![]() |
Не прокачиваются тормоза
Добрый день уважаемые члены клуба, постигла меня ситуация из которой сам не могу выйти уже несколько месяцев. Был порван пыльник поршня на правом заднем суппорте, при чем довольно давно и вот в один день решил я это исправить, выкрутил поршень, поменял собственно сам пыльник,закрутил поршень обратно, до кучи поменял еще задние колодки. И попал....Попал на 4 месяца простоя авто, 4 разных гтц, 2 новых задних супорта, блок абс с разборки и много литров тормозной жидкости. Сейчас приехал оригинальный гтц алюминиевый TRW, закачиваю сначала его в руках, ставлю на авто и начинаю прокачивать и самотёком, и держи качай и по диагонали и как пишет книжка, и с трубкой в жидкости. Результат один, с первого раза педаль проваливается, со второго держит, отпускаешь педаль, проходит какое-то время, нажимаешь и она снова проваливается. Усилитель вроде работает, то есть на заведенной машине продавливать педаль значительно легче. Помогите советом или подскажите что делать? Сейчас еще вариант еще раз поставить китайские суппорта ABS вместо родных и попробовать сделать крышку бачка с нипелем чтобы подать туда давление с колеса. Я в тупике просто:dash2:
|
Re: Не прокачиваются тормоза
Там есть такой прикол, давай давление в бачок и прокачивай как по паспорту. Проганяй несколько литров тормозухи.
|
якщо є кліп то попробуйте прокачати ним..
|
Цитата:
Добавлено через 51 секунду Цитата:
|
Цитата:
|
так диски же ті самі, що були.. якщо до того тормоза були нормальні і диски ніхто не трогав то чому від них має таке відбуватись?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
ну по великому рахунку, тормозні диски зношуються у всіх нерівномірно, але при заміні колодок, через 200-300км колодки притераються і все нормально.. тоді получається треба міняти диски разом з колодками. Хоча може тут треба уже дивитись на скільки велика різниця..
|
Цитата:
|
думаю уже зараз, після 4-х місяців це не буде інформативно.. нові колодки уже десь підтерли диск, тай вгадувати де яка була..хоча цікаво буде почути про результат..
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
А сам насос вакуумний норм працює ?
|
Цитата:
Добавлено через 5 часов 38 минут Отже сьогодні з напарником спробував прокачати це все з новим гтц, старими колодками і супортами, ситуація залишилася такою ж. Потім поставив нові супорти ABS, також відкрутив тормозні шланги та спробував продути, продуваються плюс ще подумав можливо вони перекручуються якась на нових супортах, поставив це все і спробував прокачати з трубкою одягненою на штуцер та опущеною в рідину, нічого не вийшло. Коли прокачував з напарником бульбашок повітря не було доречі. |
У темі 1 долучень
Залишається ще такий варіант, вибачайте трошки порізав палець.
|
Так с этого нужно начинать......
|
Спробував сьогодні прокачати знов гальма подаючи тиск в бачок. Результату нуль, але помітив таку особливість коли подаєш в бачок тиск педаль не провалюється, як тільки від‘єднуєш шланг педаль знову провалюється.
|
Як усе складно... Ти даєш стиснене повітря в бачок з гальмівною рідиною, тиск передається в усі сторони однаково: як в сторону робочих циліндрів, так і в протилежному напрямку - в сторону педалі гальмів. То чого б вона провалювалася?
|
Дякую за пояснення👍 Але проблема залишається не вирішеною (
|
пробуйте прокачати з допомогою комп'ютера... може так получиться... насос АБС вижене повітря.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
попробуйте тим чим маєте. Якщо почалось після того як полізли до задніх супортів, то включіть і відкрийте по черзі правий і лівий .. лиш не довго тримайте включеним насос, а то згорить..
|
Цитата:
|
Да включи зажигание и качай педалью или воздухом.....как почти все делают......
|
Цитата:
|
Все хана. Здавай на металолом машину. НУ НІЯК НЕ ПОВІРЮ що неможливо прокачати тормоза. І ще стільки днів .
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Спробував включати насос серіями по 20 с з відпочинком 30 с і так по два рази на контур, хто проводив дану процедуру, підскажіть будь ласка , цей насос великий об‘єм рідини може прогнати, бо в мене він взагалі щось на самому дальному контурі майже нічого не продавив.🤔
|
ну а на інших контурах?
|
Цитата:
|
На всіх контурах майже нічого він з себе не видавив, долив може грам 100 максимум рідини в бачок та і то це з урахуванням того зо рідина сама по собі ще якийсь час витікала з відкритого штуцера
|
При увімкнутому насосі рідина повинна виходити активніше в раза 2-3 ніж самотьоком .
|
а якісь зміни відбулись після цього??
|
Змін ніяких , ні гірше ні краще, але на рахунок інтенсивніше такого точно не було, на який час його можна включати? Вот тепер і проблема це абс з розборки бо свій я так розібрав що назад не зберу😂
|
а розбирав для чого??
|
Цитата:
|
дорогий квест получився
|
Цитата:
|
Можуть точити прямо на машине не знімаючі діски
|
Цитата:
|
Якщо тільки буртик зняти, то за допомогою зачисного круга на болгарці це чудово виходить. Диск сам прокручується, і виходить майже токарний...
|
Цитата:
|
проміряй диски, якщо є чим. Якщо допоможе проточка, то будем знати при якій різниці товщин диску нема тормозів..
|
Цитата:
|
Цитата:
З бюджетних непогані Камока (продають як польшу), але там якість залежить від партії.І невідомо який ступічний підшипник туди китайці втулили. |
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Продивився ще зараз, що є за якою ціною, підходять по ціні Remsa Roadhouse ABS та Meyle, все китай, всі бренди просто запаковщики, поділіться хто має досвід користування.:notworthy: |
у мене стоять Meyle третій рік, ніби нормально.
|
Цитата:
|
Здається справжню причину епопеї знайдено. В мене на задній осі один супорт стояв штуцером для прокачки вгору, а інший штуцером вниз. І мені попередній власник говорив що той що з штуцером вгору брав з розборки і йому напевно дали не з того боку супорт, а той що з штуцером вниз рідний і він його не чіпав. І нові супорти я так і поставив штуцерами вниз, а треба то судячи з фото з гугла вгору. Така пічаль.
|
Цитата:
|
Я вже чотири маю, два нових і два старих, напутав мене старий власник а я сам голову не включив коли ставив
|
Перекинув супорти і прокачав під тиском , гальма з‘явилися одразу. Всім дякую за поради.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:18. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©