![]() |
компрессия в двигателе
Привіт, на днях став власником Hyundai H1 взяв за пів ціни з проблемою, що він не їде. розгон набирає дуже важко, деколи як заведеш зовсім не реагує на педаль акселератора, електронним способом заміряли компресію 19-20 в усіх циліндрах. завтра на холодну поміряємо компресометром.хто підкаже яка мінімально допустима компресія, щоб не сильно впливала на його динаміку. форсунки на стенді перевірили - добрі, турбіна нова, електрика в нормі. все добре а діагнозу ніхто не може поставити
|
Дизельный двигатель компрессия которого упала до 17-18 атм, произвести запуск от стартера практически невозможно.Кроме того, в дизелях компрессия сильно зависит от наличия масла в цилиндрах, поэтому перед диагностикой мотор должен «отстояться» несколько часов, чтобы излишки масла стекли в картер. Если компрессия не превышает 24 атм, это свидетельствует о необходимости капремонта двигателя.
|
Так не бывает?Ищи тему - Не реагирует на педаль газа.Ну или как-то так.
|
якщо не реагує на педаль, то знімаю фішку з датчика температури і двигуном передьоргує і педаль появляється, правда залежності доного від другого я ще не сильно викупаю. А компресометром завтра на відстояному моторі поміряємо.
Добавлено через 20 часов 58 минут сьогодні поміряли компресометром: 28-29 в усіх циліндрах. і чого вона не їде ніхто не може підказати |
SERHO, Мотор запустился-значит не компрессия. Если тнвд с электроникой-смотри реостат на педали газа, или Э.Б.У. со всеми датчиками.
|
реостат в нормі, знайшли трещину на паливному шлангу і штуцері, майстер каже, що через це навернувся Клапан контроля подачи топлива номер по БОШУ: 0 281 002 507. Хто скаже якщо є підсос повітря, то чи може навернутися цей клапан???
|
забрав з сервіса ніхера не зробили, тільки посадили АКБ і зробили діагностику всієї дизельної апаратури, а толку пока немає. на днях буду вскривати двигун, ак то кажуть всриття покаже
|
SERHO, Ой, не спеши! Проверь весь тракт подачи топлива. У вас, на Хюндаях, где-то на ТНВД, стоит "волшебная сеточка", которая сушит мозги,когда засрётся. Не на всех машинах она есть.
|
она стоит нв ТНВД где трубка прихода топлива от фильтра! Спереди по правую сторону! НО её там может и небыть!!!
|
привіт, подивився сьогодні на паливну апаратуру і поняв, що трубка входить в неї знизу а не зверху, і там не штуцер з гайкою на 19, а пласмасовий тоненький цтуцерок. А де сітка хто скаже???
Добавлено через 30 минут не шарю закидати фотки, тому кидаю ссилку. Може хто підкаже глянувши на мій двигун де стоїть та ЗАВЕТНАЯ СЕТОЧКА, і ще підкажіть що за феня на генераторі і значок на панелі приборів ( показані стрілкою). Дуже дякую тому, хто щось підкаже http://www.ria.ua/b_u_toplyvnaya_sys...z-5936750.html |
Цитата:
А феня на приборной пнели - лампочка, индицирующая что в топливном фильтре собралась вода и ее надо стравить. Внизу на фильтре крантег есть спецательный. К чему средняя фотка по ссылке понять не могу... |
Цитата:
|
друга фотка - вид двигуна зверху, третя фотка - вид двигуна трохи правіше і вниз (паливна апаратура).
Добавлено через 42 секунды тобто я включаю зажигание вона загоряється на 2 секунди і тухне, то все неормально? Добавлено через 2 минуты комп’ютерна діагностика нічого не показала. Був в двох місцях, все в нормі навіть краще. Добавлено через 8 минут так боюся, щоб це не була головка блока з тріщинами, чи сам блок. будемо напевно вскривати, бо вже всі варіанити перебрали, всі фішки перевірили, всі можливі діагностики провели, всі виміри заміряли і нічого не знайшли. А ще підкажіть звідки гази з-під щупа і маслозаливної кришки, якщо всі рідини і масла не втікають, все сухо, компресія в межах 25-26, форсунки нормальні (на стенді перевіряли)? І то гази появляються по мірі нагрівання двигуна |
Цитата:
|
дякую за підказку з понеділка вскрию і буду знати, але ж компресія тримається, чи це не впливає?????
|
А на горячем моторе меряли компрессию? Клапаны к дыму из картера абсолютно непричём. Только поршни и кольца. Может быть практически невероятная микротрещинка в головке или блоке, которая, расширяясь при нагреве перепускает газы в картер. Это теоретически, а практически, я такого ,более чем за 30лет опыта, не встречал.
|
не-не компресію міряли на холодний двигун. показала 26-27. а при заведеному двигуні міряли при діагностиці CARMANSCAN то він показав 14-18
Добавлено через 5 минут Цитата:
|
Цитата:
|
варіантів немає треба вскривати завтра ввечері моя черга, заганяю свого Н1 на СТО і все буде ясно (ну я на таке сподіваюсь...):confused:
|
пока вичислили, що кути випередження на пів градуса не попадають, може ланцюги розтягнуті. Копаємо дальше...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:57. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©