Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Захлопнулся renault trafic 2006 (https://busovod.ua/showthread.php?t=18766)

cccvvv 16.11.2016 07:28

Захлопнулся renault trafic 2006

Захлопнули машину с ключами внутри. Подскажите что делать ? В интернете по рено трафик нет информации как быть ( Вторых ключей нет

CIGAN 16.11.2016 07:40

Re: Захлопнулся renault trafic 2006

Вызывать аварийное открытие замков?..

Григорий Саныч 16.11.2016 07:41

Попробуй согнуть крючек из проволоки,снять нижнюю резинку стекла и попробьівать за тягу потянуть

cccvvv 16.11.2016 07:42

Цитата:

Допис від Григорий Саныч (Допис 394484)
Попробуй согнуть крючек из проволоки,снять нижнюю резинку стекла и попробьівать за тягу потянуть

та если бы знать где там эти тяги, не все же машины можно таким образом открывать

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від CIGAN (Допис 394483)
Вызывать аварийное открытие замков?..

а как это делается ?

Шкодник 16.11.2016 07:48

Забей в гугл аварийное вскрытие, сравни цену стёкла и вскрытия.

DRB 16.11.2016 07:58

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 394487)
Забей в гугл аварийное вскрытие, сравни цену стёкла и вскрытия.

https://goo.gl/lTxqcc

cccvvv 16.11.2016 08:07

Цитата:

Допис від DRB (Допис 394488)

конечно давай поищи, хоть одну ссылку можно в студию ? зачем умничать если по делу нечего сказать ? тем более написал же, что в интернете нет информации

Gena-street 16.11.2016 08:10

Уважаемый, только сегодня зарегистрировался, а уже начинаешь хамить. Загрызут быстро. Ну и скажи по-людски "вот блин не могу найти ничего, помогите".

cccvvv 16.11.2016 08:14

Цитата:

Допис від Gena-street (Допис 394490)
Уважаемый, только сегодня зарегистрировался, а уже начинаешь хамить. Загрызут быстро. Ну и скажи по-людски "вот блин не могу найти ничего, помогите".

Если я сегодня зарегистрировался это ведь не значит, что я гуглом не умею пользоваться, при этом я написал,что нет информации в интернете. У меня проблема которую я пытаюсь решить и прошу помощи, а человек заходит и дает ссылку на прикольчик для тех,кто не знает что такое гугл. По моему моя реакция вполне адекватна , да и не хамил я никому

Шкодник 16.11.2016 08:22

cccvvv,
Ты ждешь номер телефона? Или что?
Варианта три
Бить стекло
Пытатся вскрыть самому
Вызывать аварийщиков
Аварийку ищещь сам в своём городе, экстрасенсов где ты тут нет.

DRB 16.11.2016 08:23

Цитата:

Допис від cccvvv (Допис 394489)
конечно давай поищи, хоть одну ссылку можно в студию ? зачем умничать если по делу нечего сказать ? тем более написал же, что в интернете нет информации

Ви по лінку ходили? КУПА КОМПАНІЙ відразу які цим займаються.
купа...
дати лінк на першу? сек... для лінивих

Добавлено через 41 секунду
Перший результат
http://zamoksos.com/avariynoe-vskryt...FQllGQodZ54Djw

DRB 16.11.2016 08:26

У темі 1 долучень
Цитата:

Допис від cccvvv (Допис 394491)
это ведь не значит, что я гуглом не умею пользоваться

Значить

cccvvv 16.11.2016 08:33

Да емае, люди вы сговорились ? Выбить стекло или вызвать человека который за 50$ взломает замок это я могу и без форума сделать. В интернете есть кучу описаний по взлому различных авто..... открыть проволкой под стеклом, замкнуть контакты центрального замка под капотом и т . д. По трафику нет информации такой, потому и спрашиваю у бусолюбителей как выйти из ситуации

DRB 16.11.2016 08:40

не за 50 доларів а набагато дешевше.

І повір - люди недарма радять тут спеціаліста викликати.

При відсутності навичок навіть якщо начитатись (а такого відео ніхто викладати не буде зазвчай) можна і скло поцарапати і вбити ущільнювач. Та й взагалі щось зламати.

Якби Рено трафік можна було легко відкрити - вже давно було б купа інформації про це скрізь і всюди.

хто це вміє робити - або робить це за гроші або...........

А от так хамити незнайомим людям - це просто свинство.

Шкодник 16.11.2016 08:50

Это и хорошо что нет такой информации, ибо нечего таким делится.
Аварийщики нормальные хоть тп спрашивают прежде чем вскрывать машину.

Григорий Саныч 16.11.2016 08:58

Бенеш нить крепкую делаеш петлю которая затягивается,продеваеш между дверью и уплотнителем,накидьіваеш на защелку идатягиваеш крепко и тяни только не рьівком...

Добавлено через 2 минуты
Может я и не прав...не хочу обидеть автора темьі....но мне кажется что щас пойдут предложение услуг по открьіванию дверей

OlaF 16.11.2016 09:04

Вот все дают советы как открыть авто, человеку, который сегодня зарегистрировался, которого никто не знает. Вдруг он не свою машину открыть хочет?

Григорий Саныч 16.11.2016 09:07

Цитата:

Допис від OlaF (Допис 394502)
Вот все дают советы как открыть авто, человеку, который сегодня зарегистрировался, которого никто не знает. Вдруг он не свою машину открыть хочет?

И что теперь???? Ну зарегился сегодня так что теперь послать и все?? Тогда всех кто только появился на сайте и просит помлщи игнорить

Добавлено через 59 секунд
Ворьі не смотрят как открьіть а просто гєпают стекло...

DRB 16.11.2016 09:09

Цитата:

Допис від Григорий Саныч (Допис 394504)
И что теперь???? Ну зарегился сегодня так что теперь послать и все?? Тогда всех кто только появился на сайте и просит помлщи игнорить

Добавлено через 59 секунд
Ворьі не смотрят как открьіть а просто гєпают стекло...

Так підкажіть людині. Це ж елементарна річ.

Григорий Саныч 16.11.2016 09:19

DRB, а я что пьітаюсь

olexa 16.11.2016 09:24

Цитата:

Допис від cccvvv (Допис 394496)
Выбить стекло или вызвать человека который за 50$ взломает замок это я могу и без форума сделать.

На Віто, двічі бив скло, ніхто не брався відкрити, ні аварійщики, ні гопники, ні менти - ніхто. Всі казали, що без пошкоджень не вийде ніяк. Але досвід отримав на все життя. А скло водійське на Траф, свого часу, і коштувало 50$, 400 грн, зараз не знаю, але думаю, що так само. Міняти його, як два пальці..., коли мені авто грабанули, довелось займатись. Так що роби, як зручніше, а тут навряд чи хто знає до чого ти сам, особисто, схиляєшся. Так що поради, які відрізняються від твоїх міркувань, будуть дратувати.

cccvvv 16.11.2016 09:32

Цитата:

Допис від Григорий Саныч (Допис 394500)
Бенеш нить крепкую делаеш петлю которая затягивается,продеваеш между дверью и уплотнителем,накидьіваеш на защелку идатягиваеш крепко и тяни только не рьівком...

Дело в том , что в трафике эти защелки закругленные и при закрытой машине они залазят в обшивку двери что их даже не видно.

Город у меня небольшой, есть один мастер по взлому, сказал 1000 грн, поэтому я этот вариант сразу исключил. Стекло бить не вариант, завтра машина в рейс уходит, а стекло приедет по новой почте только через два дня

DRB 16.11.2016 09:33

Цитата:

Допис від Григорий Саныч (Допис 394507)
DRB, а я что пьітаюсь

Дивіться як це виглядає.

Людина питає як з пошкодженого жорсткого диска зняти інформацію.
Людині рекомендують здати диск в спеціалізовану фірму.

Але людина хоче розібратись і сама ковиряти диск, хоче щоб її навчили ції справі.

Справі, якої спеціалісти вчаться довго і нудно.

А людина хоче це зробити сама, сама розковиряти жорсткий диск дістати звідти інформацію.

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від cccvvv (Допис 394509)
Город у меня не большой

УРА!!!!!!!!!! нарешті ми взнали що Ви не в Києві!!!!!!!!!!!

прогрес!

Ще трішки - скажете в якому місті. Може й майстер на форумі знайдеться.

Vet 16.11.2016 09:35

стекло двери стоит на олх 400-500 гривен, по разборкам можно найти дешевле

Cem 16.11.2016 09:42

cccvvv, возьми манжету, которой в медицине используют для измерения давления / накачивают на руке/, подсунь в верхнем углу водительской /или пассажирской/ двери, подкачай, до появления маленькой щели, вольми проволку, и проволокой нажми кнопку открытия дверей на панели. После, если прийдется, опусти стекло, и подогни место, где было манжета

cccvvv 16.11.2016 09:42

Цитата:

Допис від DRB (Допис 394510)
Дивіться як це виглядає.

Пример не совсем уместен.

Я спрашиваю как мне доехать на машине из Одессы в Киев, какую дорогу лучше выбрать. А вы мне советуете сесть на самолет и долететь быстро и вообще не париться насчет дорог.

Григорий Саныч 16.11.2016 09:46

DRB, пьітатся открьіть...я когда то дамой приехал а ключи забьіл дома двери жена закрьівала,которая находилась далеко на тот момент.. Предлогали много вариантов от разбить стекло до мантировкой разломать замок окна... А аказалось все проще.. Вспомнил прикол с нитью,и карим образом открьіл окно и залез домой .
Забьіл добавить окно стояло на проветривание

DRB 16.11.2016 09:48

вдалого мазохізму..

Григорий Саныч 16.11.2016 09:49

Стекла все вклеяньіе??

Cem 16.11.2016 10:20

Цитата:

Дивіться як це виглядає.

Людина питає як з пошкодженого жорсткого диска зняти інформацію.
Людині рекомендують здати диск в спеціалізовану фірму.

Але людина хоче розібратись і сама ковиряти диск, хоче щоб її навчили ції справі.

Справі, якої спеціалісти вчаться довго і нудо......

А самое обидное, что вся процедура, которой долго и нудно учили человека, заключается в том, что бы купить слот под жесткий диск за 320гр., вставить его туда, и получить из него флешку....., а точней переносной жесткий диск...
Нет, я не против специалистов, которые выполняют сложные процедуры, но таких не найти, а все доступные- делают то, что может сделать каждый.

SERIY VOLK 16.11.2016 10:37

Цитата:

Допис від Cem (Допис 394515)
cccvvv, возьми манжету, которой в медицине используют для измерения давления / накачивают на руке/, подсунь в верхнем углу водительской /или пассажирской/ двери, подкачай, до появления маленькой щели, вольми проволку, и проволокой нажми кнопку открытия дверей на панели. После, если прийдется, опусти стекло, и подогни место, где было манжета

Опередил, только я хотел сказать заклеить верхний угол на двери и на кузове малярным скотчем и отгинать чем то деревянным типа кухонных лопаток

Darts-Trafik 16.11.2016 10:57

А чому би не вибити форточку-"трикутник"? Рука до ручки дотягнеться і легко,потім, заклеїти можна,до заміни?
У мене на двох іномарках захлопувались двері з ключами зсередини,тільки спец відкриє,а ви лише намучаєтеся!Нема спеца,то лише форточку бити.

Вик123 16.11.2016 11:08

Цитата:

Дивіться як це виглядає.

А ще непоганий варіант...
Людина щойно зареєструвалася та просить поради як взламати буса... Кому давати пораду? Чи просто допомагаєш людині, чи становися співучасником...

Cem 16.11.2016 11:18

Дело в том, что видео вскрытия авто полно, и не для кого не секрет, и машину без ключа не угонеш,...., а страшное- автор забыл ключи в машине- тут нет времени регистрироваться, набирать постов.....

DRB 16.11.2016 11:20

Цитата:

Допис від Cem (Допис 394521)
А самое обидное, что вся процедура, которой долго и нудно учили человека, заключается в том, что бы купить слот под жесткий диск за 320гр., вставить его туда, и получить из него флешку....., а точней переносной жесткий диск...
Нет, я не против специалистов, которые выполняют сложные процедуры, но таких не найти, а все доступные- делают то, что может сделать каждый.

Хороше порівняння... Якраз чітко в тему - Ви думаєте що треба вставити в карман (так воно називається)А проблеми насправді всередині жорсткого диску. Коли вмирає електроніка або ще гірше - фізиччне пошкодження..

От так і Ви думаєте про тих хто відкриває замки.
Багато замків прості, а багато мають свої секрети, треба знати будову системи дверей щоб одним легким рухом їх відкривати.

Я ж кажу - можете пробувати відкрити, якщо час і пошкодження які зробите обійдуться дешевше

Доречі якщо виберете бити скло - не забудьте спробувати мінімінізувати потім прибирання (якоюсь плівкою обклеїти чи нвіть не підкажу.

Бо після того як розбити скло треба мати ще й хороший пилосос або платити за прибирання (додайте до вартості)

Добавлено через 3 минуты
А от ці всі поради (підігнути рамку дверей чи щось десь запхнути підігнути) приведуть до того що або двері потім не будуть прилягати до ущільнювача, або тягу якусь зламають (і навіть спеціаліст вже не відкриє) і т.д....

Ви радите - самі робили це на трафіку? Подивіться на свою дверку - в нас не як у легкових - в нас дверка зверху зігнута...

Пішов за попкорном...

А перед тим як бити кутник - взнайте і його ціну, бо на Шкоді в мене кутник коштував в 3 рази дорожче за бокове скло, але бив його бо дорога ще була 2000 км до дому

Добавлено через 5 минут
От фото наших дверей для тих хто рекомендують їх гнути

https://lh3.googleusercontent.com/R6...OkAFtw=s643-no

ПавелК 16.11.2016 12:10

Просвердлить скло, потім натиснуть на кнопку опускання . Мабуть дешевше, чим щось інше.
( Такого не робив... )

DRB 16.11.2016 12:14

Цитата:

Допис від ПавелК (Допис 394545)
Просвердлить скло, потім натиснуть на кнопку опускання . Мабуть дешевше, чим щось інше.
( Такого не робив... )

Тоді вже краще думати про те як зрізати вклеєне скло (не знаю чи це можливо не пошкодивши його на закритих дверях (я б думав про задні якщо це не вантажівка - вони найменші)

Григорий Саныч 16.11.2016 12:35

ПавелК, прежде чем советовать нужно самому попробьівать просвнрлить каленку

vectra20 16.11.2016 13:01

парни
якщо вже шось ломати - то наверно проще скурочити ручку на задній дверці

а там вже і тяжка недалеко

DRB 16.11.2016 13:04

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394554)
парни
якщо вже шось ломати - то наверно проще скурочити ручку на задній дверці

ми от так пробували різні варіанти на іншому авто одного разу

в результаті отримали

1. зломану ручку
2. на двох вікнах порвані ущільнювачі скла
3. погнуті покорьожені 2 шумпури
4. все-одно били скло бокове бо машину не відкрили

:D

Шкодник 16.11.2016 14:29

Варвары))
Цикава ТС как вышел с этой халепи?

cccvvv 16.11.2016 15:37

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 394563)
Варвары))
Цикава ТС как вышел с этой халепи?

Пришлось вызывать мастера, отдал 500 грн.

В верхнюю часть водительской двери вставили специальное приспособление, накачали воздухом и дверь оттопыривается, жесткой проволокой через дырочку дергается ручка двери. Вот так на ровном месте -500 грн. Дешевле было бы маленькое стекло выбить, но машина нужна завтра на работе.

Всем спасибо за советы. Извиняюсь если кого обидел

Каспер 16.11.2016 16:14

от я прямо уявляю, як зараз хтось із "спеціалістів" по взлому замків читає тему і тупо рже із нас. Думає: ох, блін і лохи...:D

Cem 16.11.2016 16:42

cccvvv, ну, дверь не согнул?

DRB 16.11.2016 16:48

Цитата:

Допис від Cem (Допис 394576)
cccvvv, ну, дверь не согнул?

То вже на швидкості буде видно напевне лише

olexa 16.11.2016 17:41

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394554)

Для Н1 це найкращий вихід:meowth:, її ціна на розборках копійчана, не те шо на Н2!

Беза 16.11.2016 19:59

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 394492)
Варианта три

и четвертый, найти у кого такой же, разобрать карту, а дальше
Цитата:

Допис від Григорий Саныч (Допис 394484)

Добавлено через 5 минут
Да это все фигня, у меня 2 раза машина на морях закрывалась, последний раз заведенная( я писал) с полным баком солярки.

Alekss II 16.11.2016 20:19

Цитата:

Допис від Беза (Допис 394609)
и четвертый, найти у кого такой же, разобрать карту, а дальше

Добавлено через 5 минут
Да это все фигня, у меня 2 раза машина на морях закрывалась, последний раз заведенная( я писал) с полным баком солярки.

как разобрать карту если дверь закрыта ? не понял

А то что они пневматикой дверь отогнули - она не потеряла геометрию?

Беза 16.11.2016 20:24

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394620)
не понял

а вот так
Цитата:

Допис від Беза (Допис 394609)
найти у кого такой же

Alekss II 16.11.2016 20:46

Цитата:

Допис від Беза (Допис 394621)
а вот так

так и что дальше ...))

victor4 16.11.2016 20:50

[QUOTE дверь не согнул?[/QUOTE]
Я так, проволокой, два раза открывал, первый Мастер, второй Авео. А что делать если надо открыть, а помощи знаешь не будет. Правда лучше вдвоём, и без приспособлений специальных. Монтировочка и две досточки деревяные, тоненькие. Отгибаются они, двери аж самому страшно, но потом как и было. Авео вообще на рыбалке был, машине и двух лет не было - не осталось и царапины, только уплотнитель со средины чуть надорвался, да и то что проволока была неровная.. Но теперь автоматом сначала ключ в руку, только потом с авто выхожу.

olexa 16.11.2016 20:52

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394630)
так и что дальше ...))

Як ти швидко аву змінив!:shock: А далі, знаючи де тяжки на розібраному авто, хитрувати на своєму, замкненому, проволочкою з під ущільнювача її потягнути. Це ж як у анекдоті про гінеколога і ремонт квартири.

Беза 16.11.2016 21:11

спасибо Михалыч, а то ощущение такое, что стою на асфальте я в лыжи обутый

Alekss II 16.11.2016 21:37

Цитата:

Допис від olexa (Допис 394634)
Як ти швидко аву змінив!:shock: А далі, знаючи де тяжки на розібраному авто, хитрувати на своєму, замкненому, проволочкою з під ущільнювача її потягнути. Це ж як у анекдоті про гінеколога і ремонт квартири.

ну я принципе догадывался, ну кто ж даст свое авто разобрать))

ну а так с приоткрыванием двери - этот метод, будем знать ), ну так по такому принципу любое авто можно открыть..

отходя от темы тут недавно рассказали как народ снимает фары с каенов,
(у приятеля знакомые оставили авто вечером возле дома) - 2000$ за меньше чем минута.

https://www.youtube.com/watch?v=qK81Kh98bRU

Беза 16.11.2016 21:45

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394645)
ну кто ж даст свое авто разобрать))

после того как моя жена (тогда еще не жена) закрыла тойоту на пляже, после покупки сузуки, я сразу снял какрту что бы посмотреть куда проволоку засовывать.

Alekss II 16.11.2016 21:48

Цитата:

Допис від Беза (Допис 394647)
после того как моя жена (тогда еще не жена) закрыла тойоту на пляже, после покупки сузуки, я сразу снял какрту что бы посмотреть куда проволоку засовывать.

как вариант - надо было сфотографировать ))

а вообще народ еще делает дубликат ключа и кладет его в тайник - в бампер или к днищу ..)) чтоб просто можно было дверь центрального замка открыть.
или уже на крайний случай дома оставляет.

shuma34 16.11.2016 22:00

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394650)
а вообще народ еще делает дубликат ключа и кладет его в тайник - в бампер или к днищу ..)) чтоб просто можно было дверь открыть.

І також фото тайника, держномер і місце де постійно паркується авто. ;)
До речі в топікастера дублікату нема. Напевне він зробить належний висновок, і все ж цей дублікат зробить. Як мінімум нарізавши жало, шоб була можливість при потребі, при наймі двері відчинить. В ідеалі- потрібний дублікат з привязанним чіпом.
На рахунок, зламати задню ручку і добратись до тяг, вдімкнувши розпашонку.
Варіант проходить в тому випадку, коли автівка переробленна на пасажира. Тобішь. Відсутня вантажна перегородка.Внутрішні ручки, ЦЗ не вдкриють. Ну хіба що добравшись в ванажний відсік і демонтувавши ту перегородку.

Вик123 16.11.2016 22:02

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394650)
или уже на крайний случай дома оставляет.

На шнурочек и на шею)

Alekss II 16.11.2016 23:03

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 394655)
На шнурочек и на шею)

Тоже ваариант)

Центральном замке такое произойте вроде бы не должно , какая то доп. сигнализация стоит?

Кстати народ если смысл от дополнительной сигнализации ? и есть кто пользуется только центральным .
какой смысл от дополнительной если авто стоит где то на парковке?

vectra20 16.11.2016 23:10

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 394654)
І також фото тайника, держномер і місце де постійно паркується авто. ;)
До речі в топікастера дублікату нема. Напевне він зробить належний висновок, і все ж цей дублікат зробить. Як мінімум нарізавши жало, шоб була можливість при потребі, при наймі двері відчинить. В ідеалі- потрібний дублікат з привязанним чіпом.
На рахунок, зламати задню ручку і добратись до тяг, вдімкнувши розпашонку.
Варіант проходить в тому випадку, коли автівка переробленна на пасажира. Тобішь. Відсутня вантажна перегородка.Внутрішні ручки, ЦЗ не вдкриють. Ну хіба що добравшись в ванажний відсік і демонтувавши ту перегородку.

да ти шо.....
ти можешь кращий варіант предложить?
освіжу тобі память - дуже часто в перегородці є скло

тут аби в середину попасти...

Lucku 16.11.2016 23:23

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394657)
да ти шо.....

Эмммм...дико извиняюсь, но в некоторых машинах перегородка еще и выкручивается со стороны груз. отсека...а еще у многих там и набор ключей лежит)))):+1:

shuma34 17.11.2016 08:08

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394657)
да ти шо.....

Варвар! Аби щось трощить! :D

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 394654)
Ну хіба що добравшись в ванажний відсік і демонтувавши ту перегородку

Добавлено через 9 минут
Цитата:

Допис від Lucku (Допис 394659)
Эмммм...дико извиняюсь, но в некоторых машинах перегородка еще и выкручивается со стороны груз. отсека...а еще у многих там и набор ключей лежит)))):+1:

Правда, якщо мені пам"ять не зраджує, в тафах там іще є дві закльопки, які потрібно або висверлить, або зрубать.

Нуу... В деяких випадках ще й груз під дах завалений, який будеш змушенний витягувати, щоб добратись до перегородки. :)

DRB 17.11.2016 10:08

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 394672)
Правда, якщо мені пам"ять не зраджує, в тафах там іще є дві закльопки, які потрібно або висверлить, або зрубать.

Так і є
:)

cruiser 17.11.2016 10:37

Цитата:

Допис від victor4 (Допис 394633)
Но теперь автоматом сначала ключ в руку, только потом с авто выхожу.

У меня пульт сигналки всегда в другом кармане (отдельно от ключа авто).

Добавлено через 7 минут
Цитата:

ну а так с приоткрыванием двери - этот метод, будем знать ), ну так по такому принципу любое авто можно открыть..

Не вариант, что любое, например у меня защёлка рядом с ручкой открывания, такая кнопочка, а не палочка возле стойки.

olexa 17.11.2016 11:18

Цитата:

Допис від cruiser (Допис 394682)
например у меня защёлка рядом с ручкой открывания, такая кнопочка, а не палочка возле стойки.

У мене взагалі ніяких ні паличок, ні кнопочок нема і замок є лише у водійській дверці. Авто брав з двома ключами і було таке враження, що ними не користувались взагалі, хіба що одним, і то не виймаючи з замка.
Цитата:

ну кто ж даст свое авто разобрать))

Бусоводу запросто, якщо час буде.:Laie: Ще й сам розібрати можу.:ah:
Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394656)
какой смысл от дополнительной если авто стоит где то на парковке?

Ну не завжди ж воно там стоїть, невже нікуди не виїжджає. У мене два комплекти ключів з брелоками додаткової сигналки двостороннього зв'язку + штатний ЦЗ. Так от, якщо закриваю на ЦЗ, а потім ставлю на сигналку, - то щоб відкрити авто треба також задіяти обох у зворотньому порядку. Інакше або спрацьовує сирена, або не відкривається авто. Тобто при спробі сканування треба обидва сигнали ловити, що думаю не робиться через гемор. Ну і крім того, на брелок приходить сигнал коли хтось зачепив "Самурая", спрацьовує десь до 300-400 м, точно не міряв, а пише 500 м.

Lucku 17.11.2016 12:41

Цитата:

Добавлено через 9 минут

Правда, якщо мені пам"ять не зраджує, в тафах там іще є дві закльопки, які потрібно або висверлить, або зрубать. :)

Я же не говорил про траффики. У меня на коннекте все снималось без заклепок при помощи ключа и трещетки.
А вот открыть двери механически наверное не выйдет на форде.... Замки электронные и без пимпочек блокировки на дверях( а-ля жигуль) как на трафах я не знаю, потому извиняюсь...

vectra20 17.11.2016 13:28

Цитата:

Добавлено через 9 минут

Нуу... В деяких випадках ще й груз під дах завалений, який будеш змушенний витягувати, щоб добратись до перегородки. :)

це бесіда не про що.....
як замкнешь авто , то будешь ще й не так присідати.....
і не обовязково щоб був ключ один. це я про то щоб не було балачок , що тре мати 2\3\4\10 ключів
це може статись в зовсім другому місті. а ключи запасні дома

али 17.11.2016 13:31

http://xn--80aeauugkd5a.xn--p1ai/pos...lt-trafic.html

Добавлено через 1 минуту
упс....до 2001 года))))

Gazda 17.11.2016 19:23

Може трохи не та тема, але памятаю легенду розказану років шість тому одним добрим знайомим як він у Криму (був на відпочинку) випадково закрив заведену машину з включеним кондиціонером, довго думав що робити аж поки один дядечко не дав пораду подзвонити додому і попросити піднести до телефона другий брелок від сигналки та натиснути кнопку відкривання дверей - бивсі мало не ногами в груди що спрацювало...:shock:
Я, правда, не повірив, подумав що багато сонця і вина могли повпливати на мого знайомого.
А може дійсно працює така схема, га?:maybe:

Lucku 17.11.2016 19:36

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 394797)
Може трохи не та тема, але памятаю легенду розказану років шість тому одним добрим знайомим як він у Криму (був на відпочинку) випадково закрив заведену машину з включеним кондиціонером, довго думав що робити аж поки один дядечко не дав пораду подзвонити додому і попросити піднести до телефона другий брелок від сигналки та натиснути кнопку відкривання дверей - бивсі мало не ногами в груди що спрацювало...:shock:
Я, правда, не повірив, подумав що багато сонця і вина могли повпливати на мого знайомого.

Набухались как-то и решили проверить))) на 639том Вито не работает))))
:D

Вик123 17.11.2016 20:00

Gazda, Володя, з якого чуда воно буде працювати? Мікрофон телепона не сприймає імпульси чи радіохвилі, тільки звукові коливання.

Alekss II 17.11.2016 20:45

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 394797)

Бред , но вам никто не мешает проверить легенду, телефоны есть у всех)) предварительно пригласив вашего знакомого чтоб он продемонстрировал это на своем авто.

wasya 17.11.2016 20:49

Цитата:

Допис від olexa (Допис 394684)
Авто брав з двома ключами і було таке враження, що ними не користувались взагалі, хіба що одним, і то не виймаючи з замка.

також взяв з двома ключами...але враження від ключів було навпаки,такі зачухані,з диркою посередині...здавалось,що авто стільки років,як мені,судячи з ключів...замінив корпус ключа..і авто,як нове :D

Alekss II 17.11.2016 20:52

Цитата:

Допис від olexa (Допис 394684)
У мене взагалі ніяких ні паличок, ні кнопочок нема і замок є лише у водійській дверці. Авто брав з двома ключами і було таке враження, що ними не користувались взагалі, хіба що одним, і то не виймаючи з замка.

Бусоводу запросто, якщо час буде.:Laie: Ще й сам розібрати можу.:ah:

Ну не завжди ж воно там стоїть, невже нікуди не виїжджає. У мене два комплекти ключів з брелоками додаткової сигналки двостороннього зв'язку + штатний ЦЗ. Так от, якщо закриваю на ЦЗ, а потім ставлю на сигналку, - то щоб відкрити авто треба також задіяти обох у зворотньому порядку. Інакше або спрацьовує сирена, або не відкривається авто. Тобто при спробі сканування треба обидва сигнали ловити, що думаю не робиться через гемор. Ну і крім того, на брелок приходить сигнал коли хтось зачепив "Самурая", спрацьовує десь до 300-400 м, точно не міряв, а пише 500 м.

Сигналка походу нужна чтоб узнать что тебя цепанули на парковке..))

Интересно на наших авто центральный замок легко ли отсканировать ? Вопрос к спецам.
Даже если машину вскрыли , без ключа ее труднее угнать или я не прав?

vectra20 17.11.2016 21:32

грабер делает перехват радиоканала
думаю и существуют другие обходчики того же иммо.....
если есть время - - завести можно и без обходчика

Alekss II 17.11.2016 23:55

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394820)
грабер делает перехват радиоканала
думаю и существуют другие обходчики того же иммо.....
если есть время - - завести можно и без обходчика

Так вот вопрос, а если смысл в установки доп сигнализации или нет?

vectra20 18.11.2016 06:57

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394833)
Так вот вопрос, а если смысл в установки доп сигнализации или нет?

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394816)
Сигналка походу нужна чтоб узнать что тебя цепанули на парковке..))

ну и некоторыее доп.опции

Gazda 18.11.2016 08:18

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394838)

Мені подобається функція показу температури в автівці, ключі лежать на тумбочці біля ліжка, глянув на брелок і вже знаєш шо там на дворі робиться, особливо для зими актуально.

DRB 18.11.2016 08:20

Дившися такий.... як автівка від тебе від'їзджає... зі злодієм за кермом, зате знаєш температуру (тьфу-тьфу-тьфу)

Alekss II 18.11.2016 08:30

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394838)

Не это хорошо что я отвечаю сам на свои цитаты ))

но может я ошибаюсь ) а что за доп.опции так ли они важны.

DRB 18.11.2016 08:35

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394847)
Не это хорошо что я отвечаю сам на свои цитаты ))

но может я ошибаюсь ) а что за доп.опции так ли они важны.

Наприклад Вебасто включити :)

Alekss II 18.11.2016 08:37

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 394845)
Мені подобається функція показу температури в автівці, ключі лежать на тумбочці біля ліжка, глянув на брелок і вже знаєш шо там на дворі робиться, особливо для зими актуально.

как называется ваша сигнализация ?

Наверно сама простая защита это секретка где то в авто.. как у брата в свое время была на ниве открыта пепельница авто ни куда не едит ))

А так у знакомого на прадо был чип спрятан в салоне и на руке типа браслета и без отсутствия последнего авто не заводится.

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від DRB (Допис 394848)
Наприклад Вебасто включити :)

Мне вот интересно есть авто с дистанционным запуском, как зимой народ поступает - зимой на ручник буса не поставишь - прихватит, ставишь на передачу..

DRB 18.11.2016 08:43

Якщо дуже цікавить віддалений запуск то можу дати контакти людини (але не впевнений що знайду, треба поритись). Робить сам компи якими робить цей запуск. Я ставив на автомат на грандіс, але на дизель не бачу сенсу це робити. занадто довго грітись

Так от в нього там є свій алгоритм який перевіряє чи бува не забули зняти з передачі. Не памятаю чесно - описував.

Alekss II 18.11.2016 08:46

Цитата:

Допис від DRB (Допис 394852)
Якщо дуже цікавить віддалений запуск то можу дати контакти людини (але не впевнений що знайду, треба поритись). Робить сам компи якими робить цей запуск. Я ставив на автомат на грандіс, але на дизель не бачу сенсу це робити. занадто довго грітись

Так от в нього там є свій алгоритм який перевіряє чи бува не забули зняти з передачі. Не памятаю чесно - описував.

да не понятно - есть там проверка, но авто стоит то на передачи..

Кстати вот такой запуск авто не становится ли дополнительной брешью в защите - для запуска авто без ключа грабителем...

DRB 18.11.2016 08:56

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394853)
да не понятно - есть там проверка, но авто стоит то на передачи..

Кстати вот такой запуск авто не становится ли дополнительной брешью в защите - для запуска авто без ключа грабителем...

стає. але у того шамана і тут була якась перевірка (обходчик не актиувався якщо не з брелка) І якщо без ключа пробував тронутись - машина глохла

Gazda 18.11.2016 18:31

Цитата:

Допис від DRB (Допис 394846)
Дившися такий.... як автівка від тебе від'їзджає... зі злодієм за кермом, зате знаєш температуру (тьфу-тьфу-тьфу)

Нам такі розклади не підходять, ну нафіг.:out:
Як варіант тре тиснути спецкнопку на пульті щоб авто заглохло, походу доганяти і настроюватись як і куди бити монтіровкою того драйвера.:tomato:

Eugene 18.11.2016 19:46

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 394939)
куди бити монтіровкою того драйвера.

І тут питання: Як часто з вами монтіровка?
- Да, практично, завжди... в автомобілі, в якому вже знаходиться "драйвер", тобто вона вже у нього. Тому у законного власника більше шансів відхватити тією монтіровкою. Замкнутий круг. Хоча, уявляю законного власника, який в продуктовий магазин йде з монтіровкою. Картіна маслом.

Alekss II 19.11.2016 08:33

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 394939)
Нам такі розклади не підходять, ну нафіг.:out:
Як варіант тре тиснути спецкнопку на пульті щоб авто заглохло, походу доганяти і настроюватись як і куди бити монтіровкою того драйвера.:tomato:

Тогда лучше всего gsm сигнализация , смс сообщением можно отключить авто, и отследить тоже.

Gazda 19.11.2016 19:14

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394993)
Тогда лучше всего gsm сигнализация , смс сообщением можно отключить авто, и отследить тоже.

Нема в мене такого, сигналка KGB.

Григорий Саныч 21.11.2016 19:32

смотрю на эти посты и ржу:lol: когда вы наконец поймете??? что если захотят скамуниздить ни одна сигналка не поможет... у нас одним летом 3 крузака сперли.... и не одного не нашли

Gazda 21.11.2016 20:46

Цитата:

Допис від Григорий Саныч (Допис 395208)
смотрю на эти посты и ржу:lol: когда вы наконец поймете??? что если захотят скамуниздить ни одна сигналка не поможет... у нас одним летом 3 крузака сперли.... и не одного не нашли

Сигналка у моїй автівці встановлена у першу чергу для розширення функцій контролю типу удар чи знайти авто на стоянці, якщо захочуть сперти саме мою автівку то заберуть без зусиль і питати мене не стануть, хоча лишній клопіт може і стати на заваді для викрадачів.
Ржати можна ще довго, просто треба зрозуміти що ми живемо у такому суспільстві яке спотворене тими чи іншіми хибами і ми самі це дозволяємо робити живучи по принципу " моя хата з краю".

Alekss II 22.11.2016 07:35

Цитата:

Допис від Григорий Саныч (Допис 395208)

Ну не все смогут стянуть это раз..

А те кто могут стянуть их эти тачки просто не интересуют )) как ты сказал есть крузаки.

Григорий Саныч 22.11.2016 08:38

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 395254)
Ну не все смогут стянуть это раз..

А те кто могут стянуть их эти тачки просто не интересуют )) как ты сказал есть крузаки.

Самое главное чтоб не нашёлся клиент на эти авто... А если даже и поставил приблуду чтоб отслеживать движение авто ,то об этом нужно молчать

Каспер 22.11.2016 08:49

У знайомого був Спрінтер із крутим джіпіес трекером, то знайшли тільки видертий... джіпіес трекер

SERIY VOLK 22.11.2016 14:13

У нас недавно средь бела дня Акуру и.о. начальника милиции упёрли, никакие охранные системы не помогли, GPS трекер пропал через несколько минут, люди пришли сели и уехали...

Sumrak 22.11.2016 19:35

ой ребятки) октрывается всЁ )
К сожалению.
Вы видели статистику угона ланУсов? Я прозрел.

а по теме- любая дверь отодвигается в сторону двумя пальцами. Вставляется трубка. В нее проволочка жесткая и дергается ручка изнутри. Это для ламеров. Профи не знаю как открывают)))
знаю потому что так открыл сто-шник мой работающий гольф с ключами внутри ( ручка вод.двери не работала, остальные закрыты как во всех америкосах) - я завел, вышел покурить и ..закрыл дверь) ..Стекло стало жалко. Минут 20 потратили..

jim-jim 27.11.2016 22:23

сейчас такие глушилки, что от машины в радиусе нескольких метров телефоны не работают, а ВЫ про треккер) если е подготовленный угон, конечно, то шансы есть

Vespen 13.04.2017 20:03

Цитата:

Допис від cccvvv (Допис 394482)
Захлопнули машину с ключами внутри. Подскажите что делать ? В интернете по рено трафик нет информации как быть ( Вторых ключей нет

Мою когда пытались угнать, ломились через форточку сдвижной двери. Каким-то инструментом круговым движением (по стеклу были видны следы) оторвали планку крепления форточки от стекла + были видны потеки какой-то жидкости. Далее форточка была слегка отодвинута (вместе с планкой) и пытались наверно открыть уже саму дверь изнутри, скорее всего каким-то примитивным приспособлением.

Я вернулся через минут 5, так что думаю до 2х минут им понадобилось.

Т.е. такой вариант все же лучше чем разбивать стекло, если у кого форточка есть.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:36.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©