![]() |
салон трафік generation 2012року
У темі 5 долучень
салон в ідеальному стані ціна всіх пластіків. вікон.сідушок.потолок з клімою. 5000 вічно зелених
|
Re: салон трафік generation 2012року
Цитата:
|
Саш, це все-рівно дешевше, ніж розтаможити законно отого Генерейшена! Аби високі були, то мабуть дав би!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Horton, він мав на увазі вантажний.
|
Цитата:
|
А я сразу подумал "бляшака" от бляшанка, то есть консервная банка. И по смыслу подходит. Но, если пригнать "бляшака" и поставить туда салон за 5000 уёв, то продать его нужно будет уже не на 5000 дороже, а БОЛЬШЕ.
|
Цитата:
|
у меня фото не отображается
Добавлено через 7 минут дайте лафет - скидываемся я салон заберу остальные мотор, стекла кузовщины коробки)) фары и т.д)) http://suchen.mobile.de/auto-inserat...rt=ALSO_EXPORT |
Цитата:
|
Sumrak, це мені здається не генерейшен(пройми вікон без пластику, здається), два таких зараз у Білій Церкві є, барахолять, правда не 2,5, а 1,9(100). Салон там мінімальний і точно не вартий тієї роботи, аби тягнути його сюди.
Упс. Ігор випередив. |
olexa,
блин ссцыла не та! я вижу что это "беДняк" :) но суть вы поняли) 3 евро видел сегодня - бока нет а так все целое. |
[quote="Sumrak;187822"]у меня фото не отображается
Добавлено через 7 минут дайте лафет - скидываемся я салон заберу остальные мотор, стекла кузовщины коробки)) фары и т.д)) http://suchen.mobile.de/auto-inserat...rt=ALSO_EXPORT[/qu такий салон в мене без вікон 10-13тис.грн від стану |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
ну кому то и за дорого продают в Бел.цер.кто то ищет ещё дешевле!https://busovod.ua/showthread.php?t=...D2%CE%CB%CE%CA |
Вовка, ти був на розборці коли нь? Коли клієнти над душею висять і кожному щось треба, і очі у всіх квадратні - і те хочу, і те.., і друге і то обов"язково зараз. А технологія розборки має свої особливості, так що приїдь і подивись сам, а не чекай щоб хтось шось для тебе зробив. У людини клопоту за очі вистачає!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
забираєм салон бо треба іхати по другі
|
блин классный салон конечно. Но такое вложение ну или затрата.. - это надо настроить себя ездить на машине лет 10))
п.с. типо апнул. |
Derya,
Есть еще в наличии? Приехал бы. Но нужны сразу на месте ещё услуги по установке. |
У темі 4 долучень
появився другий салон generation 2006рік
в комплект входить: -сідушки на 8 місць -всі пластмаси від передньої панелі і до ляди - потололки та підлога ціна 3500зелених |
Derya, про шу извинить. Не хочу никого обидеть, но салон не совсем от generation.:meowth:
|
а який
|
Скорее версия Passanger.
В версии generation, передние сидения идёт поворотные, а диван салона и сидения одинарные второго ряда установлены на салазки. На обшивке боковины салона, не подстаканники, а столик должен быть. |
пасенджера бачив щоб карти були аж до стелі
передні є поворотні |
Вот салон Генератиона.
http://vodi.la/components/auto/photo...2a4406ec-3.jpg |
из-за нового закона об акцизе за переделку лучше снизить цену думаю
|
Ну і як завжди.
Цитата:
Є такі? |
Интересно, а кому нужен сейчас комплект салона? В связи с введением акциза на переоборудование!
|
|
Цитата:
|
пластмаси є всі шо невидно машина стоїть з якої знімав
|
Цитата:
|
Derya, вот по Вашей ссылке и подтвердилась комплектация Trafic Passenger. :Laie:
|
А ти впевнений, що саме "ти знімав ті пластмаси з буса", як ти пишеш?
Бо я розумію, що Познань трохи далеко від України, але ж не на стільки, щоб дурити людей. |
Kord на що ти намікаєш?
я б сам такий взяв но ціна кусається ще 2500 можна було подумати і то.... як продаватимеш того ніхто не оцінить в твому авто |
Він трохи вище писав, що
Цитата:
Навіть фото ті самі :D Я не проти того, щоб показати фото, домовитись про ціну, привезти його з Польщі. Але не треба обманювати, й продавати "не свій лісапєд" Ціна там 2500$, до речі - халяви нема й там(( |
На базаре два дурака, один продает, другой покупает.
|
Да уж, хорошо,что есть еще те,кто может сказать правду.Игорек молодец.Спасибо за то что уличил того,кто решил наживиться на рубчик больше ,чем оно есть.Derya,среди бусоводов так не делают.А если делают,то не долго.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:42. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©