писати про ті речі, про які не зрозуміло?
Цитата:

але попаxує негарно

А в назві теми хіба написано, що цукерки роздаватимиуть?

shuma34 04.11.2015 19:10

Цитата:

Для чого цей ажіотаж? Мені незрозуміло, але попаxує негарно, як на мене. Особисто не знайомий ні з ТС, ні з Вик123, а є постійним клієнтом auto-mechanic.prom.ua.

Дак що?
Я особисто не знайомий х Т.С. Але перетинались в деяких питаннях, і против Сергія нічгоо поганого сказати не можу. Навпаки, з тих справ знаю його як відповідальну людину. Особисто знайомий з Вик123,. Особисто знайомий з Тобою Михайлович.
Але. З "Автомеханіком" справ не маю. І не тому що є якісь зауваження по роботі. Мені не зручно з ним працювати. Те що потрібно , знаходжу в Києві. І часто, дешевше чим там .;)
В написаних Сергійом словах, не сумніваюсь. На разі "Автомеханік" наче б то має нормальну репутацію. Але кожній справі,є ляпи і вийнятки. Як наприклад з Сергієм ЗУБ.

Вик123 04.11.2015 19:23

До речі, пару років тому купляв у них дмрв вартістю на той час 100 є. так во. теж морозились, не хотіли давати гарнтію навіть на установку, при йшлось купляти на свій страх і ризик, добре шо деталь виявилась робочою. І чомусь впевнений, що нічого не змінилося. Хоча коли купляв деталі підвіски та фільтр а, то проблем не було.

DenVivaro 04.11.2015 19:39

я всегда считал Автомеханик надежным магазином, проблем с ними не было, хоть и немного дороговатым. Но там есть и акционные оригинальные запчасти по хорошим ценам

olexa 04.11.2015 19:52

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 347240)
А з ними ти особисто знайомий?

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 347249)
Дак що?

Все зрозуміло, далі без коментарів...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:26.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©