![]() |
двигун CRDI на розборку
Всім привіт маю проблему з колінвалом, вкладишів неможливо купити, новий колінвал пропонують за 500-600 євро. а знайомий запропонував двигун TDI з коробкою за 1300доларів.якщо захочу зробити такий замолот за скільки я продам запчастини двигуна з свого Н1(форсунки, паливну апаратуру, головку блока, турбіну, блок, КПП, кардан...)
хто трохи розбирається в цінах підскажіть будь-ласка, всі запчастини в гарному стані крім колінвала. всім наперед дякую за підказки |
К Степану:meowth:
|
Цитата:
|
просто є ціла машина з тої знімати на цю ставити + електрика, напевно щиток приборів, і ще куча того про шо я не догадуюсь. Але 2 роки назад я на Шарані з 2,8 VR6 автомат робив 1,9 TDI механіка там вплоть до педалей мінялося
|
SERHO, от это ты романтик!
|
не ну там я в плюсах
|
SERHO, от эт самое главное в нашем не легком деле:ga:
|
Цитата:
|
шарана я взяв за 1300 а розпродав на суму біля 3000 але рік продавав, і ще трохи дома всякої фігні валяється. А цікаво як тут буде? може вже комусь треба щось, якщо назбирається трохи покупців, то навіть на буду думати міняю мотор:poke:
|
Цитата:
|
alexusaty, Саша, а зачем переоборудование?
Что ТДИ что CRDI - дизель и 2,5 куба. Переоборудование нужно при смене кубатуры или вида топлива... |
збір повинні платити імпортери:"Согласно Закону «О внесении изменений в Налоговый кодекс по уплате экологического налога за утилизацию…», с 1 сентября 2013 года все импортеры обязаны будут платить данный налог согласно формуле: ставка сбора (5500 грн. для легковых автомобилей и 11000 для коммерческих), умноженная на коэффициенты, указанные в таблице Закона"
|
SERHO, Интересует цена кпп?
|
Цитата:
|
А они разные?
|
Цитата:
|
Re: двигун CRDI на розборку
всім привіт! був два тижні на морі, тому не писав. За той час переспілкувався з багатьма людьми і знайшов знайомого мого знайомого, який мав таку саму проблему, і він десь знайшов вкладиші. На днях знайде телефон того магазина в Польщі подзвоню може щось нове скажуть. (Він собі рік назад поставив вкладиші 0,25 і горя не знає.)
Добавлено через 21 час 1 минуту Є! вкладиші коштують правда не дешево, але на половину дешевше, чим купувати новий колінвал |
ПРИВІТ! Все друзі взяв TDI двигун . Розпродую свій CRDI D4CB кому щось треба, то звертайтесь
|
Цитата:
Рассказывать только не надо, мне Богдан уже рассказал чем отличается высокий Траф с двиглом 1.9, от моего 2.5. А этот чел не раз, не два и не пять, ездил на моем бусе... Дохлячок у тебя теперь будет... |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:53. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©