Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Кузов та салон (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Версія з правим рулем (https://busovod.ua/showthread.php?t=13336)

Nissan Primastar 09.02.2014 16:33

Версія з правим рулем

привіт бусоводи) в мене мій праймстар пригнаний з Ірландії,а там лівосторонній рух(( і от його переробили під лівий руль але все ж деякі нюанси залишились...А саме питання полягає в тому шо склоподйомніки і регулювання зеркал заднього виду з правого боку,а в мене просто один мій склопідйомник,це не зручно питання в тому як його перенести на мою сторону. Потім протитуманку задню перенести на лівий бік(самі фонарі потрібно міняти це самособою,хоть в мене один розбитий..) а де там провода до протитуманки? в мене бус груз пас. я його хочу переробити під пасажира,і ще питання по обезшумці. що потрібно і яку краще вибрати обезшумку? може є якись мануал по цьому чи як там??

Dvakyma 10.02.2014 07:57

Re: Версія з правим рулем

Nissan Primastar по шумке тема была поищи.
По переносу регулировки ИМХО к електрику пусть шаманит, ну и карточки искать чтоб по феншую

SERIY VOLK 10.02.2014 15:12

Фары поменял ?

Nissan Primastar 10.02.2014 16:50

Цитата:

Фары поменял ?
неее,так и езжу)

puzzy 10.02.2014 16:59

фары можно подрегулировать, по крайней мере, чтоб не слепило встречных. а по подъемниках нужен электрик и новая карта правая. еще можно поменять зеркала, по желанию.

Шкодник 10.02.2014 20:34

Цитата:

Допис від puzzy (Допис 222572)
фары можно подрегулировать, по крайней мере, чтоб не слепило встречных.

Насколько я знаю нереально толково сделать-только замена

Horton 10.02.2014 21:34

Цитата:

:+1:

olexa 10.02.2014 21:46

Цитата:

Допис від Nissan Primastar (Допис 222568)
неее,так и езжу)

Nissan Primastar, я вибачаюсь, але виникло питання, чому взяв таке авто? Ну, таке малопідготовлене, для експлуатації у наших краях. Питаю, тому що була підозра про свого буса, що переробка, але крім радіатора кондера, ніщо про це не сказало. А тут.....:oh:

Чижик 10.02.2014 22:07

Цитата:

Допис від olexa (Допис 222818)
чому взяв таке авто?

Я дам ответ.
У Англичан реально меньшие пробеги чем у Европейцев. Это первое.
Второе - сладкие цены.

Колобок 10.02.2014 22:40

Але, якщо повістю переробити під європу, то вийде фактично та сама сума, що купити європейця. Ось тільки з пробігом нічого не поробиш.

Чижик 10.02.2014 22:42

Цитата:

Допис від Колобок (Допис 222856)
Але, якщо повістю переробити під європу,

В 85% случаев не выйдет. Сдвижка только с левой стороны.

Колобок 10.02.2014 22:46

А тут вже нічого не поробиш...

puzzy 11.02.2014 08:24

Я езжу на Vauxhall, стоит две сдвижки, машина была переделана очень добротно, я ни разу не пожалел, что купил именно его. все, что выдает в нём англичанина это шильдики и задняя противотуманка. я видел много переделанных машинок и думаю, что каждой нужно подходить индивидуально, а потом смотреть откуда она приехала. очень много видел убитых машин из польши, литвы, италии.

Nissan Primastar 12.02.2014 21:47

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 222749)

ну да.. там регулировка по высоте между собой,но все же оптика наоборот

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від Чижик (Допис 222858)
В 85% случаев не выйдет. Сдвижка только с левой стороны.

дверь слева удобна(ну мне лично) во всем кроме того что когда подвозишь пасажиров то они дверь ищут не там где она есть)

Добавлено через 5 минут
Цитата:

Допис від olexa (Допис 222818)
я вибачаюсь, але виникло питання, чому взяв таке авто? Ну, таке малопідготовлене, для експлуатації у наших краях. Питаю, тому що була підозра про свого буса, що переробка, але крім радіатора кондера, ніщо про це не сказало. А тут.....

тому що машину пригнав знайомий дядько) він цим займається дуже давно і краще взяти і знати що в ньому є,було.. чим купити європейся хто зна з чим. а в цьому бусі я впевнений в тому що з ним нічого не "намутили"

Чижик 12.02.2014 21:52

Цитата:

Допис від Nissan Primastar (Допис 223404)
дверь слева удобна(ну мне лично) во всем кроме того что когда подвозишь пасажиров то они дверь ищут не там где она есть)

И выходят на проезжую часть, а не на тротуар.

Nissan Primastar 15.02.2014 22:28

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 223408)
И выходят на проезжую часть, а не на тротуар.

хах,ну да.. но удобно вещи какие нить класть/забирать и тд,не надо обходить..но все же 5 дверей было бы лутше

Sustanon_250 17.03.2014 20:43

В мене також ірландський трафік. але управління склопідйомниками було переставлено.Фари звичайно ,в ідеалі краще поміняти,але я перекрутив лампочки (знайшов десь в неті спосіб) і фари стали світити реально як европейські.Там треба на самій лампочці обрізати вусики ,які фіксують положення лампи в фарі. тоді просто повертаеш лампу по своїй осі ,буквально на 15 градусів.
краще це робити перед стіною. тоді просто зажимаеш фіксатор і він прекрасно тримае лампочку в тому положенні.я навіть просив друга ,щоб він проїхав проти мене і подивився чи не сліпить і о чудо )).
В мене грузовичок ,потрібен був для роботи. так що бокова вигрузка з лівого боку в багатьох випадках навіть зручніша. А ще спочатку не міг поняти чому не реагуе ремінь безпеки. тобто пристібаю свій ремінь ,а на приборці світить не пристібнутий. тоді попробував втикнув пасажирський ремінь і потухло )).А так хороший автомобіль пока не шкодую що взяв.
доречі ,а двірники в тебе правильно поставлені? лягають в право ,піднімаются вліво?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:34.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©