![]() |
Що за глюк?
Привіт всім! Така ситуація, завожу машину, включаю першу передачу і помалу відпускаю зчеплення щоб рушити і машина відразу глохне. Потім завожу все окей. Ще раз завожу включаю першу педаль газу не реагує, виключаю передачу і знову включаю все нормально поїхав. Хто що думає колеги?
|
Re: Що за глюк?
ручник
|
Цитата:
Василий Мироненко, ижи по словам: педаль газа не реагирует. Скорее всего форсунки ремонтировать. |
Цитата:
А по поводу ручника - норм. теория ;) |
Я конешно вибачаюсь але який н... ручнік? Шутніки блін
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Чижик ти ж у нас грамотний то скажи в двух словах
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
В одной из форс подвисает игла, от сего мозги в шоке, и при этом глюке, на экране диагностического прибора коррекция по форсам 0. |
А если серьезно лично я с бубном не хожу вокруг машины. Сразу сканирую мозги и не просто сканирую, а в различных режимах, плюс пробная поездка с подключенным компьютером. Это дешевле чем "метод научного тыка". Намек понятен?
|
Тоді посовітуйте в Києві чи області майстра по форсам
|
Василий Мироненко, Рома з Переяслав-Хмельницький, я в нього робив тай не тільки я.....0667247494.
|
Учора був на діагностиці, помилка P0100 низкий входной сигнал цепи датчика масового расхода воздуха, це капут расходомеру? Підкажіть чайнику:-)
|
якщо параметр повітря на холостому ходу не відповідає 30-40 то так, а так. перевір фішку. така помилка з'являється коли знімаєш фішку на робочій машині.
|
Як його перевірити, на діагностиці? А де він взагалі стоїть той расходомер?
|
Цитата:
Цитата:
|
Зняв, авто перестало взагалі їхать!
Добавлено через 14 минут Ще мені говорили шо потрібно прошити ЕГР, іншими словами заглушити перепрошивкою... |
Цитата:
|
Цитата:
А по твоей проблеме : попробуй обнулить ошибку, завести мотор , проехаться , опять подключить диагностику - если появилась опять та же ошибка- как минимум попросить у кого нибудь с рабочей машины воздухомер для пробы. Сегодня был у электронщиков по своим вопросам и видел как раз как у собрата проводку на воздухомер ремонтировали- перетерлась- это тоже может быть причиной. Ну если нет- то уже подсказали с форсами |
добрый день я сталкивался с такой проблемой пока не отремонтировал форсунки также мучился и педаль не реагировала и тяга пропадала ремонт встал в 3300грн в хмельницком.
|
Ребята, начала давиться машина, на диагностику еду в пятницу. До замены фильтров еще 3000км. Хочу услышать ваши мнения, возможно у кого то такое было. Грешу на форсунки(Не дай бог). Что может быть? :dash2:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
а мотор у тебя какой?
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 52 секунды Цитата:
|
Цитата:
Ты бы в профиль добавил мотор, чтоб не гадать |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
olexa, не сочти меня за болабола, не могу добраться в склад, очень большая загркуженность, уезжаю в 4, возвращаюсь в 23, вышлю полюбому, если подойдет,
|
Цитата:
|
Доброго дня бусоводам. В мене вилізла така проблема, машина почала трохи притуплювати до підхвату турбіни (при низьких оборотах), але всерівно після підхвату розганяєця вяло, таке відчуття що педаль газу не зразу реагує (на форсунки не грішу бо восени була заміна розпилювачів і робила провірена людина), але вчора коли підключив оп-ком і подивився на заміри по дмрв то звернув увагу, що не на заведеній машині показник 15кг/год, при заведенній на холостих, показник спочатку пригає до 54кг/год, а потім падає до35кг/год і не стабільно то пригне до 37 то впаде 33. Помилок ніяких не викидає, при зняті фішки з дачика авто спочатку глохло, але через пару попиток все таки запрацювало з знятою фішкою з ДМРВ і таке відчуття, що двигун мягше набирає обороти (входу), але всерівно не так як було раніше. Фільтра всі заміненні (Пурфлюкс), клапан ЕГР почищений, я грішу на ДМРВ, а що Ви підкажите?
|
Цитата:
|
CheRcH, я знайшов проблему - трандюсер.
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:01. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited