![]() |
Крадіжки з авто - як захиститись
У темі 8 долучень
Сьогодні в обід вийщли з дружиної іхати у справах і виявили розбите скло і безлад в авто. Якісь не хороші люди вчинили вандалізм по відношенню до ласточки і поцупили магнітолку двох дінову і реєстратор, спортили настрій:(
Викликав маліцію, приїхали, написали, після наполегливого прохання поїхали і привезли експерта, який зняв аж два відбитка, можливо навіть тих пальців які б я відрубав по лікоть:chopwood::devil: Потім порадили пройтись по ломбардах і ринку "Юність" з перспективою найти свої речі. В роботі ментів нема нічого того, що б нагадувало про їх бажання розкривати злочин! Свідків не шукають (це відбулось в дворі), не цікавляться чи авто не попало під обзір якої небудь камери спостереження і т.д. В результаті купив і вставив скло......сідаю пити горівку з того всього:beer: |
Re: Крадіжки з авто - як захиститись
У темі 2 долучень
вот
|
Цитата:
|
:shock: а сигналка есть???
|
Віктор, сочувствую, от такого ни застраховаться никакими путями окромя гаража в частном дворе....
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
...от про що я задумався:drag: не хочу заппобігти такій ситуації, хочу наказати на місці, так щоб навчало по дорослому:tnp: Добавлено через 11 часов 34 минуты Хто що може сказати про таку штуку? |
От угона сигналка неспасет (если работают спецы) а вот воришек думаю испугает..если далеко бежать купи воздушку.....извините шо на руском пишу бо ридной мови нема на клаве постоянно пропадает.
Добавлено через 14 минут Когдато давно начали пропадать в нашем раене авто так вот,когда ворюг поймали знакомый мент возил их на видтворення и они расказали шо мою десятку нетронули только потому шо мигала сигналка,угнали около 10 машин и все под разборку пошли. |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Вот предположим чувак поклеил пленку......
|
Співчуваю! Аналогічна ситуація була й у мене в 12-році! Менти, правда, приїхали самі з експертом. А толку було стільки ж, і сигналка була, але не спрацювала на сирену, а тільки на "незначний удар", тобто лише блимнула зайвий раз.
|
СЬогодні вночі біля дому вставили бмв х5, розбили заднє бокове скло....а дворик з виду тихий і спокійний:vo: Підійшла тітонька і каже, це ж тобі вчора скло розбили, не став в дворі авто бо завівся якийсь тут, завіс на стоянку.....хоча в мене вже брати нічого, але бажання попасти на скло немає.
|
У зятя на Виноградарі, позавчора, ланос почистили все, що можна, навіть фари з ксеноном зняли. Сигналку, мабуть, розблокували, бо стоїть під парадним, конс'єж нічого не чув. Дзеркало салону, запаску, компрессор, буксир-трос та все інше. Я просто в шоці. Десь на тис 10-11 грн.:oh:
|
Віктор, сочувствую,защита одна-гараж,паркинг,стоянка.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А не проще поставить машину на платную стоянку и не париться? Думаю 300 грн в месяц не такие большие деньги, зато душа спокойна.
|
Цитата:
С Реношного К сожалению крименогенная обстановка в Киеве оставляет желать лучшего. В ночь с 11 на 12 с нашего Рено Меган были украдены все 4 колеса на литых дисках. Машина стояла на площадке перед домом, площадка закрывается на шлагбаум, но не охраняется. Одесская площадь. Машина оборудована сигналкой, но она не срабатывала. Машина застрахована, но страховые не компенсируют, если крадут только колеса. Помимо самой кражи, в момент грабежа мудни еще скрутили 2 болта на одной из ступиц. |
Цитата:
|
Коли менти складали протокол, то казали, що попадаються багато донецьких гастролерів:meowth:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:02. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©