![]() |
Отговорите или переубедите о продаже буса.
Доброго времени суток всем!
как говорится "не мала баба клопоту.."..как обычно, и всегда у меня получалось,просматривая странцы авториа,чисто ради спортивного интереса, поставил свой бусик на продажу...без задней мысли о продаже:yes3: ...и тут понеслось,звонки по несколько раз в день..не имея задачи продать,отвечал всем не "сел и поехал",а все гадости,что знал о своем бусике и что не знал..:D..не котрым просто надо было сообщить,что короткая база,без конд. и двиг.80-ка..на этом разговор заканчивался:nasmeshka: Но тут позвонил ОН,мой обычный клиент,который покупал все мои прежние "трупы" по той цене,что сам придумал из потолка,обычно выше рыночной..:) никакие доводы таких людей не останавливают...они тупо верят ,что это их автомобиль,что бы он не стоял(конечно в пределах разумного):ah: показываешь все самые плохие места в авто,рассказываешь,что авто хиленькое,слабое,капризное к топливу,только жопу возить свою,двиг.самый слабенький,крашенное,шпаклеванное,показываешь место небольшого дтп...в ответ вопрос,как выстрел в голову :а по генералке продадите,а то у меня субсидия:dash2::lol::lol::lol: ..и ты в ступоре:duren:: тебе тычут пачку зелени,и перспектива поехать маршруткой завтра на работу!!! ..и так продались все мои предудущие авто... к чему это все отступление: есть реальный клиент,готовый забрать моего "любимого" бусика за 8,5т.$...а с другой стороны,нет 100% уверенности и причины его продавать(за 3 года ни разу не подвел)..нет денег,что б доложить и заменить на другого железного друга,более молодого...и есть желание,что то изменить,так как года берут свое(в авто:D) рассматривал на замену пару жоповозок,типа рено меган 2010-2014гг,сейчас у нас полно их нагнали по новому Закону о растаможке.. типа это https://auto.ria.com/auto_renault_megane_19898479.html или это https://auto.ria.com/auto_opel_astra_j_19752441.html ..посоветуйте по дружески, ЧТО ДЕЛАТЬ?...:dash2: одни знакомые говорят,продавай,нафик тебе это старье,купи новей,другие: нафик тебе эти жоповозки,у тебя бусик норм,мозги не выносит..катайся и забей... х.з. что делать,время до среды,на подумать...:maybe: |
Re: Отговорите или переубедите о продаже буса.
прадавай і бери Мегана чи шо...
тіки як дійде до продажі свисти, мені Віварка нра)))) |
В перекупы не думал податься :lol:?
|
wasya, Если считаешь , что цена удачная, продавай. Ты же не думал до конца жизни на нём ездить ? Если будешь брать - хотя бы универсал.
|
Цитата:
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
wasya, за эти деньги отдавай и даже не думай, если конечно нет каких-то сверх задач связанных с этим авто
|
Цитата:
|
1. Тобі авто треба?
2а. якщо ні - забий і продавай 2б. Якщо авто треба - за ці гроші зможеш купити те що тобі треба? 3а. Якщо ні - то навіщо продавати? 3б. Зможеш? продавай. 4. Хіба що дуже потрібні гроші саме зараз - тоді продавай. Але. Буса за ці гроші в нормальному стані ти не купиш, хіба що на бляхах. Я аналізував ринок десь місяця два назад - якщо я продам за ринковою ціною буса - то в мене буде шлях один - спакувати речі і переїзджати в Польщу на рік-півтора оформляти собі ще один паспорт. Бо я без авто не можу, а за ці гроші я тут нічого не куплю. А на бляхах - хіба що завезу його сюди сам, як громадянин Польщі - бо я не довірю щоб авто було тут і не моє. Тому думай думай і ще раз думай. Переобладнання нема, бусів пасажирів або завозять лише свіжих за космічною ціною, або стоять розвалюхи. Хороші буси рідко ставлять в продаж. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Если есть желание поменять - меняй. Если нет, то оставляй. Иногда хочется просто новую машину :) И не важно в каком состоянии твоя.
По покупке, если есть деньги, подумай пригнать с Европы под новый закон, там много чего интересного есть, можно поискать. Опять таки, судя по выбору меган или астра, то размер роли не играет :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
мегани 1.5 дизелі вигідніші по розмитненню того їх і возять (там скачок після 1.5 невеликий) . впринципі нормальні мотори - але є нюанси з вкладишами.
але якби собі то їхав би сам в німеччину по гольфа 6-го 1.6 або 2.0. чуть дорожче але машина буде поцікавіше і понадійніше. пригнані б не брав, 90% скручений пробіг. в німців ціна дуже залежить від пробігу. |
Louis, как власник мегана 3 полторашки отвечу-нету там нюанса с вкладишами- только авто попало тебе в руки-меняй, благо затраты копешные
|
Цитата:
|
Да, из-за европейского межсервисного интервала в 30000 км к 200 тык. пробега наблюдается износ верхних шатунных вкладышей, я ставил глико https://www.drive2.ru/l/7549509/
|
Попробуй поговорить с этим пацаном. Он гоняет машины с Европы на заказ. Ну разные варианты есть. Отзывы о нем только положительные.
https://vwbus.club/forum/viewtopic.p...222&start=1320 |
Цитата:
|
wasya, нах тобі головна біль у серці? Я, особисто для себе, не бачу альтернативи бусу. Хай не лізе в гараж, хай води для миття більше втричі, хай там ше шось, але... коли жінка каже, що не може у жоповозці всидіти, бо дуже низько - то сповнюєшся гордістдю, що купив "правильне" авто! А взагалі то, повинен сам визначитись продавати чи ні, тут ніхто не підскаже правильно. Все-таки бусовод - це покликання, а не вимушена ситуація, хоча й таке трапляється.ю
|
Цитата:
..коротко опишу..,за ці 2 дні,що шукав альтернативу своєму бусу,ще раз переконався,що бус то є сила :)..як віртуальний власник коштів у розмірі 8-9 тис.зелених,перепробував кучу машин,що мені пропонували..тойота корола(2010р.),тойота кемрі(2007р.),рено меган(2012р.),мазда6 рестайлінг(2008),мазда 3(2010р.),опель астра J(2013р),хюндай акцент(2014р),цузуцкі гранд вітара(2010р.),мерседес Е-класу(2003р.).,шкода А5(2012р.),гольф6(2010р)..це все за 2 дні!:yes3:..на всіх проїхався,передиввся.. ..чесно,із цих всіх,взяв би тільки шкоду А5(ціна, якість,комфорт)...хоча до того мав шкоду октавію,і не дуже подобалась... всі авто,звичайно б/у,в кожного свої + і -,але ні одного не відчув,коли іхав в ньому за кермом,що це моє.,і замінить мені бус..хоча по рокам молодше і з вигляду красивіше...все здавалось,якимись іграшковими машинками,не кажучи вже,що було тісно і повітря не вистачало..:) кожній щось бракувало,або занизький кліренс..не міг зрозуміти як я зимою буду на ній,як снігозбиральна машина,дороги мести...в інших,купа елктроніки,дисплеів,як в літаку...і уявляв собі як ця "гірлянда" вся потухне,і я прийду до наших криворуких "електриків"..Шума(Сергій) бачив їх :) ще в інших,розумів,що мені потрібно жити і працювати на бензоколонці з іх витратою пального.....і так в кожного свої недоліки... і під кінець був контрольний постріл в голову: потенційні покупці знизили ціну до 8 тис....і цим поставили жирну крапку в моїх муках..:yo-ho-ho: Звичайно,це все мої субєктивеі відчуття,ИМХО...але поки що вирішив далі кататись на своєму конику:D...і радий,що не обміняв його на якусь "консервну бляшанку" :yes3: Дякую всім за увагу,і підтримку!!! P\S забув добавити,всі авта,що проходили тест-драйв,знаходились в ціновому діапазоні 8-10 тис. |
Цитата:
|
Цитата:
|
треба свою тему з продажем буса апнути - подивись в купи-продайку.
От за ціну яку я там ставлю - бус можна продавати. Бо тоді можна трохи докласти і купити щось цікавіше. А інакше, якщо зараз в Україні продати бус, і купити щось інше - будеш в конкретному програші... |
О, звернусь за допомогою у продажi :)
|
Цитата:
Добавлено через 30 секунд Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
Добавлено через 15 минут Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
-Мрію кинути пити та палить. -Так, що заважає? Кинь, - А як тоді жити без мрії? |
теж думав міняти на шось бус, але зрозумів шо для наших доріг кращого ніж бус не знайдеш за 10к +-. великий кліренс, висока посадка, великі колеса, проста ходовка... інша справа коли їздиш за кордоном. на автобані жре і дуже шумно, в містах купа вузьких кілець з бордюрами і розвязок, тісних парковок - не дуже зручно. і потреби бачити ями здалека нема там))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Энто мопед какой то , любая машина на такой скорости будет жрать 15 литров минимум.
|
Цитата:
|
Цитата:
на ваговському 2.0 дизелі на легковушці можна в 6л розхід вкластися на такій швидкості. |
Цитата:
|
wasya, Если нацелился на Рейндж-Ровер... то да!:vo:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
...продолжение следует:lol::lol::lol:
сижу,значит,в отпуске 3-й день,(первый раз за 3 года)..звонок..представляется,это тот клиент,что Ваш бус хотел купить..ну и что,говорю?..а может мне все таки продадите,почти молящим голосом,а то обьездил уже 2 области и ничего найти не могу...чесно,стало смешно,и начал ржать в трубку..говорю,мужик,да я только успокоился от продажи,и что в 2 областях лучше моего нету:lol: ...ну подумайте,дам ту суму ,что Вы хотели...точка!:dash2: закончилось тем,что сказал,что я подумаю до выходных... опять душе спокоя нет...и не пойму чего он ко мне прицерился,пролистал несколько страниц авториа..там полно по такой цене,да и состояние с виду получше:maybe: |
Цитата:
|
Цитата:
Якщо простоює і без нього можеш обійтись - бери гроші... :) але якщо ні.. ну реально ж нічого не купиш за ту ж суму... хіба я дивлюсь на маленький пробіг - купи собі щось типу ніссана ліфа. І буде щомісяця залишатись якась сума зекономлена на паливі :) ну і як надумає продавати - то давай ще й колесами махнемось :) в тебе ж там 215/65 :) :) :) :) :) :) :) |
Цитата:
Цитата:
|
Охренительная тема с самого начала. Пацаны, скажите, мне продавать или нет? Что за бред? Сам и только сам решай. Тем более если сомнения.
|
Цитата:
Цитата:
|
Я бы продавал. Если не нужен именно бус, то взял бы взамен гранд сценика, накройняк кангу.
|
Цитата:
...а нравится,типа такое; https://auto.ria.com/auto_volkswagen..._19627599.html |
Промолчу. Сам не знаешь что спрашиваешь.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
А на счёт советования, так я тебе так скажу: советовал уже кому-то где заправляться? И кто виноват остался? А если тебе посоветуют - вот бери такую и никакую другую, а она окажется отстоем? |
Ох..... И тема..... Я бы не игрался так..... Потому что жизнь приподносит уроки и подсказки.... Что то же чувствует твоя пятая точка про продажу?.... Шоб потом локти не кусал..... А если просто с людей прикалывается..... Выставить на продажу не продовая....Хз.... Наверное не правильно....
|
Я коли собі буса шукав, штук п'ять таких зустрів. Об'ява є фотки є , а в реалі .... Ну майже як пан Василь:beer:)))))))
То у Болгарію хоче з'іздити, то на море, то " ну я не знаю, чи хочу продавати".... Тоді я зрозумів, шо цей вірус там давно гуляє. |
Разговор неочем,продавай пока покупают,потресешся пол года на маршрутках и купиш себе Туаран:camptrailer:
|
Цитата:
..найди хоть одно обьявление на автосайтах,где реально описаны проблемы в авто.. ..возможно и я не все пишу,но позвонив мне на номер,узнаешь о ней все,что знаю я,и плохое и хорошее.. Цитата:
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Ну я ціну десь на 4000 поставив більшу за ту за яку можливо віддав би.. але я розумію що і за 14000 ніхто не забере.
хто зна.. може через рік в зв"язку з деякими причинами (алі в курсах) і за меншу суму віддам.. |
wasya, чого нервуєш,почав тему,а тепер даєш до тилу. Я свого Хенде два роки продавав,купив за 6 і через чотири роки продав за 6,2,вкладав в нього і заробляв на ньому.Купив за ці гроші свою мрію на дев"ять років молодшу,правда напівфабрикат,але довів машину до гарного стану як в кредит безвідсотковий і ця машина коштує свою десятку,але мені потрібні колеса які завезуть мене хоч в Хуст чи в Ліссабон,без жодних але.
Вдалого вибору! |
Цитата:
..можливо я не так сформулював свою думку і деякі люди мене не зрозуміли.. я не маленька дитина,і продавати ,чи ні ,сам можу розібратись,зваживши всі за і против.. ..але було просте запитання: склалась така ситуація з продажем,чисто випадково попався клієнт,і коли тобі махають перед носом пачкою зелених купюр,іноді втрачаєш здоровий глузд,і дієш на емоціях.. ..зовсім не цікавлюсь ринком автомобілів,цінами на них,і от хотілось поради,чи зможу щось купити взамін за ці кошти,щоб так само служило "вірою і правдою"...і ВСЕ!..чи просто заспокоїтись,і кататись далі,..ніяких лівих думок чи "брєдових ідей".. на початку,коли цей бус придбав,мені сторонні люди стільки наговорили,що через неділю захотів продати,так само звернувся на форум і тут заспокоїли... ..я так шкоду октавію придбав на емоціях в Закарпатті,бо ціна була халявна,і нікого біля мене не було щоб остудити мозок і побачити всі "гріхи" в ній..пізніше ледве позбавився іі. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Продать трудней чем купить,машины это не надежная инвестиция,на них только перекупы зарабатывают. Для успокоения,открывай мобиле.де или autoline24.eu,посмотри какие цены там,а с растоможкой всеравно будет попуск. |
Цитата:
|
Цитата:
Те що вкладається в авто може повернутись, але це рідкість - бо для цього треба знайти людину яка зрозуміє те що ти зробив. тобто воно їй треба. А так то в 90% випадків простіше все зняти і продати окремо :) :beer: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:03. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©