![]() |
Перегонщики - стоит ли доверять ?
Не сочтите за рекламу, наоборот - хочу спросить.
Нашел на Авториа вот этот экземпляр, оказался продавец занимается пригоном машин. Цена хорошая, говорит хорошо, задаток небольшой. Может кто его знает в Днепропетровске или в Украине. Как не попасть ? |
Re: Перегонщики - стоит ли доверять ?
Мертвая ссылка.
|
Завдаток?
Дочитав саме оголошення (я думав гонять під замовлення) Так машина вже тут - який може бути завдаток?? Завдаток за що? Їдете, перевіряєте авто на СТО і все. Якщо ж хочуть завдаток за те що притримають авто - розвод чистої води. Як можна давати завдаток якщо Ви навіть не бачили автомобіля. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Мне знакомый привёз не то,что я ожидал ибо он сам её невидел,а тут чужой человек и подавно.
cruiser, может попрсить бусоводов привезти? |
Цитата:
Ще як варіант це євротур за авто. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Перегонщики завдатка не будуть брати, якщо хорошу машину приженуть. Хіба що хочете щось специфічне.
Що будете робити якщо приженуть, а там двигун під заміну? Євротур за авто самому не дуже хороший варіант 1. з собою велика сума 2. гонщики з собою не візьмуть. 3. розмитнення найкращий варіант по вартості - на фірму і продаж фізособі (може щось і змінилось) Знову ж таки - якщо справді налаштовані на покупку авто - невже немає нормальних варіантів? Тут на форумі було ж пару пропозицій - пошукайте пошуком. на Автоуа є тема http://forum.autoua.net/showflat.php...page=0&fpart=1 Багато хто користувався послугами - задоволені. Знову ж таки (не баньте мене - я на цьому не заробляю) - можу дати телефон брата двоюрідного, може в нього щось вже є пригнаного, а може щось готуються привезти, а може й зможете домовитись під замовлення, тільки він з Нововолинська. |
Если даш столько, как написано , то авто будет твое. Полюбому был торг.
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:00. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©