![]() |
Меняю ляду на расашенку
Приветствую всех.
Задумался поменять ляду на распашные двери. В принципе ляда всем устраивает, но есть необходимость грузить груз погрузчиком в палетах. Кто нибудь сталкивался с заменой, или может есть интерес взаимообмена ? Кикие могут всплыть "камни" ? |
Re: Меняю ляду на расашенку
Міняємось? В мене розпашонка.
Тільки треба знайти СТО яке все встановить і назве вартість мах на мах |
Дрюн, на хенде обсасывался этот вопрос, там теоретически можно это сделать.
Ставь рядом собой распашенку и детально изучай все места креплений. Я думаю что это можно сделать. |
Али на Брабусе поменял распашонку на ляду,все отлично получилось!
|
Так тож мерс ;)
|
Думаю, що багато питань відпаде. Коли поставить дві автівки поруч. З лядою і з розпашонкою, та просто на просто їх уважно оглянуть.
|
Боюсь не получиться. У нас була спроба, пам"ятаєш? Так щось
справа до цього не дійшла, мало часу було, напевно. Інші питання важливішими виявились.:D |
смотрели с Ромой шо оно такое.......там пое..ся еще как надо
|
ну кажу ж - треба СТО яке знає як це робити.
гемор буде, то зрозуміло. Основне - до чого верхні петлі кріпити, і відповідно петлі розпашонки.. |
Цитата:
Сниму фонари, посмотрю. Добавлено через 30 секунд Цитата:
|
Да по любому все там должно быть, отверстия, усиления.
|
Цитата:
|
Наверно и задними фонарями прийдётся поменяться.
У меня на Опеле стоят заглушки, там где петли ляды должны быть. На мерседесе Вито 639, просто так не переставить, там сварочные работы нужны, переваривается верхняя перемычка, куда ляда прикручивается. |
Я фонари менял уже, та можно поменять только черное обрамление, а плафон оставить свой.
|
На 1.9 нету вкладыша на стопарях в отличии от рестайла или я путаю педали :ah:
Добавлено через 2 минуты D.A.D, на 639 не знаю а на 638 верх готовый с завода идет токо бампер другой |
Цитата:
|
Дрюн, Там очень много разностей в кузовах. "Задки" не универсальны, нет закладных усилителей, бонок, отверстий. Нужно будет всё это резать, точить, вваривать и красить. Замена будет настолько затратна, что проще поменяться машинами. На взаимовыгодных условиях, конечно.
|
shuma34, ну и какой год ты скинул? У нас вкладыш меняется на дорестаил нет
Добавлено через 2 минуты Покрайней мере не безболезнено |
Цитата:
https://goo.gl/photos/ZFPcHVps2BMBVD9v9 перефарбовувати прийдеться :) але я турист - і для туристів ляда точно практичніша. Поки що не знаю що там і до чого з заміною. Але якщо серйозно думаєте про це, то треба десь поспілкуватись з СТО. Маю одне на прикметі, в Києві. Хороший рихтовщик, поговорю з ним. Але було б краще знайти хто таке вже робив саме на трафіко-віварахпрімастарах. Он ще ввечері з Алі поговорю - він десь міняв собі, теж з гемором Добавлено через 2 минуты Цитата:
Я думаю проблема буде в основному в петлях. І у відсутності отворів. А весь пластик, задні ліхтарі - то вони ж є і в нього з лядою і в мене з розпашонкою. Якщо купувати - то ну його нафіг, дивився я ціни на то все. А от обмінятись якщо і тому і тому треба - то норм І ще буде трохи гемору з проводкою. |
Цитата:
Сам фонарь як і брешітка, мають свій індівідуальний партс код. http://renault.epcdata.ru/trafic/143...baritniy_ogon/ FLOВ це 80тка. http://renault.epcdata.ru/trafic/143...baritniy_ogon/ А як відомо. Сотка і вісьмидисятка це авто дорестайл. |
Цитата:
|
Если нужно варить , резать - то я на такое не пойду.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Правда потом глаз дергаеться:shock: |
Цитата:
|
Цитата:
|
https://m.facebook.com/groups/883488...11099782300353 можливо буде трохи більше інформації з часом
|
Цитата:
|
ясно, там треба бути учасником групи. https://drive.google.com/file/d/0B-O...hrQXotNU0/view
|
я смотрел на своем бусе, так вроде бы для переделки с ляды на распашонку ничего не надо переваривать и резать
все места креплений есть и все гайки вварены с завода. машина у меня трафик 2005 года коротыш 1,9 |
На каждой базе для погрузчика есть удленнители рогов , хоть у меня и две двери но три поддона ставили спокойно .
|
добрый вечер. может есть кто-то на форуме, кто как-то попытался увеличить высоту открытия ляды на большую высоту, например как на хайсе(прокручиваются амортизаторы на ляде)
|
Цитата:
|
чтобы подъезжал штабелер
|
Бери вытяжные гайки п перекручивай как нужно
|
Цитата:
|
Цитата:
Это как? Вроде на глаз 120 как ее потом достать чтобы закрыть |
Bircha, а ты прыгай..... прыгай....:lol:
|
Цитата:
|
|
Цитата:
Добавлено через 59 секунд 1.5 метра шворки легсе прикрутить ;) |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Беза, я ляд таких в жизни не видел, распашонки есть180 и 270 градусов, ляда 90-120 ' |
отож
|
Цитата:
Ці гайки тільки для ненавантажених з'єднаннь підходять. На ляді їх вирве нафік з отвору у бляшанці (яка там товщина металу), там вварювальні закладні застосовують! + там сталюка шо пластилін різьба зминається. |
vitos svp, ты чуть суть вопроса потерял.... Эти гайки для амортизаторов ляды
|
Цитата:
|
Думаю нет.... А там х... Его знает
|
|
Цитата:
|
Цитата:
На авто для зовнішнього світу, такого ніде нема. |
Цитата:
Не звертайте уваги на ті японськи тарантайки! |
Цитата:
Але воно всьо тільки для внутрішнього ринку. Згадай Марк 2. |
Цитата:
|
Собі б таку тоже поставив)))
|
Цитата:
Німецьки авто, теж колись були інші! На власному прикладі Субару і Сузукі (нові придбані в салоні - обідві made in Japan), не можу підтвердити твій тезіс! Хонда можливо - так (на початку 2000-х). Про комфорт - він там просто відсутній! А з плечим, шо робити? Різна в нас з ними статура! Най яскравіший приклад - Паджера Спорт! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
На СХ7 - катався - консервна банка, за СХ 5, сказати нічого не можу, бо не катався. На Xedos 9 мого знаймого, ми їздили приганяти для А6!:lol: Різниця відчуваляся! Здогадайся на чию користь! Ще зі спагадів - Прадо нихрена не рулиться:negative:, жопу переставляє, на пральній дошці, у повороті! Добавлено через 2 минуты Цитата:
Мене тут колега просив перегнати його FJ Cruzer у аеропорт! Мало того що уродливе, тaк ще і їде поганіше на 4,0 літрах, ніж мій Трафік на 2,5. Плюс тіко, що колеса великі, чми майже не відчуваєш, нажаль такі на Трафіка не становляться. |
Цитата:
А говорив, про то, что ті зарази, в порівнянні з тими авто для внутряшки, для світу випускаюсть авто в ніщебродській комплектації.:meowth: Поцікався на яких авто вони там катаюсть. Порівняй з тими, що йдуть в світ.:maybe2: |
Цитата:
А друге діло на них поїздити! Що в них такого особливого? Квадратні кузови і 4WD роспвсюджене широко! Так за горами без того 4WD важкувато взимку. Ну напхають всякої фігні до машини, це шо на швидкість впливає? Китайці он все це в базу пхають и шо багато на кітайцях зараз катаються! Де вони зараз всі поділися? Я за тими горами буваю, так там ті хто може собі дозволити нові машини, купують в основному Європейські авто, навіть якщо на них стоять лейби корейські. Ну і особлива каста, для яких окрім Кукурузерів інших авто не існує! ТАЗ вже теж Renault і все більше виготовляє реношних моделей! Зовнішні панелі тількі інші. |
Цитата:
СХ7 , СХ9 і все що тих років то не мазда то більше форд , СХ5 супер надійна тачка бо то Мазда , про Xedos 9 мені не потрібно розповідати так як володів нею років 6 а ти (вибач за фамільярність) лише проїхався , да і є вони різні 2,0/ 2,3/ 2,5 зовсім різні як по комплектації , по комфорту і зовсім різні мотори , а також е Eunos той же Xedos тіко для Японського ринку . У кожного своя думка і своє бачення , я рахую що Японські авто одні з самих надійних та виносливих ! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:56. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©