![]() |
Проблема з оборотами двигуна
Стикнувся з проблемою, мотор почав погано скидати обороти, і чуть впала тяга. Підкажіть що може бути, я думаю що дачик холостого ходу!
|
Re: Проблема з оборотами двигуна
А где у дизеля датчик холостого хода? :ah:
|
не скажу, бо взагалі не знаю чи він там стоїть...:ah:
Підкажіть будь-ласка яка причина такій поведінці двигуна? |
Цитата:
|
на що там потрібно звернути увагу?
Добавлено через 17 минут тільки що дивився до педалі зчеплення, її головний циліндр не віддає до кінця, і вона в свою чергу не натискає на кінцевик. це що вже зчеплення на "підході"?:dash2: |
Dimonius, внимательно осмотри кронштейн педали, как вариант трещина в нем, педаль чуть наперекос ....
|
или может просто надо смазать,может туговато отходит и недожимает концевик, по крайней мере у меня так было, смазал -все в норме
|
Дякую всі за поради, дійсно проблема була в кінцевику,:+1: вчора їхав з роботи, перед тим як запустити двигун, поставив педаль зчеплення в максимально верхнє положення, і при кожному перемиканні передач також ногою доводив її до правильного положення і проблема зникла. Попробую ще змастити, але не думаю що це допоможе, бо там шток з головного цил. зчеплення не повністю виходить, все таки думаю що корзині підходить кінець, або щось з робочим циліндром!
|
Dimonius, або спробуй прокачати повітря в системі щеплення, перевіривши спочатку рівень гальм.рідини.
|
з рідиною все в нормі, на вихідних спробую прокачати!
подивимся який дасть результат:maybe: |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:36. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©