![]() |
Г_Підсилювач керма
У темі 7 долучень
Виношу на осуд спосіб продовження життя ГПК: вставка магніта в сіточку бачка масла ГПК, цей спосіб підсказав майстер рульових рейок. Магніт збирає дрібну стружку і очищає масло, що з мого досвіду (прибл. 8міс.) використання магніта сприяє кращій роботі ГПК.
|
А магнит из чего подобрал?
|
З старого компа піщалка -динамік.
|
Цитата:
|
Сетка там мелкая стружка вряд ли пролезет, но для успокоения души пойдет.
|
Власне не на сіточці, а на магніті збирається металічний пил на вигляд як чорне болото, але його не можна змити ( промиваю сіточку бензином за допомогою штрикавки (шприц):D,). Зняти цей бруд можна тільки за допомогою ганчірки.
|
Магнит уловит мет. пыль, а чистое масло ещё никому не навредило.
|
Добрий вечір. Підкажіть будь-ласка, виникла проблема з рульовою. Я собі їхав балдів і тут на тобі, почав підклинювати руль заглушив, завів а проблема залишилась. Чи стою чи їду всерівно підклинює. У мене рено трафік дці 115.:(
|
Володя, попробуйте крестовинки рулевого вала под капотом побрызгать ВДешкой...
|
Дякую. Машину купив 3 міс. тому недуже знаю які хрестовинки і де. Підкажіть, чи можна фото.
|
Володя, відкриваєте капот, просите когось покрутити кермо;), самі дивитися вниз зліва, навпроти керма:(. Ті хрестовини які крутяться, пробуємо мастити:cool:. Шкода що надворі темно, подивився б під панеллю, в педальному вузлі, бо не знаю чи є вона там.:rolleyes:
|
Дякую! Завтра попробою.
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Зелёным - в салоне |
Всім Привіт! Вольдемар ДЯКУЮ за пораду. Сьогодні попробував ніби допомогло, не знаю чи надовго.
Добавлено через 53 секунды Чижик дякую за фото. |
До речі! Тезка, раді вітати на форумі.:D В нас і не таке ще можуть підказати.:cool: Ти головне добренько все роздивися, і не встидайся запитувати.;)
|
Дякую за гарний прийьом.:) Одне питання не потемі. З ранку заводжу трафіка і з вихлопної іде синій дим небагато. Що це може бути?
|
За ніч збирається водяний конденсат, а зранку вода з вихлопу швидко випаровується-це норм.
|
Цитата:
|
Цілком слушно, якщо дим на постійній основі.
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:11. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©