![]() |
Потолок!
Куплю потолок для Віваро коротка база.
|
Re: Потолок!
Да его трудно найти я уже его 2 месяца ищу
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
З вентиляцією коли долар ще був 13 ціна на коротку була 5000 грн і вище,
на довгу, до речі, взагалі не бачив ніде в продажі з вентиляцією. Десь на Сландо є кадр який розбирає мох і болото, спробуй знайти там (файне місто Тернопіль - він багато чого продає). Якщо давно шукаєш - кину зараз знайду телефон телефончик людини, він під замовлення мені салон пасажира коротку базу знайшов, коли я вже зневірився знайти те що хочу. Єдине - він з Нововолинська. Я так розумію вони возять з дойчландії, голандії в Польшу буси, там розбирають і під замовлення раз в тиждень-два привозять все сюди. |
я продал с вентиляциею за копейки)
но вопрос в другом - а зачем вентиляция? Или все остальное есть для ее правильной работы? в тему номера - а потолок обычный где найти? мне надо просто металл зашить временно каким-то бердичевым.. |
Цитата:
Возьми временно натяни подложку под ламинат, только толстую и прикрепи газелевскими клипсами, аналоги родным и двухсторонним скотчем. |
У темі 1 долучень
Цитата:
у них (перешивщиков) есть лекала ... делали с ЮСБ плиты 6-8мм. (три куска) сначала среднюю часть ЮСБ прикрутили к усилителям, обшили, потом боковые ЮСБ со стороны улицы вставили обшивочную ткань прижали и прикрутили, потом проклеили ткань и остатки закрыли алюминиевыми уголками (строительный профиль который используется в ваннах) |
До речі - порийся в гуглі - хтось в Україні вже виробництво був запустив цього чуда...
І навіть десь тему з відгуками бачив Добавлено через 2 минуты ось, знайшов https://www.youtube.com/watch?v=CoCQnmxZAl8 http://myphone.info/message/16041214...afic_Long.html |
У меня такой стоит.
Достойный потолок за эти деньги. |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
я тоже б купив на коротку базу потолок
|
Цитата:
Цитата:
|
Да трохи дороговато.:(
|
я так і не поняв яка ціна
|
Яка ціна тобі цікава!
|
Коротка база з воздуховодами ан сландо є за 7000 грн (той же тернопільський що я писав)
|
Цитата:
|
Хто там шукав - дивіться свіже оголошення - реально низька ціна - але перевірити думаю знайдемо як
Блін - щось лінк не можу вставити... подивіться сландо пошук "Стеля Renault Trafic" лінк кривим вставляється чомусь. СЬогодні добавили оголошення |
Дякую подивимся.
|
еще есть варианты - советы-как сделать потолок в тачку самому? Не спеша, сидя на дачке? (цель=-аккуратно зашить металл)
где то писали - не могу найти.. Потолок временный.Надо зашить железяку вверху. Вибру уже поклеил. Машина нужна для работы с пассажирами. (пассажирками:) Фанера? п.с. модераторы, если можно- тему как то скрестите с пол-потолок? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:00. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©