![]() |
Іван,Закарпаття(HYUNDAI H1 1999)
купив зимою
|
Цитата:
Фото бусика є? :cool: |
фото є!Я взяв його у не дуже гарному стані!Попередній власник був дуже неакуратний!
|
У темі 4 долучень
ось фото!Але тепер уже я його обновив
|
поставив нові крила, зробив бампер, купив поворотник, підрівняв задню ляду!По двигуну:поміняв свічі накалювання,бо не заводився зимою,масло,ремені,сальник передній!У мене розхід був понад 10л,виявилося що шківи не по мітках були виставлені!Поміняв реле зарядки,бо в 10 годині вечора їхав у Львів, а світло зникло!!!
|
ivan_monych, добро пожаловать !
Располагаемся ... |
Цитата:
|
ivan_monych, добро пожаловать.
|
Іван, вітаю на форумі. Приєднуйся. Я на Закарпатті буваю щотижня, може десь і пересічемось. Ти звідки сам?
P.S. Попередній власник був просто варваром, якщо зумів так убити машину. |
я з Хуста.
Але навчаюся у Львові і їзжу на бусіку на навчання! На даний момент мені треба вирівняти пороги,бо попередній власник домкратом погнув!також треба покрасити крила бо вони у мене чорні!Є ще багато косяків по кузові! |
мені потрібнй правий задній фонарь повністю, хтось знає приблизну ціну?
По ходовій у мене все супер,тільки супорти тарабанят! |
ivan_monych, Привет. Хорошим людям всегда рады
|
Цитата:
Цитата:
В данном случае могу помочь только оригиналом. Вин код в личку. |
а фото после ремонта есть?
|
Приветствуем! А сами мы из Великого Раковца
|
Рідкісний варвар попередній власник. Але диски симпотні. За бажання можна зробити дуже класного бусика. Заїду подивлюся в кінці місяця.
|
у мене після Бош Сервісу перестав працювати тахометр!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
ivan_monych, мене розхід був понад 10л,виявилося що шківи не по мітках були виставлены-
-а тепер? |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 4 долучень
Нові фото! Думаю уже скоро піде на покраску
|
Да... досталось ему в прошлой жизни. :(
Ну ничего! В твоих руках, думаю што он расцветёт!!! :):):) |
сьогодні вирівняли пороги!!!тепер просто супер виглядає
|
а можна поставити інтеркуллер на мій двигун???
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
А еще перестраивать топливную :)
Капот резать не обязательно, места под бампером много, можно туда примастырить, и толку будет больше ! |
Іван в неділю часом не ти їхав в сторону Вранківська від Стрия? я вертався з базару на зутріч їхав хюндай з чорними передніми крилами.
|
Цитата:
Имхо оно того не стоит. |
Цитата:
Хто знає що може постукувати під ногами водія ніби хлюпає щось і відчувається під ногами??? Бачилиб ви яка у мене була цапфа!!!до бре що нічого не сталося!!! а що можна зробити у мене ручка кпп дуже розхитана якась???? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Все брав у Львові навпротів податкової, там великий магазин по запчастинам до корейських авто.
Але це було давно, спитайся може в Стьопи є, думаю дешевше буде. |
хо переробити салон!бо в мене поганющі крісла!допоможіть у коого які ідеї!!Я хотів би зробити щоб складалося все у велике ліжко!!!!Скиньте фото або ссилку
|
Та заїдь в Унятичі за Дрогобичом(це так, щоб далеко не їхати) і думаю там все оформлять.
Можна впринципі передзвонити спочатку до них і поговрити за це, якщо цікавить номери телефону скину. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Допоможіть!!!! Мені потрібна кришка масло-заливної горловини
|
Подбери на разборке я когда то нашел на дороге не знаю от какого авто,подходит.
|
вчора розібрав приборну панель!!!Поміняв усі лампочки,помив все,замінив реле швидкостей пічки,Завтра буду складати все назад!!!А де під капотом проходять дроти тахометра???
|
а они не под капотом, они от компьютера идут который справа в ногах пассажира находится. Читай тему Vasek про замену приборки.
|
Y mene e taxometr,prosto vin perestav pokazyvatu obertu
|
Цитата:
|
нет!я с телефона
|
ivan_monych, сигнал на тахометр приходит на приборку на контакт 8 разъёма М20-2.
http://bsk.zp.ua/photo/4-t.jpg Идёт на приборку с контакта 10 разъема С60-2 блока ЕСМ, который находится сбоку, справа - за панелью в ногах пассажира. На фотке - он выдернут. http://bsk.zp.ua/photo/ecm.jpg |
спасибо Vasek!!!Я сегодня зделал свой тахометр!
|
у меня были отключены все фишки от компа представте!!
|
Поздравляю!
Рад был помочь ;) |
на первой с лева фишке чёрный провод у меня перерезан!Я воткнул все фишки и у меня на щитке засвитилась свеча накала,и заработал тахометр!Но он поднимаетса и падает,например на 800 а потом 0,и снова также!Как моргнёт свеча накала так стрелка подниметса и лягнет
|
Ну-ка, ну-ка, какой там провод на лампочку свечей накаливания идет?
|
Цитата:
|
Розiбрав машину в суботу!Вже нарештi пофарбують!
|
У темі 5 долучень
фото буса коли я його розбирав
|
остання фото, то сьогодні на перевалі
|
Ух який сніг на перевалі стоїть. Класно. Можна лижі вже розпаковувати.:)
|
Блин, че-та рановато снег. У мну товарисч еще ныряет вовсю....
|
Прикольненько ! Ждем с покраски ;)
|
Усім привіт!Я забрав бус із покраски!!!
Тепер у мене проблема із щепленням (буксує),є якісь підводні камені у його заміні??? |
Цитата:
Ваня, улыбнул! |
Цитата:
|
ivan_monych, фото буса давай.
Сцепление если новое - собрали не правильно. Я прошел этот бред. Там обратный выжим, мать его! |
Завтра фотки зроблю.Бус такий грязний.Я тільки що приїхав у Львів.
|
Цитата:
Давай фото, цікаво глянути на роботу. |
вибачайте за фото,не до них.Сцеплення щось мозги парить незнаю що зним робити.
|
У темі 1 долучень
Я вибачаюся що так довго,як помию все пофоткаю,і салон тоже.
Брат зробив мені птф. |
Птф це просто люкс
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Блин,тоже перестал допами пользоваться после установки ксенона,и так отлично видно,зачем больше,чтоб слепить всех и вся?
|
Во!!! Хоть кто то, со мной не спорит.:):):)
|
У мене також ксенон,але у мене ліва фара неможу відрегулювати нормально(не піднімається),а права-всередині увесь хром обліз і вона зовсім майже не світить.
Ліва фара депо права оригінал з електро регулюванням,а вона е регулюється |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:55. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©