![]() |
Продам Трафіка 2,5 дсі
Продаю свого Трафа http://auto.ria.com/auto_renault_tra..._13106141.html
|
Re: Продам Трафіка 2,5 дсі
Freedom, а что так?
Удачной продажи. |
Dvakyma,треба авто по менше і гроші на будівництво
|
машина ще в продажі
|
можливий обмін на скудо і аналоги
|
А разве ты что-то выиграешь в цене?
Явно в ремонт сразу надо будет потратиться, да и пробег у авто будет не детским. Я понимаю Symbola 10-летнего взял бы, получил бы выигрыш в цене. |
milon, цікавить скудо 2004-2006, і є варіанти на обмін з їх доплатою, но ще чекаю.... симбол не підходить
|
Это называеться меняю шило на мыло...
|
h1m1k, щось типу того
|
DenVivaro, спасибі, я такі авто вже мав, дві машини з різними двигунами, знаю на що дивитись
|
9000 ще продаю або обміняю http://auto.ria.com/auto_renault_tra..._14095876.html
|
Freedom, какая длинна грузового отсека?
|
2.4 м до передніх сідушок, но влазить вантаж (труби, арматура, і т.п) і 3 м якщо косяком під двоюку класти
|
вопрос об этом конкретном экземпляре, а не о каком-то абстрактном, без дубль-кабины.
|
якщо без дубля то 2,4, якщо з дублем, то приблизго 1,5, + в низу є ніша для довгих речей
|
Цитата:
|
продаю ціна 8650 у.о.
|
ціну змінено 8300, кінцева без торгу, продається до 1,12,14 дальше продаж не актуальний
|
Ужас как рынок встал.Такую цену раньше б ее оторвали с руками.Удачи в продаже.Я ссылку другу скинул,может позвонит-заберет.
|
Цитата:
|
Цитата:
Ниша под сидухами 25см в высоту, 70 в ширину, и где то еще 35-40 см в глубину. |
WolkCub, спасибо за очень своевременный ответ, но я давно уже купиль трафега.
|
кінцева ціна 8000
|
|
Freedom,
интересуются хоть машиной? Или даже не осматиривает никто? |
на обмін валом, видно продаж мало, а купити, так раз в тиждень хтось подзвоне, на базар не ганяю, так тільки в неті
|
7700 може кого цікавить
|
Терміново 7500 далі вже нема куда ціна грузовиків пустих
|
Гони на базар.
Я коли Грандіса продавав - теж казали - голяк, 9-9,5 максимум ... за 11 з копійками на ринку на третій виїзд продано, на четвертий виїзд трохи дешевше ще й товариша Грандіс продали. Скажімо так - 1-2 рази виїдеш і вже будеш розуміти, чи є зараз хоча б якийсь попит чи ні |
Здравствуй, я извиняюсь что не в тему, прочитал в описании что на GPS, карта Украины, (у меня такой же навигатор, родной), где эту карту можно взять? Спасибо.
|
DRB, спасибі за пораду треба попробувати
S.v.a., скачав на якомусь сайті здається тут http://www.lagunaclub.ru/forum/archi...hp/t-8333.html я на форумі вже писав про це забий в пошук має бути |
7400 продаєм
|
Freedom,
Дай номер объявления машины, а то по ссылке непонятно где твоя машина. У меня знакомый ищет недорогую трафообразную технику! ;) |
Tkach73, забув обновити силку http://rst.ua/oldcars/renault/trafic...c_3736384.html
|
Freedom, если пассажир тогда почему перегородка стоит? И сколько мест по паспорту?
|
Григорий Саныч, по паспорту 9, перегородку сам ставив, мені так зручно, в машині прохолодніше літом, тепліше зимою, менше шуму, груз не літає по салону, я так хотів, просто як брав машину вона вже була по доках 9, з даї до цього часу проблем жодних не мав
|
Freedom, если пассажир тогда должны быть все окна и некакой перегородки..... Я ряд сидений 3й есть? И по док 9+1 или 8+1
|
Григорий Саныч, мене влаштовує так як є, і задні вікна мені без потреби, заднього ряду нема, по док 8+1
|
у пасса у меня у бати тоже нет задних окон! сиденья все стоят 8 а вот перегородку мент доколибался! я её снял после того случая!
|
Саме так, за перегородку можуть доколупатись, за сидіння ні.
Бо сидіння можна знімати навіть по паспорту в пасажирському бусі. а от перегородку треба зняти. |
DRB, при постановке на учёт его вид груз пас а не пас
|
У темі 1 долучень
главное не вид снаружи! стекла второго ряда есть! есть нормально для пасса! у меня так, там главное сиденья
|
dmishanya, почитайте как должны выглядит пас... Груз пас......и груз уже сталкивался с этой проблемой кагда знакомому помогал ставить на учет
|
У темі 1 долучень
у меня два буса! что читать??? два пасса! выглядят по разному! может не будем забывать что инспектора в МРЕО от регионов сами себе лекари как и гайцы на дорогах! у меня бус есть 8мест по факту все в ориджинале, стекла всё как с завода!!! катаемся уже 8 лет а в доках 2-х местный
|
dmishanya, ну что я вам скажу батенька......чтоб и дальше так было без пооблем:beer:
|
гайці пиняли не раз. проїжаю через капе що місяця не одноразово ніяких зауважень, задні стьокла принципово не ставив і ставити не буду, перегородка знімається за 10 хв, так що я проблем не бачу, в мрео є можливість при постановці не вказувати кількість місць, але це так в нас можна було зробити.
|
Freedom, правельно говорил....было как сейчас х.з
|
что предыдущая Вивара была пассом с одним рядом стекол что сейчас Мастер. Проблем нет ни в Сумах, ни в Киеве ни в Харькове. В Днепре тоже был без замечаний. Три раза сплюнул.
|
РЕБЯТА Я ТОЛЬКО РАД ЗА ВАС:beer:ЧТО ЭТИ СЦУКИ НЕ ТРОГАЮТ....НО ЭТО ВСЕ ДО ПОРЫ ДО ВРЕМИНИ....НУЖНО ЕЗДИТЬ НА АВТО К КОТОРОМУ МЕНТ НЕ СМОЖЕТ ДОЕ....АЦА ИМХО
|
Цитата:
|
Цитата:
|
S.v.a., цікавляться, но не купляють, чогось чекають, ..... чуда якого не буде... перекупи саме більше достають но за їх ціну не продам
|
тема не актуальна МОДЕРАТОРИ УДАЛІТЬ
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:49. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©