Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Крадіжки з авто - як захиститись (https://busovod.ua/showthread.php?t=16687)

Віктор 13.06.2015 19:50

Крадіжки з авто - як захиститись

У темі 8 долучень
Сьогодні в обід вийщли з дружиної іхати у справах і виявили розбите скло і безлад в авто. Якісь не хороші люди вчинили вандалізм по відношенню до ласточки і поцупили магнітолку двох дінову і реєстратор, спортили настрій:(
Викликав маліцію, приїхали, написали, після наполегливого прохання поїхали і привезли експерта, який зняв аж два відбитка, можливо навіть тих пальців які б я відрубав по лікоть:chopwood::devil:
Потім порадили пройтись по ломбардах і ринку "Юність" з перспективою найти свої речі. В роботі ментів нема нічого того, що б нагадувало про їх бажання розкривати злочин! Свідків не шукають (це відбулось в дворі), не цікавляться чи авто не попало під обзір якої небудь камери спостереження і т.д.
В результаті купив і вставив скло......сідаю пити горівку з того всього:beer:

Віктор 13.06.2015 20:00

Re: Крадіжки з авто - як захиститись

У темі 2 долучень
вот

wasya 13.06.2015 20:01

Цитата:

Допис від Віктор (Допис 323261)
В роботі ментів нема нічого того, що б нагадувало про їх бажання розкривати злочин!

:+1: в мене коли гараж обікрали,теж ментів визвав,бо документи потрібно було відновити(були в авто),так вони мені відразу назвали суму(половина вартості викраденого),після якої хоч трохи почнуть рухатись..:dash2:

сергій 1975 13.06.2015 21:16

:shock: а сигналка есть???

Vet 13.06.2015 21:19

Віктор, сочувствую, от такого ни застраховаться никакими путями окромя гаража в частном дворе....

Віктор 13.06.2015 22:04

Цитата:

Допис від сергій 1975 (Допис 323286)
а сигналка есть???

Ні немає, в свій час вирішив що вона не спасає від крадіжки авто, і навіть не думав що будуть лізти в машину щоб щось витягнути. Думав той час пройшов вже. Хоча не факт що сигналка спасе від подібної ситуції, тому що не встигнеш добігти))

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від Vet (Допис 323287)
ни застраховаться никакими путями

Я б їм су...ам поставив капкан такий щоб відрубав руку...
...от про що я задумався:drag:
не хочу заппобігти такій ситуації, хочу наказати на місці, так щоб навчало по дорослому:tnp:

Добавлено через 11 часов 34 минуты
Хто що може сказати про таку штуку?

сергій 1975 14.06.2015 09:59

От угона сигналка неспасет (если работают спецы) а вот воришек думаю испугает..если далеко бежать купи воздушку.....извините шо на руском пишу бо ридной мови нема на клаве постоянно пропадает.

Добавлено через 14 минут
Когдато давно начали пропадать в нашем раене авто так вот,когда ворюг поймали знакомый мент возил их на видтворення и они расказали шо мою десятку нетронули только потому шо мигала сигналка,угнали около 10 машин и все под разборку пошли.

wasya 14.06.2015 10:50

Цитата:

Допис від Віктор (Допис 323303)
Хто що може сказати про таку штуку?

нічого не можу сказати, "не щупав" цей продукт,але здається більше рекламний трюк,ніж правда:ну що може зробити тоненька плівочка на вікні,щоб так по ній били,і нічого не ставалось?:no: ви бачили яка товщина броньованого скла в авто і його вага?:oh: так краще тоді плівок таких наклеїти декілька слоїв...

сергій 1975 14.06.2015 10:58

У темі 1 долучень
Вот предположим чувак поклеил пленку......

olexa 14.06.2015 19:29

Співчуваю! Аналогічна ситуація була й у мене в 12-році! Менти, правда, приїхали самі з експертом. А толку було стільки ж, і сигналка була, але не спрацювала на сирену, а тільки на "незначний удар", тобто лише блимнула зайвий раз.

Віктор 14.06.2015 19:59

СЬогодні вночі біля дому вставили бмв х5, розбили заднє бокове скло....а дворик з виду тихий і спокійний:vo: Підійшла тітонька і каже, це ж тобі вчора скло розбили, не став в дворі авто бо завівся якийсь тут, завіс на стоянку.....хоча в мене вже брати нічого, але бажання попасти на скло немає.

MasikS 14.06.2015 20:06

У зятя на Виноградарі, позавчора, ланос почистили все, що можна, навіть фари з ксеноном зняли. Сигналку, мабуть, розблокували, бо стоїть під парадним, конс'єж нічого не чув. Дзеркало салону, запаску, компрессор, буксир-трос та все інше. Я просто в шоці. Десь на тис 10-11 грн.:oh:

Шкодник 14.06.2015 20:10

Віктор, сочувствую,защита одна-гараж,паркинг,стоянка.

Віктор 14.06.2015 20:16

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 323392)
защита одна-гараж

Я б виділив тілки гараж, так як на стоянках робиться все те саме, тільки в меншій мірі.:meowth:

Вик123 14.06.2015 20:16

Цитата:

Допис від MasikS (Допис 323389)
бо стоїть під парадним

:lol:Вибач, а за порєбріком, чи перед ним?:ah:

Tkach73 14.06.2015 20:21

А не проще поставить машину на платную стоянку и не париться? Думаю 300 грн в месяц не такие большие деньги, зато душа спокойна.

Шкодник 14.06.2015 20:34

Цитата:

Допис від Tkach73 (Допис 323395)
А не проще поставить машину на платную стоянку и не париться? Думаю 300 грн в месяц не такие большие деньги, зато душа спокойна.

минимум 600,но таки спокойнее.

С Реношного
К сожалению крименогенная обстановка в Киеве оставляет желать лучшего.
В ночь с 11 на 12 с нашего Рено Меган были украдены все 4 колеса на литых дисках. Машина стояла на площадке перед домом, площадка закрывается на шлагбаум, но не охраняется. Одесская площадь. Машина оборудована сигналкой, но она не срабатывала. Машина застрахована, но страховые не компенсируют, если крадут только колеса. Помимо самой кражи, в момент грабежа мудни еще скрутили 2 болта на одной из ступиц.

MasikS 14.06.2015 20:44

Цитата:

Допис від Tkach73 (Допис 323395)

В нашій державі, останнім часом, авто крадуть навіть зі штрафплощадок. Яка гарантія на стоянці? Все на авось.

Віктор 14.06.2015 21:08

Коли менти складали протокол, то казали, що попадаються багато донецьких гастролерів:meowth:

Tkach73 14.06.2015 21:09

Цитата:

Допис від MasikS (Допис 323400)
В нашій державі, останнім часом, авто крадуть навіть зі штрафплощадок. Яка гарантія на стоянці? Все на авось.

Не знаю как в Киеве, но в Харькове составляется договор хранения, к нему каждый месяц выдаются чеки об оплате (строго под роспись). По абонменту на месяц вперёд плачу за легковую 270 грн, за буса 300грн и за грузовичок 350грн. Вход, въезд а тем более выезд строго по техпаспорту. Как-то так.

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від Віктор (Допис 323404)
Коли менти складали протокол, то казали, що попадаються багато донецьких гастролерів:meowth:

Ну теперь хоть есть на кого спихнуть! :D А про луганских забыли сказать?!)))

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:02.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©