![]() |
Датчик уровня топлива.
Доброго дня всем.
Недавно купил Опель Виваро 2005 г. Датчик топлива (электронный) работал нормально, красная лампочка недостатка топлива загоралась. На днаях столкнулся с проблемкой - горят все деления, хотя за день до этого было на 1 деление меньше. После заправки "до полного" проехал больше 200 км, так что бак не полный. Помогите разобарься, что бы это могло быть и как решить? |
Re: Датчик уровня топлива.
Проедте ещё немного. Деления начнут пропадать.
|
Цитата:
|
или покатаешься посмотришь что деления гаснут например через 90 км, а потом когда вдруг погаснут одно за другим через например 10км сразу тревога- хотя по итогу расход не меняется, а получается датчик топлива выделывается.
|
У меня только через 200-250 км стрелка опускаться начинает
|
Цитата:
|
Цитата:
|
alexusaty, потом падает почти на глазах. Особенно если на тапочек давить
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Всем спасибо за ответ!
Но, деления так и не шевелятся, горят все, а уже больше 300 км проехал. Ну, подожду еще.. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Сегодня погасло одно деление!!!
Все стало на свои места! :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Или слили за ночь))) У меня одного деления хватает на 140 км потом гаснет.
|
Цитата:
|
В мене передостанньої поділки вистачає на більше км ніж останньої.
Причому на передостанній можу проїхати майже в два рази більше ніж на останній. :maybe: |
Максим 2705, у вас в Жашкові біля нафтобази СТО є, бачив там багато Трафів, можеш щось про неї сказати?
|
Цитата:
Мені здається там хороших спеців по наших авто немає. Але я трошки попитаю про це СТО як будуть новини відпишу. ОК? ;) |
Цитата:
|
Ігор - все! Просто проїзжав там, побачив на території шт 5-6 "наших" - от вирішив спитати. У нас, у офіціалів ніколи стільки не бачив, ну 2 максимум, та й менеджери стараються якось відкосити, тим більше мене, з моїм Ніссаном!
|
olexa, Я на вихідних розпитав за СТО, що ти запитував. можу сказати, що велеких знатоків там немає. Ну може, може ходову і зроблять, але під капот не рекомендую їх пускати. А Трафи мабуть стояли на мойку.
|
на мастері почав глючити датчик палива, показує нормально, потім падає на мінімум (пищить), може бігати зверху - до низу, потім знову на місто стає, в чому може бути причина?
|
Дядьки, може в когось є поломаний датчик уровня палива (колба) , чи хоть верхня частина та що з штуцерами бо в мою прилитів кусок гуми з підфури і зламало один штуцер. Знайомий токарь взяв попробувати відновити , але я думаю , що шанців там мало.
|
Игорь если толковый токарь то папку выточит не волнуйся
|
Шкодник, там не просто папку потрібно виточити його ще туди потрібно якось примудрувати, я там фотки в вайбері скидав як його обломало.
|
Игорь (100),
Я бачив проходил таке саме на Канго после ДТП обломало у фильтра подкапотом Выточили на горячюю впихнув и хомутом ещё для страховки |
У меня показывает вроде правильно,но как остается три деления-потом врать начинает.практически не падает уровень топлива,потом оно просто заканчивается при этом показывает одно деление.Кто знает что поменять?
|
Датчик в баке
Добавлено через 1 минуту Или попробывать почистить контакты на месяце датчика |
Цитата:
|
Заправился на воге до полного. Проехал 350км осталось 3 палки, бред какой-то. Замечал, что каждая палка +-70-80км
|
Цитата:
|
ну я ж его не выпил )))), слить не могли, замок стоит и машина не на улице. Уже 2 полоски осталось, пробежал 420 км
|
А сколько влезло до полного? может при заправке не правильно показало? Бывает припаркуешься под уклоном - на приборке полный бак,при реальной половине.а потом бац и как и не было пол бака.
У меня каждая полоска 120км +- правда за городом. по городу 100км. Бака под завязку хватает примерно на1000км. |
Ничего не понимаю, у одного полоски, у другого палки.
|
после палок иногда бывают полоски:ok:
|
Датчик пального
Доброї дня доби, підскажіть Опель Віваро 2005 рік 1.9 постійно горить лампочка низького рівня пального, а датчик електронний у вигляді полос постійно стрибає неначе еквалайзер що це може бути дякую!
|
Re: Датчик пального
1 датчик накрылся
2 проводка |
Цитата:
Приборка не "притухає"? |
було таке саме.. виявилось у приборці пробило одну дорожку.. розібрав припаяв і все запрацювало..
|
shuma34, ні панель звичайна без бк. Раніше бувало запрацює але показувала від 1 полоски і набиралося до повного і знову теж саме - еквалайзер
|
Цитата:
На дісплеї, була інформація: 1. Загальний пробіг 2. Добовий пробіг. 3. Годинник.( буває опціонально) 4. Інформаця по рівню масла.( при ввімкненнему запаленіі та тицянні кнопки) 5. (В горизонтальних поділках) З ліва- рівень палива. З права- температура О.Р. Мав на увазі звичайну приборку. |
Цитата:
я возьму з собою приборку та попробуемо підставити і взнаемо, чи не приборка це дуркує https://busovod.ua/showthread.php?p=423971#post423971 |
У мене теж став дуркувати покажчик рівня палива. Було три ризки, з якогось дідька в русі добавилось ще дві (ніхто не доливав, в зеркало б побачив:nasmeshka:) Через деякий час впало до трьох і не опускається аж засвербіло... Заправив 20л. піднялось аж на три риски:out: Загалом датчик живе своїм життям. Читаю були в людей з цим проблеми, але хтось вилікував? Пока засікаю кілометраж, якось же треба контролювати... А ще цікаво, лямпочка - це окремий датчик, чи вона мені тепер коли підкаже що дурню заправся, чи так і зупинюсь з трьома рисками насмоктавшись повітря і бруду...?:vinovat:
|
ставили несколько раз новую колбу с новым датчиком уровня топлива - помогло в каждом случае...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:56. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©